Ludvig Nessa: “Velkommen til Sodoma og Gomorra!”

Prest Ludvig Nessa.
Foto Søkelys

“Sodoma og Gomorra var ifølge kapittel 18–19 i første Mosebok to oldtidsbyer ved Dødehavet som Gud utslettet sammen med de gudløse innbyggerne, bortsett fra Lot og døtrene hans,” skriver prest Ludvig Nessa på Facebook. Innlegget er en respons på at våre myndigheter i dag fikk heist regnbueflagget foran Eidsvollsbygningen. Regnbueflagget representerer først og fremst et gjenstridig og hardnakket folks opprør og forkastelse av Gud og Hans lov, -og er selve symbolet på stolthet og aksept av alt som Gud hater og forakter. For flere tusen år siden heiste befolkningen i Sodoma og Gomorra sitt regnbueflagg i form av en livsstil som nedkalte Guds vrede, svovel og ild over de to byene -og nå hyller kongeriket Norge den samme ånd og de samme holdninger som førte til at titusenvis av mennesker ble utslettet og brent levende til døde, da ild og svovel falt fra himmelen over befolkningen.

Med støtte fra velgere har de vekslende regjeringer gradvis ført landet dypere inn i avkristning og åpent opprør mot Gud. Vi har en konge som brukte sin nyttårstale til å hylle seksuelt mangfold og den gamle frafalne kongens ord om “gutter som elsker gutter og jenter som elsker jenter” har blitt avspilt flere ganger de siste dagene. Det hele er en grell påminnelse hvor frafallent vår regjering, vårt storting, vårt kongehus, vår kirke og vårt folk er blitt. Sannheten er at et stort flertall av folket hver fjerde år gir sin tilslutning til gay-pride, homoseksualitet, fosterdrap og ugudelighet, ved å kaste sin stemme til partier og politikere som ikke står i mot og refser frafalllet. Ludvig Nessa er en av få som i det hele tatt våger å refse ugudeligheten i vårt land. Flere har reagert på Ludvig Nessa`s post på Facebook og en av dem, Willy Eirik Tverodd skriver dette: “Byene Sodoma og Gomorra la han i aske og dømte dem til ødeleggelse; han gjorde dem til et avskrekkende eksempel for dem som senere ville leve et ugudelig liv. ” (2 Peter 2, 6) og Hør Herrens ord, dere Sodoma-høvdinger! Lytt til vår Guds lov, du Gomorra-folk! ” (Jesaia 1,10) Før eller siden vil Guds tålmodighet med dette landet være brukt opp, og nådetiden brukt opp. Måtte Guds folk ta alvoret inn over seg og begynne å mane folk og land til omvendelse.

5 tanker om “Ludvig Nessa: “Velkommen til Sodoma og Gomorra!”

  • Det er kvalmende og en styggedom.
   Jeg tror personlig at det er demonisk.
   Det er en av de ting Gud sa skulle medføre døden.
   Det er en motbydelighet i Guds øyne.

  • Til og med djevelen synes at den homofile ånden er kvalm, men lar den holde på pga av at den ødelegger menneskenes sjel og kropp.

 1. Æsj. Frekt å ta noe som egentlig er fint, og gjøre det til noe stygt. Men regnbuen hører ikke til de perverse menneskene. Regnbuen tilhører Gud, og kan aldri få en mening mennesker tillegger den.

  Men djevelen er pervers, frekk, og ekkel. Han får fram det styggeste i alle som lar seg lure.

Det er stengt for kommentarer.