Vebjørn Selbekk: Riksrett styrker Trumps sjanser

Demokratene prøver å få president Trump fradømt embetet sitt. Det kan merkelig nok øke muligheten hans for fire nye år i Det hvite hus. “Representantenes hus i den amerikanske Kongressen vedtok natt til torsdag å stille Donald Trump for riksrett. Trump blir dermed den tredje amerikanske presidenten som må gjennom en slik historisk prosess. De to forgjengerne Andrew Johnson i 1868 og Bill Clinton i 1999 ble begge til slutt frikjent. Alt tyder på at det samme vil skje med Donald Trump. For å få en president avsatt kreves det at to tredjedeler av Senatet stemmer for. Republikanerne har i dag 53 av de 100 representantene i dette øverste kammeret i Kongressen, og dermed må over 20 av dem stemme sammen med demokratene,” skriver sjefsredaktør Vebjørn Selbekk på lederplass i Dagen.

Demokratenes kontroversielle riksrettssak mot president Trump kan føre til at sjansene for hans gjenvalg i 2020 er blitt større. På tross av tre år med ensidig propaganda og hjernevask fra mainstream media viser meningsmålinger at oppslutningen om president Trump er økende i befolkningen. “Slik det ser ut nå, er det omtrent like sannsynlig at det amerikanske folk bytter ut kalkunen på Thanksgiving med norsk pinnekjøtt, som at riksrettssaken fører til presidentens avgang,” skriver Selbekk videre. Mange amerikanere er lut lei av demokratenes skitne politiske spill og på sosiale medier uttrykker folk sin dype forakt for den svært urettferdige riksretts-prosessen presidenten har vært utsatt for. Les hele Vebjørn Selbekks leder her

13 tanker om “Vebjørn Selbekk: Riksrett styrker Trumps sjanser

 1. Ja, det er beundringsverdig at demokratene står opp for rettsprinsipper selv om de taper på det selv!

  Tenk hva Trump hadde sagt om Obama hadde bedt en fremmed makt om hjelp i valgkampen mot republikanerne?

  Trump sparker alle medarbeidere som kommer med innsigelser. Han omgir seg kun med ja-folk. Og han lyver akkurat som det passer. Og hater fakta.

  Det er ingen annen forklaring på kristenkonservatives støtte til umoralen enn at de tror Trump er Jesus. Han er kommet tilbake for å skape splittelse og dømme medmennesker.

  Morsomt nok for oss som ikke rammes direkte, men tragisk at selvgode klimafornektere og våpenromantiske egoister får påvirke fremtiden for andre.

  7
  8
  • Er det bedre moral hos mennesker som skjuler sine feil og sitt mørke? Er vel lettere å vite hvor man har Trump da? Alle mennesker har sine skjulte rom, sikkert du også som de fleste andre, eller hva?

   8
   2
  • Nancy Pelosi vil nå kansje ikke sende RIKSRETTEN over til SENATET……..

   Så TRUMP kan bare bli stilt til TILTALE uten RETTSAK………..

   RIKSRETTEN KJØRES I SENATET…..

   Mitch McConnell er nå den som tar STØYTEN……..pga han setter reglene for SENATET…og kan indirekte kaste TILTALEN…pga han setter REGLENE for DEMOKRATENE….

   TRUMP går FRI…OG kan si at han GJERNE VIL HA RIKSRETT FOR RENVASKE SEG SELV……

   Så Demokratene blir spilt SJAKK MATT……

   Det er for kort tid mot VALGET 3 november 2020…så demokratene vil automatisk miste mer og mer forståelse jo nærmere 3 november 2020 vi kommer….

   Republikanerne har TIDEN PÅ SIN SIDE……..

   Donald J. Trump

   @realDonaldTrump
   “Pelosi feels her phony impeachment HOAX is so pathetic she is afraid to present it to the Senate, which can set a date and put this whole SCAM into default if they refuse to show up! The Do Nothings are so bad for our Country!”

   7
   2
  • Perfekt beskrivelse Jan Erik. Men det norske folk er ført bak lyset av en globalismerettet politikerelite og deres helkorrupte presse betalt av dem selv gjennom såkalt pressestøtte. Snakk om bukken og havresekken!

   7
   1
 2. Ja, virkelig trist at Trump har gjort samfunnet sløvere og likegyldige til løgn og fakta. Han er rett og slett en ulykke for gode samfunn og et godt liv.

  7
  11
  • Ulykke og ulykke. Han har i alle fall klart å legge til rette for flere arbeidsplasser. Det har blitt flere arbeidsplasser under Trump, enn under Obama. Og DET er vel ikke noen ulykke, vil jeg tro.

   8
   2
  • Det er du som lyver. Det er slike som deg som er en fare for samfunnet. Du er på den ondes side som spyr ut sitt hat mot Trump.

   6
   3
  • Enig med Joakim. Det var mye bedre med fredsprisvinneren Obama som lot 70 000 libyere bombes, drepes og lemlestes. Idioten Trump har ikke startet en eneste krig. Tenk hvor ond han derfor er mot våpen- og krigsindustrien i USA.

   Håper Hillary kommer tilbake i valgkampen og vinner så Demokratene endelig kan få startet 3. verdenskrig og ektemannen Bill Clinton kan svippe en ny tur innom det ovale rom og videreutvikle sine sigarkunster på ungjentene uten fare for å bli stilt for ny riksrett en gang til.

   Ikke sant Joakim..?

   10
   2
 3. Denne artikkelen er søppel fra Selbekk. Han er forført av venstresidens ondskapsfulle løgner. Vurdere å si opp avisen Dagen

  5
  1
 4. Nå går Christianity Today på lederplass ut og sier at Trump må avsettes.
  Personlig kan jeg ikke forstå at noen kristne kan støtte denne løgnaktige bøllen og narsissisten. Han har aldri bedt Gud om tilgivelse, da han aldri har syndet, påstår han selv. INGEN troende kristne som er ved sans og samling, støtter ham!

  2
  5
  • Gud bruker hvem Han vil Bertel. På tide å innse det 😉
   Ja huff… “Trump har aldri bedt om tilgivelse!”… Viktigere å sjekke oss selv da -enn å være opptatt av andre 😉

   Hva som er mellom Trump og Gud vet du ikke. Og hva som er mellom de høye herrer i Christianity Today og Gud vet du heller ikke. Ikke sikkert de lever som de lærer -de heller… (jada, jeg har hørt skrytet av Christianity Today) Vi hørere stadig om de høye herrer i kristne kretser som det ikke sto så bra til med allikevel)

   2
   4
 5. Ler godt av all dumskapen på Søkelys! Takk for den ufrivillige komikken!

  1
  8
  • Er’e ikke suvverent at det fortsatt finnes nettplasser som ikke er sensurert ihjæl. Du får heller sende litt gryn til Kjell som takk for at nettsida ga deg hummør og latter.

   Skriv mere drit Isabella og dere andre. Da får Kjell flere klikk på sida og ambassadørns budskap blir lest av fler.

   Hadde ikke ambassadørn finnes, hadde Kjell blitt nødt til å finne’n opp sjæl.

   6
   3

Det er stengt for kommentarer.