Tysk forbundskansler: “Vi må unngå atomkrig” -USA bevilger mer penger til våpen til Ukraina

Vi må unngå atomkrig. Det sier den tyske forbundskansleren Olaf Scholz i et intervju med Der Spiegel ifølge Reuters. Han sier samtidig at det er viktig at krigen ikke eskalerer mot Nato og at forsvarspakten ikke blir hovedfienden. Statsministeren tror ikke heller ikke at en handelsblokkade mot russisk gass vil sørge for en avslutning på krigen.- Det må være en fredsavtale som sørger for at Ukraina kan forsvare seg selv i framtida, sier forbundskansleren som medvirker til å forlenge krigen med å sende våpen til Ukraina.

Torsdag ble det kjent at Joe Biden vil gi ytterligere 800 millioner dollar av skattebetalernes penger i våpenhjelp til Ukraina. Nyere og mer avanserte våpen blir stilt til rådighet for den ukrainske hæren, samtidig som stadig flere amerikanere må ty til matkuponger og suppekjøkken for å få mat i kroppen. Det viktigste for Biden og hans støttespillere i den dype staten er å pumpe penger inn i den amerikanske forsvarsindustrien som gjør seg søkkrike på bekostning av egne borgere. I stedet for å be Ukraina finne et levelig kompromiss med Russland om de omstridte områdene i Donbass -som hovedsaklig består av russisk-språklige som har tette bånd til familie og slekt i Russland, -maner Biden, dypstaten og neo-cons til en langvarig krig med Russland. Russland skal slites ut både militært, økonomisk og sosialt, slik at globalistene og “The New World Order” som Biden ønsker å være leder for, får styrket sin dominans og opprettholde sitt hegemoni.

Russland: Kolonner med våpen fra USA og NATO er legale militære mål for Russland

Maria Zakharova, som er talskvinne for det russiske utenriksdepartementet sa torsdag at enhver konvoi eller transport av våpen fra USA og NATO er legale militære mål for Russland. Straks disse NATO konvoiene kjører over grensen og inn i Ukraina er de legitime mål for det russiske forsvaret. Russland vil kunne bombe disse straks de er inne på ukrainsk territorium og hypersoniske raketter vil raskt og effektivt slå ut disse. Talspersoner fra Russland har tidligere sagt at de ikke vil ta hensyn til hvorvidt det er vestlig personell som frakter disse våpensystemer. Dette er tredje gang sentrale russiske figurer advarer USA og Vesten om at våpentransport og forsyninger til det ukrainske forsvaret er legale militære mål. Den russiske talspersoner var tydelig på at Russland har rett til å slå ut NATO eller amerikanske konvoier i det de krysser grensen til Ukraina. Rent formelt er ikke USA og NATO innblandet i krigen med Russland, men dem som har tankens kraft forstår at det vi er vitne til er en proxy-krig mellom NATO og Russland på ukrainsk jord -hvor sivilbefolkningen og soldater fra både Russland og Ukraina betaler prisen i form av døde og skadede. Også Russlands viseutenriksminister, Sergei Ryabkov har sagt at Russland “vil behandle amerikanske og NATO-kjøretøyer for transport av våpen til Ukraina som legitime militære mål.  -Vi advarer om at overføring av våpen fra USA-NATO i hele Ukraina vil bli betraktet av oss som legitime militære mål,” sa han ifølge TASS.

7 tanker om “Tysk forbundskansler: “Vi må unngå atomkrig” -USA bevilger mer penger til våpen til Ukraina

 1. Indirekte er NATO/USA allerede i krig. Dersom Valdresprofetien stemmer, går det mot atomkrig i nær framtid. Vi kan regne med at den allmektige lar ting skje for at Hans ord om endetiden skal oppfylles i Daniel og Åpenbaringen. Gud Herren, Israels Gud, har full kontroll.

  6
  1
  • Gud har alltid full kontroll. Hans vilje og plan vil før eller siden måtte skje og intet kan hindre Han.
   Det Han har bestemt vil skje, i Guds time og etter Guds plan.
   Vi kan i trygghet og fred hvile i løftene som aldri vil svikte.

   6
   3
  • Er du sikker på at du MENER og TROR PÅ at Gud ALLTID HAR KONTROLL? Du tror fortsatt IKKE at Gud hadde kontroll over det amerikanske presidentvalget. Du tro fortsatt IKKE at de FALSKE PROFETENE profeterte LØGN. Det er FAKTA.

  • Gud har kontroll. Han har advart sine tjenere om at han vil tillate verdenskrigen å komme.
   Gud har utvalgt president Putin som sitt redskap til dom, slik Donald Trump var Guds tjener til fred.
   Gud brukte Trump mektig til å velsigne Israel, flytte ambassaden til Jerusalem, anerkjente Jerusalem og forsøkte å begrense fostermord.
   Han tok USA ut av Paris-avtalen og bremset the great reset noen år.
   Globalistene og navnekristne hatet Trump som de hater Guds tjener Vladimir Putin.
   Mange protesterte mot valgjukset, men de ble effektivt brakt til taushet av media og globalistene som kontrollerer sinnene til denne verdens barn. Det kreves olje på lampen for å ha lys i den tiden av forførelser og religiøs blindhet.
   Halvparten av brudepikene vil i følge Guds ord ikke ha olje til sine lamper.
   Vær velsignet i Jesu navn dere som kjenner sannheten.

   2
   2
 2. Atomvåpen har Russland mer enn nok av. De testet nylig et nytt interkontinentalt missil som har flere stridshoder. Etter den vellykkede testen over stor avstand var konklusjonen : Ett slikt missil kan ødelegge hele Frankrike.

  • Dette missilet har fått navnet ” Satan 2 ” og kan føre minst 10 atom-stridshoder.

Det er stengt for kommentarer.