Ukrainsk julefeiring i Dnipro -juletreet byttet ut med hakekorset -Norge stemte attert i mot resolusjon som fordømmer forherligelse av nazisme!

Ukrainians in Dnipro (former Dnepropetrovsk) are celebrating Christmas time dancing to songs about Bandera, an UPA nazi collaboration party..

Etter at Elon Musk har overtatt Twitter blir ikke lenger folk som poster videoklipp fra Ukraina som avdekker nazi-tendensene i landet sensurert eller utsatt for shadow-banning. Oppadgående kristne bør snart erkjenne at det er noe i Putins mål om å denazifisere Ukraina. Zelensky regimet har en jobb å gjøre dersom de ønsker å vise verden at de ikke er på den mørke side.

Videoen ble sluppet kort tid etter at Ukraina, Norge og en rekke NATO land stemte mot den andre resolusjonen i FN som fordømmer forherligelse og gloryfisering av nazismen. Avstemmningen fant sted torsdag 15 desember 2022 og land merket med rødt stemte i mot resolusjonen som fordømmer forherligelse av nynazisme. Blant de land som ikke ville fordømme forherligelse av nazismen finner vi Albana, Andora, Australia, Østerriket, Belgia, Bosnia. Bulgaria, Canada, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Georgia, Tyskland (selvfølgelig) Hellas, Ungarn, Island, Japan, Latvia, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Montenegro, Nederland, New Zealand, Nord-Makedonika, Norge (selvfølgelig) Polen, Portugal, Moldova, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Ukraina, Storbritannia og selvfølgelig USA. Ti land avstod fra å stemme, mens 120 land stemte for fordømmelsen. Blant de som stemte for finner vi Israel, Russland og Hviterussland som under andre verdenskrig fikk føle på nazismens gru. At Norge nå for andre gang stemmer i mot en FN resolusjon som fordømmer nazismen forteller mye om Norge og de andre land som stemte i mot.

8 tanker om “Ukrainsk julefeiring i Dnipro -juletreet byttet ut med hakekorset -Norge stemte attert i mot resolusjon som fordømmer forherligelse av nazisme!

 1. Ja, så klippet med nazisymbolet fra Ukraina på Twitter tidligere.
  At kristne ennå støtter Ukraina er en stor gåte.
  Hadde de øyne som kunne se, hadde de sett.
  Hadde de ører som kunne høre, hadde de forstått.
  Men mange er hjernevasket.
  Har mistet tankens kraft og er fullstendig overgitt til sinn som ikke duger.

  4
  20
  • Du har så rett så rett Randi. Flertallet gir deg tommelen ned.
   De fleste jeg vet om som kaller seg “kristne” og støtter denne homoliberale krigen mot Russland i Ukraina er rett og slett ikke frelst.
   Det er mennesker som gir seg ut for å være kristne, men som aldri har tatt i mot den sanne Messias, den sanne frelser -fordi de kjenner Ham ikke.
   Gud har sendt dem en kraftig villfarelse så de tror løgnen.
   De er hjernevasket til å fornekte det de burde kunne se med sine egne øyne. MSM fokuserer ikke på den nazistiske vekkelse som har gått over Ukriana de siste årene. Fremveksten av arvegodset etter “der fuhrer”
   Dette blir heiet frem av de vestlige land som hater Russland og jødene slik at de ikke får seg til å fordømme nazismen.
   En skandale at Støre regjeringen ikke får seg til å fordømme forherligelse av nazismen. Selv Quisling må smile i grava av hva nordmenn har stemt til makten.

   3
   6
 2. Uhyggelig innstilling, tusener med en fot grava,men Jesus sine i Ukraina er nok rede og lever i lyset under Russisk/Putins råttenskap. Drepe så mange som mulig, ødelegge infrastrukturen i landet, noe de ser å lykkes med.

  19
  4
  • Så du foretrekker at Ukraina skal leve i Sodoma? Pensjonist.

   Vi trenger Putin i Norge også. Her styrer Sodoma og folk aner ikke at de er overgitt til sinn som ikke duger.
   Putin og Russland har full rett til å gå inn i Norge ettersom Norge er medkrigere.

   3
   6
  • Mange kristne, pensjonist inkludert ser ut til å foretrekke å leve i Sodoma slik Lots hustru også gjorde.
   De foretrekker å leve nær syndens pøl, er bekvemme med Sodomas avslappede livsstil. De trives godt i mørket.
   Når Herrens engel ledet Lot og hans familie ut av Sodoma, snudde hun seg og så tilbake. Sodoma var i hennes hjerte.
   Hvem vil vel gjøre som Abraham og bo i det “tørre” løfteslandet?
   Den som ønsker at Ukraina skal vinne denne krigen og Putin tape.
   Ønsker seg egentlig et samfunn lik Sodoma og Gomorra.
   Har kristne bekjente i både Russland, Hviterussland og Donetsk.
   De opplever på ingen måte at de må leve under “russisk/Putins råttenskap”. Det er vel heller motsatt.
   De lever i frihet, kan tilbe Jesus, komme sammen til Guds Ord og de slipper deg daglige hjernevask med Sodoma agendaen.
   De er lykkelige og frie etter at Putin har fjernet både nazismen og kommunismen. Flertallet her i Norge ser ut til å foretrekke Sodoma og leve i et samfunn som blir badet i smuss og Pride fremfor å trives der kirken og kristne tradisjoner respekteres.
   Kom Lots hustru i hu pensjonist!!!

 3. Mange nasjoner har forklaringsproblemer med at de stemmer imot å fordømme nazismen – ikke bare i Ukraina – men også WEF har satt opp ett omvendt hakekors – med tanke på at Faren til Klaus Schwab var en topp nazi leder for en bedrift, som hadde slavearbeidere under krigen – så er jeg kanskje ikke overrasket. At vår tidligere utenriksminister Børge Brende er med på dette – er vel heller ikke overraskende. Eller at Høyre promoterte og så godt som tvang på folk eksperimentelle vaksiner, som forbys å gjøre via Nurnbergkodeksen – den tiden folk var i sjokk, over hva nazi legene kunne gjøre mot andre i sine eksperimenter.

  Det er viktig å se at linken til nazismen er el-Husseini – tidligere stormuftien av Jerusalem, som flyktet til Tyskland – og ble venn med Adolf Hitler – og hadde kosovoalbanske soldater for å myrde og drepe jøder og Sigøynere i tidligere Jugoslavia. Etter krigen flyktet han til Egypt – og fant Arafat – og ble hans mentor. I følge Washington Post, så brukte el-Husseini ekte nazi soldater for å trene opp Arafat.

  På 70 tallet – så ble Arafat tatt inn i varmen i FN – og bejublet av norske AP – den nye AUF generasjonen som tok over styringen – mer og mer – i AP. Det er viktig å se at Islam og Nazismen hadde ett godt samarbeid under krigen. I mange områder i den islamske verden, som teks. Irak – så trodde de at Hitler var Mahdi – deres messias – som kom for å utrydde jødene, og opprette Islam til sin storhet.

  Idag så er den nazistiske ånden godt integrert inn i nasjonenes styresystem – uten at de fleste forstår det – det handler om hvordan man behandler Israel – og dobbeltmoralen mot Israel og hvordan NGO`er underarbeider Israel innenfra – den største NGO`en fra USA, blant annet sponset av jøden Soros – og den nest største er NGO`en fra Tyskland – som over skatteseddelen underminerer den Israelske staten – og støtter det nazi inspirerte PLO; Hamas.

  Når venstresiden bruker ord for å kalle folk nazister – så er det bare en form for maktovergrep, for å korsfeste motstanderne. Men de klarer ikke å se seg selv i speilet – på hva de selv er. Ofte er de som stemplet såkalt Høyresiden for nazister, – ofte meget påvirket av den ånden selv – ettersom man dømmer andre etter hva man er selv. Det er en vanlig hersketeknikk – for å legge all form for debatt død – iallefall det som omhandler sannheten.

  På den måten – kan løgnen florere fritt – også dessverre innen mange kristne grupper, menigheter og organisasjoner – som teks. den ekstreme KFUM/KFUK, statskirken, men selv såkalte frie menigheter – og karismatiske sådanne.

  Har man ikke lært av historien – er man dømt til å gjenta den.

  7
  18
 4. Jeg er enig i at mye av det som skrives på dette nettstedet avslører uvanlig stor kunnskapsløshet. At “nazisme” har blitt brukt aktivt av venstresiden for å stempel politiske motstandere er det ingen tvil om. Og enfoldige sjeler har fått dette inn med morsmelka.

  Spørsmålet er: Hva var det tyske nasjonal sosialistiske arbeiderparti? Var det et hakekors? Nei. De som gidder kan finne programmet deres og se at selve den politiske modellen var mye likt det som kalles det norske sosialdemokratiet. Enkelt å greit.

  Det var de kriminelle handlingene nazistene ble husket for. Men alle nazister var ikke kriminelle. Så hvis man blander sammen kriminaliteten, sosialdemokratisk politikk og hakekorset, for å stemple en hel nasjon som nazistisk, så må man også kunne dokumentere den samme kriminaliteten som nazistene ble kjente for. I praksis masseutryddelse av folkeslag. Og akkurat som Putin, så sa at de land de ville ta ta ikke hadde eksistensberettigelse.

  Som diktatorer ofte gjør, så sørget nazistene for å befolke nye områder med tyskere. Akkurat som Stalin lot russere bli priviligerte borgere i Ukraina. Utbruddet av 2. vk ble kun begrunnet med at tyskland måtte beskytte tyskere i østeuropa. Nøyaktig som Putin sier. Mye tyder på at Putin bruker den samme oppskriften.

  Så alle bør spørre seg om er hvilke land Ukraine har innvadert. Hvor er konsentrasjonsleirene deres og hvilke folkeslag utrydder de?

  Putin ble oppdratt og gjorde sin karieere i det kommunistiske sovjet. Og helt siden 2.vk har “den store fedrelandskrigen” mot tyskerne blitt brukt aktivt av russeren i propagandaen mot “vestlig nazisme”. Og når Putin bruker nazianklagene mot ukrainere så reagerer noen av dem slik som Trumptilhengere da de kalte seg “deplorebles” etter Klintons bruk av ordet mot Trumptilhengerne.

  Det virkelig kvalmende med denne bloggen er den helt ukritiske holdningen til det russiske overfallet og all den dårlig dokumentert eller rent ut løgnaktige demoniseringen av et helt folk som lider under russernes hensynsløse ondskap.

  Jeg lurer forresten på om sokelys.com har de samme rutinene for sensur som f.eks Putin og det FBI-styrte Twitter?

  2
  1
 5. “Han mener krigen vil fortsette så lenge Putin sitter ved makten.
  – Putin ønsker å knuse og kontrollere Ukraina. Han har bundet seg så hardt. Det er liv og død for ham, sier Bildt i sendingen.
  Han legger til:
  – Putin vil eskalere krigen til han kollapser. Han sendte inn styrkene sine i tro om at han kunne erobre Ukraina raskt. Det har mislyktes. Nå oppretter han en delvis ny russisk hær – han har mobilisert hundretusener – for å kunne gjenoppta en offensiv mot Ukraina, sier han.
  ——————-
  I dag har Russland sonet ferdig utestengelsen fra OL og VM. Det har gått to år siden Idrettens Voldgiftsdomstol (CAS) syntes at dette var en passende straff for at russerne lurte hele resten av idrettsverdenen med manipulerte prøver fra dopinglaboratoriet i Moskva.
  —————–
  Putin må fjernast. Kanskje det då kan verta ei endring i konflikten?
  Russland med Putin i spissen er ein flokk kjeltringar.

  8
  2

Det er stengt for kommentarer.