Tyler Zed: Venstrevridde idioter tror at riksrettssaken betyr at Trump ikke lenger er president

Den pågående riksrettsfarsen som onsdag ebbet ut i en avstemning der dermokratene vedtok å gå til riksrett mot Donald Trump har fått saueflokken av Trumphater til å gå amok i dumskap på Twitter. I denne videoen kommenterer You Tube profilen Tyler Zed dårskapen blant sauehodene som tyr til Twitter for å vise verden hvor uvitende og hjernedøde de egentlig er. “Jeg kan knapt vente med å se hvordan disse reagerer når Trump blir gjenvalgt i 2020, sier Tyler i sin siste “Zeducation”

Enkelte bruker sosiale medier til å uttrykke sine meninger, andre for å uttrykke sin dårskap. Her gjelder åpenbart det siste

https://www.youtube.com/watch?v=ilDj1JcdpVE

8 tanker om “Tyler Zed: Venstrevridde idioter tror at riksrettssaken betyr at Trump ikke lenger er president

 1. Det kan være greit for sanne kristne å blli gjort oppmerksomme på at sosialisme og sann kristendom er antagonister. Bibelen er krystallklar på hva som venter de menneskene som overlever Harmageddon og kommer inn på en ny og renset jord:

  “Ikke skal en bygge og en annen bo, ikke skal en så og en annen høste, MEN ENHVER SKAL HØSTE FRUKTEN AV SINE EGNE HENDERS GJERNINGER”.

  Det er den ateistiske globalsosialismen som akkurat NÅ ødelegger hele Europa. Men det betyr ikke at Jehovah Gud har sans for den griske og grådige turbokapitalismen heller. Har vi mat, klær og husly bør vi ikke strebe etter å bli rike, sier også Bibelen.

  Det er livskunsten å balansere på gjerdet som krever noe av oss. Lukker vi øynene og slipper oss faller vi kjapt ned på ytre høyre eller ytre venstre. Gudsfrykt med nøysomhet er den største vinning vi kan ta med oss i håndbagasjen.

  12
  1
  • Hvorfor kaller du deg ikke heller for av grunnene ambassadør? Det rimer bedre, og stemmer bedre med skriftene.

   10
 2. Det er alltid trist å være vitne til din bitterhet Birgir.Bare deg selv vet hva som gjorde at du ble slik. Barndommen, mobbing, skoletap, barn som forsvant, havari i ekteskapet, bortfall av foreldre,nær familie, omsorgssvikt er alle momenter som kan konvertere menneskers sinn til et hav av nederlag og bitterhet.

  Frykt er som regel et rasjonale som genererer aggresjon. Kombinert med et nødvendig fiendebilde reduseres din livskvalitet vesentlig og ut av boblen springer mørkemannen ut jaget av helvetestrusler fra den siste du mener deg å klamre deg til – Gud.

  Ditt bitre fall er det sårt å være vitne til. For erfarne, voksne mennesker vet at bak din alltid utagerende voldsomme nettfasade finnes en liten gutt vi alle gjerne skulle klare å grave ut av tristessen og ta i mot med en god klem. Desverre viser det seg ofte at det blir i tyngste laget å nå inn bak det lenge opparbeidede forsvarsskallet.

  Men uansett ønsker helt sikkert mange av oss deg alt godt og en riktig god juleferie. Prøv å benytte det nye året til å slutte å bite rundt deg. Vi forstår dine rop om hjelp og vi vil alle sammen her hjelpe deg – om ikke annet enn til å bli litt rundere i kantene. Lev vel Birgir – og spre litt sol. Det hjelper på innsiden også skjønner du. Og så blir man kristen av det.

  Hilsen Sissel. Lege og medmenneske

  14
  3
  • Gjesp Sissel…
   Lege og medmenneske du… hmm. Kom du ikke på flere ting enn dem du skrev? Jeg dumpet en gang en lege som deg fordi det var litt slitsomt med ham.

   Kanskje grunnen angående Birgir er noe helt annet enn det du nevner. Selv om de fleste kanskje har strevet med et eller annet av det du nevnte -inkludert deg selv. Men jeg spekulerer ikke på om du har blitt utsatt for omsorgssvikt.

   Og kanskje kjeder bare Birgir Hermansen seg noe vanvittig over det JV skriver om og om igjen.

   1
   11
  • Årsaken til at JV nissen og Sidsel ergrer seg over det Birger skriver er jo innlysende.

   Det ser vi når vi snakker med mennesker om noe, når det treffer blir de enten sinte, sure og eller ergrer seg.

   I dette tilfellet leker Sidsel en amatør psykolog, og tar frem fra sitt eget hjertets forråd av hva vedkommende kjenner igjen i sitt eget liv. Det blir til anstøt for vedkommende, og vedkommende surnet.

   Det er fordi Birger treffer med det han skriver.

   Ellers er det ingen grunn til å surne.

   Mvh
   RJ

   2
   12
 3. Noen av emnene som har blitt diskutert i det siste har antagelig skapt en åndskamp på denne bloggen. En åndskamp som bloggen taper ved å legge inn emner som ikke har noe med bibelsk tro å gjøre, gjennom tvilsom språkbruk og at kommentarfeltene deretter fylles med støy.

  Bare abassadøren er på høyde med situasjonen med sin notoriske promotering av sin “uangripelige” harmageddonlære. 90% av ambassadørens lære handler kun om å “påkalle jehova”. Knapt noe annet. Han har kjørt seg fullstendig fast i dette. De siste ti prosentenne handler om at nesten her på bloggen skal omkomme i harmageddon. Det er alt han har å si.

  Jeg tror helt ærlig at hans skriverier er en konsekvens av ett eller annet med psyken.

  I Det gamle Testamentet ble Gud, Adonai, Jehova osv, blandet sammen med andre guder i forfallstidene. De brukte navnene men la liten vekt på skriftene. Og dette går igjenn gjennom hele Bibelen. Det Gud bryr seg om er troskap mot ham. Slik er det i dag også. Gud avskyr dem som påkaller ham med munnen men ikke bryr seg om det han sier gjennom Jesus.

  De som virkelig har et personlig forhold til Gud vil nok gjøre som Jesus og bruke betegnelsen “far”. I de aller første kildene til til religionen islam var det å avskaffe Jesus det viktigste. Muslimenes forholdt til Jesus har faktisk likheter med JV. Det sikreste tegnet på at noen er antikristelige er at de enten er mot troen på Guds Sønn, eller prøver å erstatte ham med en forfalskning som bare ligner. Hvis de får frihet til å holde på med dette i uendelige vil det sannsynligvis ha en reell negativ åndelig påvirkning.

  4
  10
 4. Som om ovennevnte ikke skulle være nok, forsøker de vantro å desavuere Guds Navn Jehovah ved å hevde at Jehovah Guds store navn er å likne med en tittel. Som om det at Gud er vår ”far” m.m. betyr at denne tittelen også er Hans navn.

  Hva da med ordet sønn som brukes om Kristus.. Selv ikke kristenheten ber ”kjære sønn, du som er i himmelen”. Nei, Jesus er både sønn, herre og mester, men navnet hans er JESUS. Min jordiske fars navn er Åsmund, ikke ”far”, selv om han selvsagt også er min jordiske far.

  For jødene var navn av svært stor betydning. Navn hadde alltid en mening. Guds Navn Jehovah betyr i videste forstand ”Jeg skal vise meg å være den jeg skal vise meg å være”. Det skal nasjonene snart få smertelig erfare når Hans sønn Kristus om kort tid kommer tilbake i spissen for alle de gode åndeskapningene og setter skapet ordentlig på plass.

  12
  1

Det er stengt for kommentarer.