Billy Graham: Veien til Armageddon

Facebook Comments

6 tanker om “Billy Graham: Veien til Armageddon

 1. Åpenbaringen 16:
  14 Dette er demoniske ånder som gjør underfulle tegn, og de drar ut til kongene i hele verden for å samle dem til krigen på Guds, Den allmektiges store dag.
  …..
  16 Og åndene samlet kongene på stedet som på hebraisk heter Harmageddon.

  Harmageddon er ikke bare et lokalt slag ved det historiske Megiddo, Dette slaget er mellom Jehovah Gud ved Kristus og ALLE gudløse opponenter til Kristi rike. Åpenbaringens ord her symboliserer en verdenssituasjon der Gud foretar det siste og endelige oppgjøret med den frafalne skapningen i himmel og på jord.

  Det inntreffer ETTER at nasjonene ved hjelp av FN har ødelagt all falsk religion og utropt ”endelig fred og sikkerhet”. Men i det de regner at religiøse er kuet, blir de oppmerksomme på at sanne kristne lever i beste åndelige velgående. Rasende vender de seg så mot oss og vi oppfyller derved forbildet i Bibelen der jødene stod tilsynelatende fanget foran Rødehavet.

  Men ”alt som før er skrevet, er skrevet til oss, til hvem de siste tider er kommet”. Frelsen kommer således ved Guds inngripen ved at Harmageddons ”vinder” utrydder alle som trodde vår siste time var kommet. Og ”det blir ikke mange mennesker tilbake” etter Harmageddonslaget.

  Men de menneskene som overlever vil danne grunnlaget for en ny menneskehet der alle tjener sin Skaper. Så kommer oppstandelsen av døde mennesker som har levd siden Abels tid. ”Rettferdige (som har tjent Gud) og urettferdige (som ikke har kjent Gud). Sammen vil de fylle jorden og gjøre den om til et gledens og fredens gjenvinte paradis.

  Gud lar seg ikke pille på nesen verken av opprørske engler eller mennesker. Han har hvilt fra sine skapergjerninger siden Eva – i 6000 år – og etter det tusenårige riket – 7000 år etter Eva, er alt atter like fullkomment som da han skapte jorden, Eden og menneskene sine. HVILKEN UFORLIKNELIG OG VIDUNDERLIG PAPPA JEHOVAH GUD ER!

  10
  2
  • At det ikke bare er et lokalt slag skjønner jeg jo av at alle jordens konger er involvert. Hele verdens armeer får selvsagt ikke plass ved Megiddo-sletten. Når Kristus griper inn vil selvsagt alle mennesker stå foran Guds trone for å dømmes. Kloke ord JA.

   10
   1
  • Jol var den norrøne åsatroens midtvintersblot i Tor og Odins ånd Henrik. Jesus var født på høsten, et halvt år etter Johannes som var født om våren. Vil man feire en løgn så værsågod.

   Jeremia 10:

   3 For folkenes skikker er tomme.
   De hugger et tre i skogen,
   en håndverker lager det til med øks,

   4 de pynter det med sølv og gull,
   de fester det med nagler og hammer
   så det står støtt.

   Skal du være nisse i år Henrik? Ikke sett deg fast i pipa da, etter for mye ribbefett…

   9
   1
  • Wikipedia:
   “Jul er en årlig høytid. Den er en opprinnelig hedensk fest som ble feiret i flere kulturer fordi sola snudde.”

   4
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *