Karismatisk “profet” Paul Cain er død 89 år gammel

Den karismatiske “profeten” og pastoren Paul Cain er død, 89 år gammel. Paul Cain var en velkjent profetisk røst blant de ny-karismatiske og en rekke av hans spådommer har så langt falt til jorden uten å materalisere seg. Et mørkt kapittel i Paul Cains liv var knyttet opp om hans åpne alkoholisme og hans homoseksualitet. Den nå avdøde “profeten” utgjore sammen med Bob Jones de såkalte “Kansas-profetene” som forførte den karismatiske bevegelsen med en rekke tvilsomme og “sukkersøte” spådommer om vekkelser som aldri kom til å materalisere seg.

26 tanker om “Karismatisk “profet” Paul Cain er død 89 år gammel

 1. IDIOTEN SATAN DJEVELEN

  Har dere tenkt over hvor dum Djevelen er? Denne tidligere kjeruben som hadde en høy stilling hos Jehovah Gud før han ble en forræder – en himmelens Vidkun Quisling.

  Vi leser i Bibelen hvordan Satans hissige hat til Jesus kulminerer med at han inspirerer sine fariseiske jordiske tjenere til å be de romerske myndighetene om å drepe Jehovahs sønn Jesus.

  Midt oppe i sitt blinde hat glemmer Djevelen fullstendig at det nettopp er for å dø Jesus kom til jorden. Jesu død ville oppfylle Jehovahs lov om like for like, liv for liv og derved nulle ut det første mennesket Adams død og gi oss alle et nytt håp om evig liv.

  Så der ser vi hva blindt raseri avstedkommer. Satan gledet seg for tidlig da han lot menneskene drepe Jesus. Han glemte fullstendig at han – kreket – derved ble den ultimate bidragsyter til gjenløsningen av menneskeheten. Selve grunnforutsetningen for kristendommen. Hjelpe seg mann som han måtte angre sin dårskap når dette gikk opp for ham – taperen som mot sin vilje ble Guds største medhjelper.

  Dette viser oss galskapen i å utfordre Skaperen Jehovah. Den som gjør det er dømt til å tape – ja grilles i sitt eget fett. Glem derfor aldri at vi som bare er en ”pust i en nese” må gjøre alt for ikke å bli lik idioten Satan og forfølge Guds sanne tjenere.

  11
  4
  • “Har dere tenkt over hvor dum Djevelen er?”
   Nå er det vel ikke DET Bibelen forkynner. Men DU er vel et MEGAEKSEMPEL på djevelens urenhet.

   1
   6
 2. Hva har dette utbruddet fra Jehovas Ambasadør å gjøre her ?

  En mann er død. Søkelys har med rette skrevet en artikkel om dette dødsfallet. Det for at normalt mentalt utrustede kan få lov til å uttrykke sin sorg, mening og annet om denne mannen.
  Dette er ikke for at et menneske skal gå inn og håne Gud med et innlegg som håner Gud sin mening at vi mennesker er utstyrt med hjerne og godt vett. Begge to er fraværende når man legger inn et slikt type innlegg som Jehovas Ambasadør har gjort i en melding om en annens død.

  Dette innlegget til Jehovas Ambassadør kaster skam over alle som tror på Gud.

  3
  9
 3. For de døde avhenger oppstandelseshåpet av om de kjente Bibelen og handlet ut i fra den. Bibelen er krystallklar: “Hver den som påkaller Jehovahs Navn skal bli frelst”.

  Det hjelper ikke hva man føler eller mener.Guds rike – Kristus og de 144000 himmelsk oppstandne kvinner og menn utgjør et teokrati. Ikke et følelsesbasert emokrati.

  ENESTE håp er å påkalle dette navnet NÅ. Når dagen kommer er det for sent: “Den dagen vil jeg ikke høre bønner, sier Jehovah hærskarenes Gud. Er du ombord i rykende skute leter du ikke etter en bedre lugar, men går rett ut i livbåtene for å berge livet. Føleriet får vente til du er trygt på land.

  19
  5
  • Jehovas Ambassadør. Du ødelegger hele Søkelys. Du burde blokkeres.
   Det burde være mulig for facebook, å utstenge deg fra forumet her.

   Kjell. Er det mulig ?. Vi orker ikke mer å høre mer på JV sin tolkning av Bibelen.

   4
   17
  • Minstekravet er at man holder seg til temaet og ikke har en så total mangel på folkeskikk og respekt for andre mennesker at man i tråder som dette skriver om noe helt annet.

   Jehovas Ambasadør beviser at han hverken er intelligent nok til å ferdes blandt voksne eller har folkeskikk. Og da burde han holde seg til sine Lego klosser og ikke ferdes ute på forumer som dette.

   2
   17
  • Nå er det helt frivillig å lese eller ikke lese det JV nissen skriver, jeg leser overhode ikke det han skriver.

   Dess mindre folk som kommenterer, dess kjedeligere blir det for ham å skrive.

   Enkelt, ikke sant.
   Mvh RJ

   1
   16
  • Det tror jeg ikke RJ. Han sier selv han bare gjør en for ham gudgitt jobb. Det må han respekteres for, selv om det selvsagt er ubehagelig ikke å kunne svare ham fordi man mangler helhetlig bibelkunnskap. Hvorfor ikke heller lese mer i bibelen slik at man selv også vet hva man snakker om.

   13
  • Kan ikke si annet enn at det er svært så spesielt det JV holder på med. Man må dessverre bare hoppe over dette gjentagende. Flott av Søkelys å slippe ham til synes jeg. Noe er ok å lese. Jeg glemmer meg bort og er selv utenom temaene her flere ganger, skriver for langt og tenker jeg må skjerpe meg. (Kan jeg tenke sånn så kan vel JV også)

   Jeg spurdte deg, JV, engang hvorfor du holder på, (vi er mange her som ikke tror på det du tror på og det kommer vi heller aldri til å gjøre) og du gav et greit svar synes jeg. Men jeg mener det er uhøflig å holde på så mye som du gjør når Søkelys gir deg plass.

   “Kristen” skriver at han/hun orker ikke høre mer JV’s tolkning av Bibelen. Forstår det godt, jeg har mange ganger ønsket det samme. Men har tenkt at han viser kanskje snart mer hensyn. Må innrømme at jeg har blitt litt skuffet.

   2
   12
  • Helt greit å ikke tro på meg, bare tro på Jesus og ta i mot DHÅ som Han har gitt oss, for Han skal veilede oss til den hele og fulle sannheten.

   Mvh RJ

   1
   12
  • “For de døde avhenger oppstandelseshåpet av om de kjente Bibelen og handlet ut i fra den. Bibelen er krystallklar:”
   Og DU skal være opphøyet til å være en av de 144000 eldste? Du er høy på pæra. Ikke på Guds Ord. Du er som de skriftlærde og fariseerne. Gud kan ikke høre deg. Du er uten navn.

   1
   9
  • Når Guds navn Jehovah ikke betyr noe for dere, hvorfor da så viktig med ambassadørens navn? Snakk om å skyte seg selv i foten.

   9
   1
  • Birgir, skjønte ikke det med at “Gud kan ikke høre deg JV, du er uten navn”. Gud hører alle.

   6
   1
  • JVen opphøyer seg selv til en høyhet selv ikke Gud vil høre på. Utifra det JVen skriver, er hans bønn ikke etter Guds vilje. Derfor hører Gud ikke hva han sier.

   1
   8
 4. “For de få som derfor finner den sanne kristne tro, er det helt nødvendig å bli hatet av alle. Jesus sier at enhver som finner og praktiserer Jehovahs og Kristi sanne tro ”SKAL BLI FORFULGT”. ”En tjener er ikke større enn sin herre”, sa Jesus, ”har de forfulgt meg SKAL de forfølge dere” – de sanne kristne.”
  Hvordan kan Gud og Jesus vite om deg? Du er jo ANONYM. Du har jo hverken FORNAVN eller ETTERNAVN. Du sitter og gjemmer deg bak en dataskjerm, så ingen skal kunne se deg engang. Du kaller ANDRE for djevledyrkere. Men er ikke i stand til å se din egen synd. Du kaster om deg med Guds Ord, men hopper glatt over det selv. Du er ikke bedre en de skriftlærde og fariseerne på Jesu tid. De SKRØT av å vøre hellige og Guds tjenere. Men de fikk til svar på tiltale. Og det vil du også få. Det blir med deg som i lignelsen:
  “Da skal han svare dem og si: Sannelig sier jeg dere: Det dere ikke gjorde mot én av disse minste, det har dere heller ikke gjort mot meg.”

  Jeg skjønner bare ikke at du, som skryter av å være opphøyet til å være en av de 144000 eldste, ikke tar Guds Ord på alvor.

  “Og disse skal gå bort til evig pine, men de rettferdige til evig liv.”

  3
  12
 5. “IDIOTEN SATAN DJEVELEN”
  Takk for julediktet! Og god jul til evangelikale bibelbøller! Mer komisk enn innelggene og kommentarene på Søkelys det ikke bli! 😉

  3
  13
  • Er’u i mørket så er’u i mørket. Troen er en av åndens frukter, så drar ikke gud deg til seg skjønner’u ikke detta. God vinter!

   12
   3
  • Er’u dau så er’u dau. Ikke så mye mer å koke suppe på der. Resten er opptil gud.

   11
   1
 6. GUDS NYE VERDEN PÅ JORDEN

  Tenk når de fleste avdøde mennesker får en oppstandelse på den nye jord. Den lille snutten viser at selv ville rovdyr kan bli helt tamme. Og det er nettopp hv Bibelen sier om det kommende jordiske paradiset der “løven skal spise halm som oksen og spebarnet die rett ved huggormens hule”.

  DU er velkommen til en evig fremtid her uten død, sykdom eller ufred. Det skal Kristus, mine brødre og jeg sørge for. Bare en kort stund igjen nå, så hold ut og vend om til Jehovah:

  https://www.youtube.com/watch?v=mzQb4CV7hLY

  12
  2
 7. Ambassadørens navn er’u opptatt av, men guds navn blåser’u i. Megahykleri!

  12
  3
 8. Håper Cain fikk ordnet opp med Gud før han døde.
  De verste begravelser jeg vet er når jeg ikke vet om de levde med Gud. Det sies så mye man ikke vet stemmer i begravelser.

  2
  6
 9. Den stoore forskjellen mellom kristenheten og de sanne kristne er at mens kristenheten jamrer seg og starter politiske partier i sin kamp for å gjøre verden til et bedre sted for dem selv, så jubler sanne kristne over oppfyllelsen av profetiene som viser at denne Djevelens verden går fra vondt til verre og tilkjennegir at Jehovah Guds frelse ved Kristi tilbakekomst ligger like rundt neste sving.

  Så la de falske kristne jamre og sukke! Snart fjernes de av FN som Gud gir makt en kort tid til å destruere den åndelige skjøgen som har bragt så mye skam over Skaperen. Vi som er ekte kristne vet at alt dette må skje før en ny jord kommer der rettferdighet bor. Velg i dag hvem du vil tjene. Jeg og mitt hus har valgt Jehovah, himmelens og jordens Skaper OG Hans sønn Kristus. Lykke til med DITT valg!

  8
  2

Det er stengt for kommentarer.