Kirkens homofili-syn stanser fellesmøtene i Vennesla

fellesmøterMens frikirkene i Kristiansand ser ut til å være knekkende likegyldige til kirkens nye syn på ekteskapet, ser vi takk Gud, heldigvis en større respekt for Guds ord blant frikirkene i Vennesla. Det var Fædrelandsvennen som først kunne slippe nyheten om at det nå er satt punktum for fellesmøtene mellom den norske kirke og frikirkene i Vennesla. Homofildebatten kan ha satt en stopper for fellesmøtene i Vennesla. – De tar ikke bibelen på alvor, sier Gunnar Jeppestøl, til avisen Dagen, og Gud velsigne Gunnar Jeppestøl for dette.– At kirken har brutt med en 2000 år gammel lære og tradisjon fører til konsekvenser for det felleskirkelige samarbeidet, sier Gunnar Jeppestøl, hovedpastor i Filadelfia Vennesla. Flere år med godt samarbeid mellom den lokale kirken og frimenighetene kan nærme seg slutten i Vennesla.. Og dette er nettopp det Søkelys en rekke ganger har oppfordret til i våre artikler om den norske frafallskirken. Omsider ser vi at kristne frikirker kompromissløst står opp for Sannheten og vi vil berømme pastor Gunnar Jeppestøl i Filadelfia. Også Frikirken i Vennesla skal stå for samme syn som Filadelfia og Gunnar Jeppestøl, og vi vil også berømme Frikirken for å stå for en hel og troverdig linje i dette synet. Vi vil oppfordre fellesmøtene i Kristiansand til å bryte med den norske kirke helt og fullt og avslutte samarbeidet med Den Norske Kirke.

Facebook Comments

4 tanker om “Kirkens homofili-syn stanser fellesmøtene i Vennesla

 1. Hva med skilsmisse/gjengifte. Så vidt jeg har hørt vier Gunnar Jeppestøl fraskilte. Skal vi stå på Guds ord – så må det være hele Guds ord.
  Jeg kan ikke gå til forbønn lenger i noen menighet fordi jeg vet ikke om det er en fraskilt, dvs. en som lever i hor, som legger hendene på meg.MATTEUS 5.32: MEN JEG (JESUS) SIER DERE: HVER DEN SOM SKILLER SEG FRA SIN KONE AV NOEN ANNEN ÅRSAK ENN HOR, ER ÅRSAK TIL AT HUN DRIVER HOR OG DEN SOM GIFTER SEG MED EN FRASKILT KVINNE DRIVER HOR.1KOR.7.10.: TIL DEM SOM ER GIFT HAR JEG DETTE BUD, IKKE FRA MEG SELV,MEN FRA HERREN;EN KVINNE SKAL IKKE SKILLE SEG FRA SIN MANN. MEN ER HUN SKILT FRA HAM, SKAL HUN ENTEN FORTSETTE Å LEVE UGIFT ELLER FORLIKE SEG MED MANNEN. OG N MANN SKAL IKKE SILLE SEG FRA SIN HUSTRU. En pastor som vier fraskilte ha et meget stort ansvar. Vi får ikke vekkelse for denne avskyelige synd blir avslørt

 2. Jeg vil bare takke Jorunn Holtan, for klar tale! Det er fantastisk at det enda finnes noen som tør stå for HELE Guds Ord, også i denne saken!! Gud velsigne deg!

  • Jeg takker deg, Hanne-Berit Hamre Østby for din kommentar. Guds ord er krystallklart når det gjelder skilsmisse/gjengifte. Men jeg har fått en åpenbaring om hvor alvorlig dette er. Ekteskapet er et bilde på Kristus og menigheten, bruden og brudgommen. Jesus skal snart hente sin brud, en ren brud og ikke en brud som lever i hor. Jeg ønsker å være med å vekke til omvendelse i denne siste alvorlige tid vi lever i. Anbefaler boken: Vend om og kom tilbake til Gud og Hans ord. Nylig utkommet av forfatter Reidun Friestad. Et sterkt rop til vår nasjon, men først og fremst Guds folk.

 3. Men hva sir dere om dette orde
  Matt 12,32 Og om nogen taler et ord mot Menneskesønnen, det skal bli ham forlatt; men om nogen taler mot den Hellige Ånd, det skal ikke bli ham forlatt, hverken i denne verden eller i den kommende.
  Altså kan han få tilgivelse for alt bortsett fra den Hellige Ånd, Her er tilgivelse for alt bortsett det man gjør mot den Hellige Ånd. Svar meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *