Tyrkisk avis: Emmanuel Marcon lar 50 franske offiserer dø i Mariupol for å sikre sitt gjenvalg

Alvorlige anklager mot Emanuel Macron har kommet frem gjennom et tyrkisk parti, Vatan Partisi (Patriotisk parti), som har hevdet at den franske presidenten «la 50 offiserer dø i Mariupol». Dette for å sikre Macron`s gjenvalg som president. “De 50 høytstående franske offiserene er blant de 2000 ukrainerne som er fanget ved Azovstal-anlegget i Mariupol, som er under beleiring av russerne ,” heter det i artikkelen. Forsikret at informasjonen deres kom fra «den russiske staten», «bekreftet» de begge at Emanuel Macron «beordret disse soldatene til ikke å overgi seg eller å prøve å forhandle om opprettelsen av en humanitær korridor med Putin». Dette for å sikre gjenvalg i andre runde av det franske valget.

Et ukjent antall vestlige soldater og offiserer er fremdeles blant de styrker som er omringet på det store stålverket i Mariupol. Disse vestlige soldatene og offisererene har vært der for å instruere, trene og støtte den høyreorienterte nynazistiske Azov millitsen som skal ha spredd død og fordervelse blant russisk talende i republikkene Donetsk og Luhansk. Denne krigen mot befolkningen i Donetsk og Luhansk har pågått siden 2014 med over 14000 døde -og Vesten og NATO har bidradd med å trene denne bataljonen som russiske myndigheter omtaler som nazister. Det kan se ut som om Emmanuel Macron og vestlige ledere er villig til å ofre de vestlige borgere som befinner seg i stålverket. Det er den greske nettsiden WarNews 24/7 som forteller storyen

4 tanker om “Tyrkisk avis: Emmanuel Marcon lar 50 franske offiserer dø i Mariupol for å sikre sitt gjenvalg

 1. Tror jeg gjerne.
  Han er en glatt type.
  Aldri stolt på ham.
  Hatt mine tanker om ham.
  Mange liker ham. Ikke jeg.

  Men, vi får se.

  4
  1
  • Enig Hannah!
   Han virker som en slesk politiker.
   Dersom jeg hadde møtt ham og håndhilst, hadde jeg tellet fingrene etterpå.

   1
   1
 2. Macron er en ond mann, og om ikke Media hadde støttet han ukritisk – så hadde han heller ikke vunnet. Men Media elsker løgnere, mordere – eller med andre ord, den globalistiske eliten.

  5
  1
  • Han virker som en mann som er 100 prosent på globalist-agendaen.
   Det er vel også derfor media hyller ham.

Det er stengt for kommentarer.