USA stod bak senkningen av krysseren Moskva -USA erkjenner at de bidro

USA har innrømmet at de bidro til å senke Moksva-krysseren og er også ansvarlig for at flere russiske generaler er drept i krigen. USA har aldri tatt en slik grad av ansvar mot Russland, og risikerer et mulig gjengjeldelsesslag, skriver WarNews 24/7. Dermed er det tydelig at denne krigen i realiteten er en amerikansk krig mot Russland på ukrainsk jord, og det blir ennå mer synlig at Zelensky regimet bare er en marionett for Washington og det amerikanske militærkomplekset. USA gjør dette for å ydmyke Putin og helst sørge for at det blir et kupp mot Putin i Russland.

USA har for første gang innrømmet at etterretning levert av den amerikanske etterretningstjenesten tillot de ukrainske væpnede styrkene å senke den russiske krysseren Moskva i midten av april, rapporterte amerikanske medier. Til nå har USA benektet enhver involvering i senkingen av krysseren. USA er tungt innvolvert i denne krigen og både Moskva, Washington og NATO landene vet det. Amerikanerne har gjennom sine bidrag påført Russland store tilbakeslag, men de har ikke hindret den russiske invasjonen å fortsette.

“Informasjonen gitt av USA har hjulpet Ukraina med å senke Moskva,” sa amerikanske tjenestemenn til NBC News, og bekrefter USAs rolle i senkingen av den russiske krysseren. «Angrepet kom etter at ukrainske styrker spurte amerikanerne om et skip som seiler i Svartehavet sør for Odessa. USA har erkjent at det er Moskva og har bidratt til å bekrefte sin posisjon. “Så siktet ukrainerne skipet,” sa tjenestemenn.” skriver WarNews 24/7 om hendelsen. President Putin ser ut til å ville forsøke å begrense krigen til Ukraina, noe han så langt har lykkes med.

Les hele artikkelen fra WarNews 24/7 her: 

Ρισκάρουν παγκόσμιο πόλεμο: “Σου βυθίσαμε το «Moskva» και σου σκοτώσαμε 12 Στρατηγούς” – Oι ΗΠΑ θέλουν πραξικόπημα και ανατροπή Β.Πούτιν!

16 tanker om “USA stod bak senkningen av krysseren Moskva -USA erkjenner at de bidro

 1. Det er vel neppe noen her inne som ikke tror at USA trekker i trådene?
  Denne krigen er Russlands krig mot et stadig mer aggressivt Vesten som er ute etter å omringe Russland.
  Zelensky-figuren var bare Bidens marionett som USA og Vesten kan dirigere i den retning USA og dypstaten ønsker.
  Hadde ikke USA ønsket krig hadde det ikke blitt noen krig i Ukraina.
  Men en krig er redskapet de bruker for å dekke over hvor inkompetente de er med styringen hjemme. USAs økonomi går til avgrunnen og hva er da bedre enn å skape en syndebukk. Putin.
  Putin har ydmyket USA flere ganger, blant annet i Syria og dypstaten ønsket hevn. Biden er bare redskapet som skal bringe ødeleggelse og undergang over verden i følge bibelkodene.
  Kristne som støtter Ukraina er nazisympatisører.

  7
  5
  • Nei Arnt, kanskje er de ikke så mange her inne…Men ellers er de overalt har jeg inntrykk av. Bra at Kjell skriver.

   Zelensky bruker tiden sin på vrøvl. Og en god del tid på å finne de hotteste overdelene sine og å kul og tøff ut. Han er ingen kjempe, ingen kriger, bryr seg IKKE nok om folket sitt. Han strever fælt med å gi alle som ikke støtter ham -dårlig samvittighet. Folk faller pladask. Han tror flere tanks og våpen kan gjøre noe, hvor naiv går det an å bli? Krigen kan vare leeenge. Han kunne gitt seg for lenge siden.
   Jeg gjennomskuet han fra starten.

   Jeg er ikke det minste overasket over beklagelsen Putin kom med. Jeg sa fra her i starten at ting er ikke svart hvitt, Gud HAR kontroll. at bare følg med på Putin og se etterhvert…. Det er grusomt med alle liksom har måttet dø, krig ER grusomt.

   Putin er ikke Gog.

   4
   5
  • Du har helt rett Arnt A.
   Om Biden og alt.

   Obama er sikkert også med i gjengen.

   4
   6
  • Ventet på det😊 Flott.

   Der var allerede de første «liker-ikke».
   He he

   Og mens jeg er her inne. Trump er ikke antikrist. Han liker babyer, Bibelen, familien slik Gud skapte den, Israel, kjøretøy med mye hester, ytringsfrihet mm. Han havner nok i himmelen tror jeg. Han er dårlig likt av mange og kommer fortsatt til å bli dårlig likt av dem. Antikrist tar folk gledelig imot. Vi er ikke i trengselen.

   4
   5
  • Det er heldigvis bare noen få som deler dine forskrudde konspirasjoner. Det er Russlang som er aggressivt, det har en sett i Afganistan, donbass, Tetsjenia og ikke minst i Norge hvor norske jagerfly stadig må avskjære russiske fly.

   4
   3
  • Jeg trives godt når dere to skriver dette😊 Men ikke bruk tiden på meg. Les heller litt i Guds Ord fra de riktig gamle dagene. Om kriger o.a.

   Nå fikk jeg ihvertfall oppmerksomheten fra to sovende😊

   Jeg følger med på jagerpilotene. Hehe.
   Og Norge har aldri gjort noe galt😄

   4
   3
  • Jeg er kristen Arnt A.
   Jeg støtter de ukrainske sivile. Jeg støtter de ukrainske kristne, enten de er russisk-språklige eller snakker ukrainsk.
   Myndighetene i Kiev har begått omfattende overgrep mot befolkningen i Øst med sin språklov. Loven påla alle ukrainere å snakke ukrainsk. Offentlige tjenestemenn, leger, lærere og advokater risikerer bøter hvis de ikke bruker ukrainsk. Dette til tross for at store folkegrupper hadde russisk som morsmål.
   Denne loven ble vedtatt av regimet i Kiev i 2019 og overført til norsk ville det si at samer ville bli straffet for å snakke samisk.

   I et demokrati gjør man ikke slik. Regimet i Kiev står bak mange ugjerninger og udemokratiske beslutninger. Noen tror at det har vært demokrati i Ukraina, men det har vært et korrupt styre hvor Obama/Biden/demokratene har ført sitt skitne spill.
   Trump var dessverre handlingslammet overfor dette spillet som har pågått siden 2014.
   Jeg vil oppfordre kristne til å støtte kristne menigheter i Ukraina.
   Gi hjelp til sivilbefolkningen og gi hjelp til sivile på begge sider av krigen. Det er kristne ukrainere som slåss for Kiev og det er kristne ukrainere som slåss sammen med Russland for frihet.
   Det trengs nødhjelp på begge sider av fronten.

   1
   3
  • Insignia, jeg leser lenger her nede på siden at kommentaren din var ment til Arnt A.
   Så da er det ikke ment til deg det jeg skrev😊

 2. Nå melder NRK at den russiske fregatten admiral Makarov er satt i brann av ukrainerne i Svartehavet. Dette er et krigsskip fra 2017 og meget moderne. Russerne har få andre krigsskip ( overflatefartøy ) i Svartehavet – og Tyrkia nekter Russland å sende inn flere gjennom Bosporos-stredet.
  Min første tanke da jeg hørte dette er slik : Fingeren til president Putin har nærmet seg atom-knappen enda mer. Putin var i en begravelse for noen dager siden. Da ble han observert med en liten koffert i hånden : Trolig atom-kofferten.

 3. Gud setter kroker i kjeven på Gog og tvinger ham ut , med helle hans hær !!!

  Når russerne når Konstantinopel/Istanbul, da må du ta på deg sabbats klærne og ikke ta dem av , for da kan Messias/Jesus komme hvert øyeblikk som helst!

  Hvor lenge kan Tyrkia nekte Russland tilgang til svarte havet før det blir uakseptabelt for Russland ?

  Hvor lenge kan USA/Babylon utfordre og presse Putin/Gog opp i ett hjørne, før de blir atombombet tilbake til før steinalderen?

  2
  2
 4. Svaret mitt var en kommentar til Arnt A. Jeg kunne ikke sagt det bedre selv, til søkelys.com hvis en svarer på en kommentar må dere sette den under den kommentaren jeg har svart på.

  1
  2
  • Insignia. Kommentarsystemet som brukes tillater ikke det dessverre.
   Jeg prøvde en annen versjon for en tid tilbake -og den virket svært dårlig på andre måter.
   For å svare direkte på en kommentar fra en person, er det klokest å starte med vedkommendes nick.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.