Norge gir 75 tusen millioner til regimet i Kiev. Sender også våpen, bomber og tanks. Samtidig pålegges sykehus å spare. Våkn opp!

Evangelist Gjermund Kvamme påpeker her det absurde med Norge. Støre regimet og sikkert et samlet Storting er villig til å svi av 75 tusen millioner kroner til det korrupte regimet i Kiev og sender våpen, bomber og stridsvogner. Alt disse gjør er å spre død og fordervelse. Samtidig som Norge brenner av milliarder av kroner til krigen mot Russland må det spinkes og spares her hjemme. Sykehus pålegges å spare. Det er ikke penger til eldreomsorgen, foreldre til funksjonshemmede barn må søke sosialhjelp, køene foran fattighus, matsentraler og frelsesarmeen blir stadig lengre. Folk sliter med å holde boligene varme på grunn av økte strømregninger. Inflasjon og høyere rente spiser opp folks kjøpekraft. Budskapet fra Støre-regimet er “Ukraina, Ukraina, Ukraina” -Ukraina uber alles -er refrenget vi hører fra stortinget

En endeløs strøm av penger skal svis av på krig og død. Bomber, raketter, stridvogner, ammunisjon, granater til krigen i Ukraina er alt Støre tenker på. Mannen som styrer dette globalist-regimet er sykelig opptatt av alt annet enn norske velgere. Og stadig flere åpner nå øynene og ser hvor galt dette er: “Zelensky er kun en skuespiller og puppet for Skjøgen/dyp staten og hennes new world order planer. Han har ingen reell makt. Han sier det manuset krever,” skriver Kvamme. Inger Moland skriver: “Hårreisende 🙈 Mange ensomme nå, her i Norge. De gråter på tlf og sier de har mistet alt håp. Jeg ber 🙏 flott om mange andre vil stå med i bønn også 🫶”

10 tanker om “Norge gir 75 tusen millioner til regimet i Kiev. Sender også våpen, bomber og tanks. Samtidig pålegges sykehus å spare. Våkn opp!

 1. Tenk. En kristen evangelist som tør tale makta midt i mot.
  Den hjernevaskede pride-bermen, ukraina-elskere, Zelensky-tilbeder og tilhengere av NWO og antikrist-regimet er for blinde til å se hva som skjer.
  Globalistene og våpenindustrien skal ha hver eneste krone.
  Quislingene som har solgt ut Norge burde pågripes, stilles for riksrett og bures inne på livstid.
  Nå blir Støre hyllet av Zelensky.
  En klovn og puppet for dypstaten og pride-bevegelsen.
  Vi står sammen med Russland i åndskampen.
  Sodoma-ånden må drives tilbake -og Putin er Guds redskap for å holde vederstyggelighetene borte fra Russland.

  11
  4
  • Skremmende. Alle Ukrainere enten ved fronten eller sivile sier alle som en at de ikke har mottatt en krone, en pille eller et brød. Hver enste kroner forsvinner i korrupsjon.

   Nå har den fattige komikeren blitt en av verdens rikeste med palasser i Florida, Italia og Sveits samt en smellfeit konto i skatteparadis og sikkert mye mye mer vi ikke kjenner til..

   Jesuitt Jonas legger ned sykehus, skoler, aldershjem, psykiatri mm for å gi alle pengene til kokain trollet i Kiev.

   Nå må vi legge ned velferdssamfunnet så vi kan kjøpe våpen og drepe andres barn. Juhuu .. så det går nå som satanistene har kuppet makten i vesten.

   9
   4
  • Ukaina har vel fått sin egen Yazzir Arafat? Ingen vilje til fred og alle penger i egen lomme?

   5
   4
  • ” Det er krig i Europa” gjentar Jonas Gahr Støre. Han burde i samme ordlag tilføyet, Norge er klar for å få til fredssamtaler mellom Russland og Ukraina.
   Nei, storkaren blant de rike land har virkelig fått opp dampen for å vise den øvrige Vesten at Norge har nok av penger å ta av! Til mere krig! Skal en ikke bli bekymret når en ser at ett land som påberoper seg å fremstå som en nasjon som søker fred, som er klar til å gå inn i kriger og konflikter for å megle, nå oppfører seg krigersk. Her bevilger Jonas Gahr Støre og regjeringen med Stortinget bak seg milliarder på milliarder til krig. Er det noen som fortsatt tviler på om verden er i sterk ubalanse må dette som skjer der Vestlige land pøser inn våpen og penger til mere krig og ikke til tanke på å få til fred mellom Russland og Ukraina få de til å ikke tvile mer.

   Vestens politikere innser at de ikke mestrer å styre sine land og sin befolkning, da er krig det beste virkemiddelet for å få bort fokuset.

   8
   4
  • Støre investerer tydeligvis i tredje verdenskrig med både skattepengene og befolkningen som innsats. Vi er ikke blitt spurt om det er greit å gjøre oss til fiende med Russland eller sende enorme pengebeløp til europas mest korrupte land. Støre har visst også internopplysninger om at krigen blir langvarig, noe som virker meget betenkelig. Og disse ideene til skurken Schwab er udemokratiske, grunnlovstridige og brudd på alt av menneskerettigheter. Den fyren bør norske politikere holde seg langt unna.

   6
   4
  • Støre er en landsforræder som tar penger fra norske minstepensjonister, fra norske sykehus, fra døende barn og døende eldre. Han er en skam for landet. Den sodomitten har flertallet stemt til makten. Vi sier nei. Nei til norsk hjelp til å utkjempe den tredje verdenskrig.
   Gud velsigne Gjermund Kvamme. En røst fra Jesus i denne tid.

   12
   5
  • Ja, de må bort alle sammen.
   Jeg hører ikke et eneste ord om fred fra nær sagt noen på Stortinget.
   Her ser det ut til at Støre ser for seg at krigen gjerne kan vare ytterligere 5 år.
   Hva slags mentalitet befinner det seg i topplokket ?
   75 milliarder, der 50% skal gå til krigsmateriell er sjukt.
   Har en mistanke om at han svært ofte prater med bestekompisen sin Jens. Og Jens vil krige.

   Dette skjer mens det også er alvorlig knapphet på helsetjenester i Norge og eldre/pleietrengende hverken får forsvarlig stell eller hjelp. Dette i tillegg til Bjarne Nordals glimrende kommentar.

   Enda mer fortvilt er det når man tenker på at denne konflikt som ble til krig, kunne vært avsluttet med gode forhandlinger i april 2022.
   For en skandale og skam dette er !

   Israels tidligere statsminister Naftali Bennett fortalte nylig i et intervju at vestlige allierte blokkerte hans forsøk på å mekle mellom Russland og Ukraina;

   7
   3
 2. Det hadde vært bedre «Tåkefyrsten» ga noen milliarder til fjerning av bomstasjoner
  Og redusert bensin,diesel /strømutgiftene til det norske folk Gjort noe for sykehus og sykehjem som går på sparebluss. Og pøse inn milliarder i mordvåpen er viktigere for Regjering og storting. Det er skammelig!

  2
  2
  • Helt enig, det hadde vært bedre. Men poliikerne gjør ikke det, for de vil ikke bruke penger i Norge (redde for inflasjon!) Men så fant de ut at å bruke i oljepenger er greit, så lenge de ikke brukes i Norge, for da får vi enda mer inflasjon. Så oljefondet vil sannsynligvis bidra til krig og grønt skifte, der pengene går ut av landet. Da får politikerne brukt penger, om de liker å gjøre, de unngår inflasjon, og kan dermed påberope valgflesk, og ikke minst, de kan fortsette å hisse til krig. De kan også brenne penger på alle mulige fåfengte miljørposjekter (hva er greia med en egen post for en klimaminister, hallo, våkn opp!) Politikerne meler sin egen kake, framtidge fete internasjonale stillinger, og slik “går no dagan”. Hva med å slå et slag for “vanlige folk”? Det skal de visst ikke. “Vanlige folk” skal flås over skatteseddelen, og helst sulte og fryse. Jeg blir kvalm! Over og ut…

Det er stengt for kommentarer.