Utvalgt for “such a time as this” sier pastorer om Donald Trump, mer skitt kommet frem om Hillary

profetiske-ordDet amerikanske presidentvalget er nå bare fem dager unna og begge kandidatene og deres støttespillere jobber nå i høygir under innspurten til tirsdagens valg i USA.  Årets valg blir av mange ansett som historiens viktigste valg og kampen står mellom en progressiv Hillary Clinton og Donald Trump som i følge de kristne pastorene Marc og Denise Goulet er utvalgt for “Such a time as this”. Disse møtte Donald Trump tidligere i denne uken og fremsa noen profetord over republikanernes kandidaten. Samtidig gir de aller siste målingene Hillary Clinton en liten ledelse og valget tegner til å bli svært spennende

Det var tidligere i denne uken, under sitt besøk i Las Vegas at Donald Trump fikk sitt profetiske øyeblikk med pastorene  Marc og Denise Goulet. Sammen med pastor paret på podiet fikk Donald Trump servert noen virkelig oppløftende ord: “Det jeg hører Herren si er dette: “Dette er min sønn, som jeg har behag i. Herren har vist meg hvordan du, Mr Trump, Donald, som ung, som en liten gutt, vokste opp og at du var en god sønn. Du hadde en god far, og han sa til deg….”Jeg har forberedt deg for denne tid -for en tid som denne, du har blitt formet og gjort rede for denne type kamp, Gud har gitt deg ryggrad og mot til å si “ja” til denne utfordringen. Se og hør resten selv

Hillary Clinton som nå er i hardt vær grunnet sine tette relasjoner til mennesker involvert i alt fra korrupsjon til barnepornografi er ennå, merkelig nok i ledelsen på flere meningsmålinger. Det store spørsmålet er hvor dypt Hillary selv er involvert i det stygge som er blitt avslørt om Anthony Weiner og hans fraseparerte kone Huma Abedin. Det som skjer i den amerikanske valgkampen er så overraskende at stadig flere undres på hvordan denne kvinnen ennå kan lede på målingene. Ami Horowich snakker her med russisk tv om Clintons relasjon med forskjellige korrupte og kriminelle karakterer. Dette vitner om Clinton ekteparets manglende dømmekraft sier Horowich som i videoen under spør, bare Gud vet hva de finner og det er overraskende at Hillary ennå leder. Det er sjokkerende hvor mye som er blitt avslørt av korrupsjon innenfor Hillary leiren, sier Horowich i videoen under.

 

7 tanker om “Utvalgt for “such a time as this” sier pastorer om Donald Trump, mer skitt kommet frem om Hillary

 1. Det største tegnet på at Trump er rette mannen til president stolen, er at folk flest her hjemme hater han og kaller han idiot og tulling.

  • Trump er motstander av de verdiene vi gjennom flere årtier har bygget opp, kjent som “den nordiske modellen”, som innbefatter et godt og gratis helsevesen, gratis utdanning, subsidierte barnehager,NAV(med alle de ulike ytelsene som er å få, med alt fra sykelønn, dagpenger, uføretrygd, barnetrygd, støtte til kjøp av bil(trygdebil).
   I tillegg er det en laaang rekke andre ting som vi nyter godt av som Trump forakter. Når han i tillegg er en varm tilhenger av at alle skal kunne kjøpe og bære våpen, og dødstraff, samt har en mildt sagt ufyselig væremåte, er det ikke til å undres over at nordmenn og europeere flest tenker at Trump vil bli en fryktelig president(jfr meningsmålinger offentliggjort i dag).

   Trump vil senke skattene for de rikeste, på bekostning av de fattige.
   FRP blir rene Moder Teresa sammenlignet med Trump?

 2. Her bør folk passe på! Hvilken type kristne står for denne mannen? Hva slags planer har han i midt-østen?

  Gjenstår å se hvem som blir valgt.

 3. Dette mener Assange er den viktigste avsløringen:

  “‘Clinton & ISIS funded by same money’ – Assange interview w/John Pilger (Courtesy Darthmouth Films) ”

  https://www.youtube.com/watch?v=k9xbokQO4M0

  Norge støtter Clinton Foundation og Norge eksportere også våpen til Saudi Arabia og Qatar.

  “Norsk eksport av forsvarsmateriell øker
  Saudi-Arabia, De forente arabiske emirater, Qatar og Kuwait er land som deltar i krigen i Jemen. Fra 2014 til 2015 doblet Norge eksporten av forsvarsmateriell til de samme landene.”

  https://www.nrk.no/urix/xl/norsk-eksport-av-forsvarsmateriell-oker-1.13006240

  Et viktig spørsmål stilles av Pål Steigan:

  “Kjøper norske politikere seg posisjoner gjennom gaver til Clinton Foundation? ”

  http://steigan.no/2016/10/07/kjoper-norske-politikere-seg-posisjoner-gjennom-gaver-til-clinton-foundation/

  Det forferdelige er at nå er ISIS fått marsjordre til Europa og USA for å angripe.

  “In a rare, audio-taped speech from an unknown location, he rallied jihadists from across the world to rise up against “God’s enemies from the Jews, Christians, atheists, Shiites, apostates and all of the world’s infidels.”
  This was interpreted as a coded signal to the Islamist State’s dormant cells in key Western and Middle Eastern cities to go into action for a new, multiple outburst of suicide terror.”

  https://www.debka.com/article/25753/ISIS-chief-looses-suicide-bombers-at-W-cities

Det er stengt for kommentarer.