USA gir tommelen opp for å sende S-300 luftvernsystemer til Ukraina -Moskva truer med å bombe Natos våpenkonvoier

USA og Joe Biden ser ut til å ta et nytt steg mot tredje verdenskrig etter at USA angivelig skal ha gitt klarsignal til at Ukraina skal få tilsendt S-300 luftvernsystem. Moskva har allerede satt foten ned og truer med å bombe våpenkonvoier fra Nato på vei inn i Ukraina. Russland vil sette alt inn for å ta ut våpenhjelp fra Nato straks disse krysser grensen fra Polen til Ukraina. Dersom USA og Nato gjør alvor av å utplassere S-300 missiler til Ukraina vil disse være legitime mål for russiske angrep. Russland har dermed formelt truet med å bombe våpenkonvoier fra Nato. Russlands utenriksminister Sergei Ryabkov har uttalt at «Russland er klar til å bombe NATO-konvoier som leverer våpen til de ukrainske væpnede styrker».

Å sende S-300 luftforsvarssystemet til Ukraina vil være en direkte opptrapping av konflikten og et nytt steg mot en konfrontasjon mellom Russland og Nato. “Vi har advart USA mot å fortsette å pumpe opp Ukraina med våpen fra ulike land. Dette er regissert av Washington og er ikke bare farlige grep, men også noe som gjør at disse våpenkonvoiene er legitime mål,” sier den russiske viseutenriksministeren lørdag. Sergey Ryabkov sier at Russland er klare til å bombe Nato`s våpenkonvoier for å forhindre at mer våpen strømmer inn i konfliktsonen. Den russiske advarselen betyr også at vestlige personell som er med i slike våpenkonvoier risikerer å bli tatt ut i den russiske bombingen. Krigen i Ukraina fortsetter for fullt lørdag og det rapporeres om en rekke russiske angrep på ukrainske mål. Selv om det finnes signaler om at forhandlinger ennå er mulig og Israel har tatt et initiativ for å få i gang samtaler mellom Ukraina og Russland, er det ikke noe på bakken som indikerer at den russiske militær-operasjonen er over.

7 tanker om “USA gir tommelen opp for å sende S-300 luftvernsystemer til Ukraina -Moskva truer med å bombe Natos våpenkonvoier

 1. Noen må nominere Joe Boden til Nobels fredspris! Ingen ønsker å skape fred som han!
  Greta Tunberg er alltid aktuell, så hun kan vente til neste år.

  2
  4
  • Korrupte Biden for fredspris.
   Virkelig passende.
   Dersom noen fortjener en Nobels fredspris var det Donald Trump.
   Men han fikk ikke fordi Norge er i lomma på NWO og antikrist-agendaen.
   Det som skjer nå burde få befolkningen til å skjelve og søke Gud i bønn for frelse.

   5
   2
 2. Det er klart russerne missliker at Ukraina blir i stand til å forsvare seg mot deres eget voldsomme våpenarsenale som de bruker mot sivile mål i byer over hele Ukraina. Ukraina har ingen rett til å forsvare seg mot Putins aggresjon så lenge de ønsker å bli med i NATO og EU. Det er Ukraina som er den store stygge ulven i denne krigen. De er nazister som ikke fortjener hverken demokrati eller frihet. Det er bare den Putin som kan redde verden nå.

  I tillegg må vi være ansvarlige og tenke på oss selv. Vi kan jo ikke overleve på firstprice-produkter heller. Det spiller ingen rolle hva som skjer i Ukraina bare det blir peace in our time.

 3. Som skrive utallige gonger sluttar dei 6000 åra – år 2028.
  Etter 6000 år kjem 1000-årsriket.
  Dei siste 7 avsluttande åra er hausten 2021 – hausten 2028.
  Det er skremmande å sjå korleis ting oppfyllest i desse dagar.
  Det er stor sjanse for at det vert verdskrig.
  Verre vert det når Donald Trump returnerer til makta.

  • “Det er skremmande å sjå korleis ting oppfyllest i desse dagar.”

   Skremmende er det bare for falske kristne. For sanne kristne er det noe fantastisk vi har ventet på lenge og gleder oss til. Og nå tyder alt på at det heldigvis er like før. Men som Bibelen klart sier:

   “Dagen og timen kjenner INGEN. Heller ikke Sønnen” eller Torstein Langesæter…

   2
   1
 4. Biden regimet ønsker verdenskrig. De fleste stabsledere i verden, også i vesten bryr seg ikke så mye om menneskeliv når det kommer til et stykke. De fleste er styrt av satan. Det som skjer nå er nok planlagt av NWO. De prøver å eskalere krigen slik at verden kommer inn i økonomisk kollaps. NWO trenger å ødelegge verden og nasjoner for å innføre en ny verdensorden. Ukraina og Zelenskyj burde inngått kompromiss mot overmakten. Når du har en overmakt du er dømt til å tape, må du inngå kompromiss. At Nato og USA forsyner Ukraina med våpen, betyr bare at lidelsen og døden blir forlenget for folket. Despoten Putin får du ikke gjort noe med. Han får sin dom en dag.

 5. Ser ut for Valdresprofetien er i ferd med å bli oppfylt. Pinse forkynnere og andre som lærte at bortrykkelsen kommer før trengselstiden, bommer. Vi får vente å se.

Det er stengt for kommentarer.