Uvaksinert ble kalt egoist som burde skamme seg av “kristne” som jobber på Visjon Norge

TV Visjon Norge ser ut til å 100 prosent ha lagt seg på en linje der folk som ikke har tatt vaksinene skal presses og mobbes til å ta vaksinen. Jan Hanvold som leder kanalen sa lenge at han stolte på at Gud vil beskytte ham, men etter at kanalen ble rammet av et smitteutbrudd blant sine ansatte, fikk tonen en annen lyd. I stedet for å legge sitt liv, helse og fremtid i Guds hender, valgte Hanvold å satse på vaksinen og lovpriser nå Pfizer og helsemyndigheter for at han er i live. For virkelig å understreke hvor alvorlig Visjon Norge tar vaksine-evangeliet, har de som jobber i kanalen tatt i bruk mobbing for å påtvinge folk vaksinen.

“JEG BLEI KALT EN EGOIST OG AT JEG BURDE SKAMME MEG ,FORDI JEG IKKE VIL TA VAKSINE..OG DET SKAL MAN HØRE FRA KRISTNE SOM JOBBER PÅ VN (Visjon Norge)..JEG MENER AT JEG BESTEMMER SLIKE TING SELV OG ,NOEN SPRØYTER KOMMER INN I MIN KROPP,” skriver Anne Karin Angell på Facebooksiden til evangelist Svein Magne Pedersen. Det går et tydelig skille i kristenheten mellom dem som vil ha vaksinen og dem som takker nei til å ta giften som har tatt livet av titusener av mennesker over hele jordkloden. Visjon Norge og apostel Jan Hanvold har i den senere tid blitt blant dem som synger vaksinens pris.

14 tanker om “Uvaksinert ble kalt egoist som burde skamme seg av “kristne” som jobber på Visjon Norge

 1. Jan H har lenge vært Koko. Støtter du ikke kanalen er du en gnier og går fortapt, eller helvete, som han sier. Mannens væremåte støter heller folk fra kanalen enn drager noen mot. Det fine med kanalen er at den forteller om Guds frelse i Kristus, men som sagt, fyrens vesen er dårlig reklame

 2. “Vaksinert ble kalt satans tjener, besatt, ufrelst, frafallen, forfører som burde skamme seg av “kristne” som kommenterer på Søkelys”

  • Du er en satans tjener Qanon , du forsvarer vaksinen med neb og klør og fremmer denne verdens makter og myndigheter sin agenda som er befolknings reduksjon og å full kontroll på alle ved og innføre dyrets merke .

  • Nei Rune,

   jeg sier at vaksinen har bivirkninger og jeg sier at vaksinen kan føre til at noen dør. Ikke alle kan ta vaksinen, og det må vi alle ta hensyn til. Jeg er i mot vaksinepass. Jeg er i mot at noen skal kunne spørre deg om vaksinestatus og jeg er i mot at noen skal bli presset til å ta en vaksine.

   Men jeg reagerer på løgn og feilinformasjon.
   Det er helt greit at Søkelys advarer mot vaksinene. Det er helt greit at Søkelys forteller at noen dør av vaksinene. Det skal jeg aldri kritisere.
   Det jeg kritiserer og prøver å tilbakevise er at det brukes løgn, udokumenterte påstander, usannheter og løgn for å spre et budskap.

   Og jeg reagerer negativt på at såkalte kristne som kommenter på en nettside som påstår at de ønsker å fremme bibeltro kristendom omtaler sine medmennesker slik de mange ganger gjør, at de kommer med åndelige påstander som de ikke har noen bibelsk dekning for eller at de direkte og indirekte forsvarer løgn, bedrag og fryktspredning.

   Søkelys burde holde seg for god til å spre rykter, usannheter, baktale, snakke vondt om og lyve. Det er ikke å være bibeltro.

   At du ikke klarer å se forskjellen på å kritisere sak og å kritisere person må du ta på din kappe, men når jeg skriver noe så går du nesten uten unntak til personangrep. Det er lite voksent.

  • Stemmer dette, hvorfor var da profeten Daniel ulydig mot den regjeringen Gud hadde innsatt og bad fortsatt 5 ganger om dagen selv om det var forbudt. Og hvorfor reddet så Gud ham fra løvene da han var ulydig myndighetene innsatt av Gud?
   Eller hva med de tre kompisene til Daniel som nektet å bøye seg for kongen Gud hadde innsatt og som da ble kastet i ildovnen. Hvorfor reddet Gud dem hvis de da ikke var i Guds vilje?
   Abort er altså ok siden myndighetene har gitt den loven?
   Hvorfor er det forfølgelse av kristne ?
   En skal lyde Gud mer enn mennesker. Kroppen er et tempel for Den Hellige Ånd. Den som ødelegger tempelet, skal Gud ødelegge.
   Ved å ta disse covid injeksjonene, som bla inneholder celler fra
   aborterte gutte fostre aksepterer en folkemord.

   2
   1
  • Monika,

   jeg skal ikke kommentere de bibelske spørsmålene dine, men du tar feil når du sier at vaksinene inneholder “celler fra aborterte gutteforstre”.
   Nå skal det sies at du er inne på noe, men de vaksinene som brukes i Norge er helsyntetiske og inneholder ikke celler fra mennesker eller dyr.
   (https://www.sokelys.com/hans-venn-tok-den-andre-dosen-av-vaksinen-og-en-uke-senere-var-han-dod/#comment-1999845)

   Legg merke slike cellekulturer som er brukt i utviklingen og testing av covidvaksinene er tidligere brukt i utviklingen av veldig mange vaksiner. F.eks. mot røde hunder, vannkopper, meslinger. Så du har antakelig fått en vaksine en gang som er utviklet omtrent på samme måte. Det fratar deg ikke nåden eller frelsen.

  • Monika.
   Qanon vil ikke kommentere bibelske spørsmål fordi han er en av djevelens agenter som opererer her sammen med Birgir Hermansen og Hannah. De later som om de er troende, men har aldri vært det.
   Det er alltid lett å gjenkjenne djevelens røster,
   Du ser hvems agenda de representerer.
   Se gjennom deres tilsynelatende religiøse talemåter.
   Det er forfalskninger av det egentlige

   1
   1
  • En ting skal du ha Randi,

   du er ivrig etter å karakterisere meg og rakke ned på min bekjennelse og tro. Du har ennå til gode å si noe om hva jeg sier som er feil, hvor jeg lyver og hva som er “religiøst forførende”.
   Jeg har bekjent min tro på Jesus som frelser tidligere, og jeg har forklart hvorfor jeg ikke utfordrer noen andre sin tro. Du vet også at jeg ikke liker løgn og stygg omtale.

   Av en eller annen grunn ser det ikke ut for at og jeg deler de samme verdiene.

 3. Slik skulle det være:
  “Av en eller annen grunn ser det ikke ut for at du og jeg deler de samme verdiene.”

 4. Jeg har vært en stor tilhenger av denne Jan Hanvold og har støttet TV-kanalen og dens arbeid, bl.a gjennom VBC nødhjelp i Moldova siden starten.
  Har lyttet entusiastisk til hans taler og undervisning. Men nå føler jeg ufred når jeg hører ham tale. Noe har endret seg i det åndelige rundt ham. Dette er min mening.

  • Min også
   For lenge siden

   Han er ikke villig til å høre på brødre ang. råd. (Alle må vi veiledes og irettesettes iblant). Brødrene som sier fra til Hanvold og kona er få. Eller kanskje ingen nå….

   En døde. Han hadde omsorg for folk og åndelig veiledning på plass.

   Trist er det også at han legger litt på, på tv, det gjalt tur til Moldova og -greit nok, alle måtte være fullvaksinert, men da kom det noe jeg reagerte på om at da er du trygg.

Det er stengt for kommentarer.