Underskriftskampanje krever at Hanvold og Visjon Norge tas av kabelnettet -har samlet 952 underskrifter på to år

Ytringsfriheten og trosfriheten er tydeligvis noe som bare skal gjelde dem som taler et politisk og religiøst korrekt budskap. Kristian Kittelsaa fra Trondheim som er styremedlem i SMil Norge er den som står bak den omstridte underskriftskampanjen som håper på 100 000 underskrifter mot Jan Hanvold og TV Visjon Norge. Så langt har 952 individer signert oppropet og overlate til Kristian Kittelsaa fra SMil og gi underskriftene til dem han mener har innflytelse til å presse ut Visjon Norge fra kabel tv nettet

Kristian Kittelsaa som til vanlig er styremedlem i SMil. I følge egen nettside er  “SMil Norge er en ikke-kommersiell, frittstående og partipolitisk uavhengig interesse-organisasjon for sadomasochister og mennesker med interesse for BDSM / SM og fetisjisme i Norge.” -Det er altså et styremedlem fra denne organisasjonen som nå samler underskrifter for å fjerne Visjon Norge fra tilbudet som tilbys via kabeltv leverandørene. I teksten til underskriftskampanjen kan vi lese dette: “Pengepredikanten Jan Hanvold gis legitimitet og troverdighet av Norges politiske elite, religiøse instutisjoner eller organisasjoner, næringslivet og av andre maktpersoner. For å stanse Hanvold må vi også ramme de som bidrar til at TV Visjon Norge opprettholder sin status i blant utsatte kristne miljøer,” heter det i teksten forfattet av styremedlemmet i SMil.

Reagerer på at Hanvold bruker sin ytringsfrihet mot LHBTI miløjet

“Hanvold angriper stadig LHBTI-miljøet, stempler kritikk som fake news, sier dvaske og gjerrige mennesker vil havne i helvete, mens han oppfordrer seere til å gi svært store pengesummer. Hanvold sier ofte at virksomheten hans bidrar til menneskers frelse, mens han er blant landets best betalte kristenledere, og tjener 1,8 millioner årlig,” heter det videre i kampanjeteksten til Kittelsaa som fortsetter: “Hanvolds tilhengere er ofre i den saken. De er blitt påvirket til å tro at Hanvold er en «Guds mann» og trenger hjelp utenifra for å klare å åpne øyne for denne kyniske virksomheten. Vår målsetning om minst 100 000 signaturer på dette oppropet, vil legge press på Hanvold og alle hans støttespillere. De siste tre månedene har aktivismen mot Hanvold ført til at flere biskoper, samt Knut Arild Hareide (KRF) og Sylvi Listhaug (FRP) har gått offentlig ut imot deler av Hanvolds forkynnelse. Sistnevnte vil si at engasjementet vi har sett den siste tiden virkelig utgjør en forskjell i det lange løp.” “Alle som signerer dette oppropet krever at TV Visjon Norge tas av kabelnettet, samt at alle støttespillere og maktpersoner som gir legitimitet og tillitt til tv-kanalen, tar fullstendig offentlig avstand til denne virksomheten,” heter det i kampanjeteksten som på litt over to år har samlet 952 underskrifter. Underskrifter som vil bli brukt for å presse kabeltv selskapenen til å fjerne Visjon Norge. Kristne som planlegger å skrive under på en slik kampanje bør tenke seg om både to og ti ganger før de gir sin støtte til et opprop som betyr innskrenkning av retten til å kunne formidle det kristne budskapet via det norske kabelnettet.

Kampanjen kan ses her

2 tanker om “Underskriftskampanje krever at Hanvold og Visjon Norge tas av kabelnettet -har samlet 952 underskrifter på to år

 1. Når vi ser på motstanden mot VN og Hanvold, må vi samtidig se på trender, Hanvold har lykkes med å få VN på lufta. Han har lykkes med å få navnet Jesus inn i alle hjem. Alle er ikke enig alt som Hanvold foretar seg. Og så må vi tilbake til trender, og trenden er at fokynnelse om Synd og Nåde, må ut av samfunnet. Den som forkynner dette vil mer og mer bli forfulgt. Vi har Mesterens ord for dette: “Har de forfulgt meg, vil de også forfølge dere”

  • Du har helt rett. Hanvold har gjort endel bra som kanskje ikke hadde blitt gjort uten ham.
   Han er modig, fritttalende og tør gå der andre ikke våger.
   Han har sine mange negative sider -som selvfølgelig skal kunne kritisereres. Men jeg ser ingen mål med å få avstengt Visjon Norge.
   Slik initativtaker av denne gruppen gjør.
   Det er ofte slik at først går de etter de litt ytterligående røstene, når de er stilnet kommer de etter oss.
   Selv om det er lov å være kritisk til deler av virksomheten til Visjon Norge og deler av den teologi som Hanvold står for, må vi likevel passe oss slik at vi ikke blir sittende i spotteres sete:
   Sal 1,1-6 Salig er den mann som ikke vandrer i ugudeliges råd og ikke står på synderes vei og ikke sitter i spotteres sete, men har sin lyst i Herrens lov og grunder på hans lov dag og natt. Han skal være lik et tre, plantet ved rinnende bekker, som gir sin frukt i sin tid, og hvis blad ikke visner, og alt hvad han gjør, skal han ha lykke til. Ikke så de ugudelige, men de er lik agner, som spredes av vinden. Derfor skal ugudelige ikke bli stående i dommen, og syndere ikke i de rettferdiges menighet. For Herren kjenner de rettferdiges vei, men de ugudeliges vei går til grunne.

Det er stengt for kommentarer.