Ukraina skal ha tatt i bruk kjemiske våpen i Donbass

Ukrainske styrker skal ha brukt kjemiske våpen mot russiske styrker i Donbass, melder russisk tv. Denis Pushilin, guvernør i folkerepublikken Donetsk forteller at hans kontro har fått flere meldinger om at Ukraina skal ha brukt gass eller kjemiske våpen mot russiske styrker i to uker. De ukrainske styrkene skal i følge guvernøren ha utplassert kjemiske våpen for å gjøre våre militære tjenestepersonell syke. Nyheten om at Ukraina nå tyr til kjemiske våpen har fått stor oppmerksomhet i russiske medier mandag. Kjemiske våpen er forbudt å bruke i krig.  Kjemiske våpen klassifiseres av FN som masseødeleggelsesvåpen, og både produksjon og lagring er forbudt i henhold til Kjemivåpenkonvensjonen fra 1993. Ukraina er i ferd med å tape krigen og stadig flere ukrainske soldater ofrer liv og helse for regimet i Kiev. Bruk av kjemiske våpen kan være et tegn på at Ukraina nå er desperate.

Kreml talsmann Dmitry Peskov sier at Moskva sentralt ikke kan bekrefte om slike våpen er blitt tatt i bruk. Russiske styrker skal tidligere ha funnet store mengder beholdere med kjemisk innhold og droner som kan brukes til å spre gassen. Den russiske etterforskningskomiteen undersøker data om bruken av kjemiske våpen av Ukrainas væpnede styrker i retning Soledar og Artemovsk melder flere medier nå i kveld. Undersøkelseskomiteen undersøker data om bruken av kjemiske våpen av enheter fra de væpnede styrker i Ukraina nær Artemivsk og Soledar, rapporterte avdelingen på sin Telegram-kanal. Etterforskningen vil kunne avklare hvorvidt Ukraina har brukt kjemiske våpen i krigen eller ikke. I dag rapporterte den fungerende lederen av DPR , Denis Pushilin, om fakta om bruken av kjemiske våpen av Kiev. Det ukrainske militæret slipper den fra droner i områder der russiske væpnede styrker befinner seg.

6 tanker om “Ukraina skal ha tatt i bruk kjemiske våpen i Donbass

 1. Jeg må si at løgnens far, som er djevelen og satan, har en MEGET lydig sønn i Kjell Zverre Anderzen.
  Det er selvfølgeli en loddrett løgn at Ukraina har brukt kjemiske våpen. De har nemlig ikke kjemiske våpen. Også DET vet Kjell Zverre Anderzen.

  1
  7
  • Kanskje du skulle brukt litt tid til Guds Ord, i stedet for å bruke tid på løgn og bedrag.

   1
   2
  • Hvilken av etterretningstjenestene tilhører du Birgir som vet alt om denne krigens detaljer?

   1
   2
 2. Litt utenom !
  Dyrets merke kan ikke bli innført så lenge det eksisterer 2 konkureende betalings system det en som er knyttet opp mot amerikanske dollar ( dette er det babylonske systemet)og det andre som er knyttet opp mot samarbeid mellom BRIKS landene ( dette er systemet som vil gjøre slutt på kontanter og det er under dette systemet dyret vil åpenbare seg og kreve at alle må tilbe dyret og ta dyrets merke for å kunne kjøpe eller selge )
  I praksis så betyr det at USA ( Babylon) må fjernes, før dyret kan åpenbare seg .

  Hvor står det i bibelen at antikrist er Babylons konge ?

 3. Siden det russerne som påstår ar Ukraina bruker kjemiske våpen, er det sannsynligvis løgn. At Ukraina vil tape krigen mot supermakten er klart

  4
  2

Det er stengt for kommentarer.