TV-Visjon Norge programleder Arne Pedersen ut mot Facebookgruppen “Vi som støtter visjon Norge”

Facebookgruppen “Vi som støtter Visjon Norge” gikk tirsdag ut med en post som hvor KrF leder Kjell Ingolf Robstad ble kalt gangster og svindler. Dette etter at det ble kjent at KrF lederen har bodd gratis på skattebetaleres regning samtidig som han eide en bolig i Lillestrøm og hadde adresse på gutterommet hjemme i Evje. Facebookgruppen postet da følgende “KRF,s leder Kjell Ingolf Ropstad er nå blitt avslørt som en gangster og egoist. Han har misbrukt ordningen om gratis bolig til stortingsrepresentanter. For dette har han tjent flere hundre tusen kroner. Snakk om svindler,” skrev “Vi som støtter Visjon Norge.” Dette har falt flere i kretsen rundt TV-kanalen tungt for brystet, og programleder i Visjon Norge Arne Pedersen skriver dette: “Denne gruppa støtter ikke TV Visjon Norge!” og “Se å få slettet denne siden!”“Se og få slettet denne siden,” er beskjeden programleder Arne Pedersen i TV Visjon Norge gir til personen bak “Vi som støtter Visjon Norge.” Også noen av de andre som følger Facebookgruppen ser ut til å mene det samme. Kritikk av Kjell Ingolf Robstad skal ikke tillates selv om dette er en sak hele Norge snakker om. Morten Minstemann Abrahamsen mener også at “Innlegget må slettes”. Personen bak Vi som støtter Visjon Norge svarer slik på kritikken: “Vi støtter TV Visjon Norge, men ikke svindlere i KRF.” og til Morgen Minstemann svarer Facebookgruppen dette: “Hvorfor. Er sannheten noe som man skal gjemme. Ikke hva Jesus sier.” Også andre som har kommentert den nå omstridte Facebookposten ser ut til å mene at slike innlegg bør slettes. Dette på tross av at saken med Kjell Ingolf Robstad har vært bredt omtalt i media og blant tusener som har tydd til åpne medier for å rase mot det faktum at Robstad har utnyttet systemet for profitt. Flere jusprofessorer har uttalt at Robstads handlinger er i strid med loven. Men siden det er KrF og statsråd Kjell Ingolf Robstad dette gjelder, mener Arne Pedersen at slik kritikk må slettes. I mange kretser skal alt ubehagelig feies under teppet og man kan undres på hvorfor. Saken med KrF lederens utnyttelse av fellesskapets penger har uten tvil svekket KrFs omdømme og kan medvirke til at partiet faller ut av stortinget.

Verken Hanvold eller Torp fornøyd med “Vi som støtter Visjon Norge”

Heller ikke Jan-Aage Torp virker spesielt begeistret for Facebookgruppen “Vi som støtter Visjon Norge”. I en kommentar til Levi Fragell som bruker noen utsagn fra Facebookgruppen for å kritisere Torps virksomhet, skriver Jan-Aage Torp dette: “Levi Fragell Takk at du følger med på min gjøren og laden! Men at du bruker oppslaget fra gruppen «Vi som støtter Visjon Norge», må bety at du opplever at din kritikk ikke når frem. Jeg har hatt mange samtaler med Jan Hanvold & Co om hvem som står bak denne gruppen, og det er det ingen som aner! Tydelig at gruppen vil forsvare TV Visjon, men ofte skjer det på en måte som kanalen er meget ukomfortabel med. Dette vet jo du, Levi Fragell, men i din desperasjon griper du tak i hva som helst. Kanskje det virker lite troverdig på mine gjester, som faktisk vil bidra til et sunnere debattklima i Norge. Angrip meg gjerne, men gjør det for hva vi faktisk gjør og sier. Jeg vil også understreke at jeg lager mine programmer på vegne av Oslokirken som er «sendepartner» på TV Visjon. Vi bruker Norges beste sendeflate, og kanalen stiller opp med den beste tekniske ekspertise i dette landet. Dette betyr jo ikke noe for deg, Levi Fragell, som neppe bedømmer verden utfra fakta. Alt godt!” Sigmund Voll Ådnøy, en kjent kritiker av Visjon Norge og ekstremkarismatikken parerer Torps utsagn slik: “Hetsesiden (“Vi som støtter …”) brukte VN-logoen helt til mars i år. For øvrig kan vi minne om at Torp og hetsesiden er nærmest for perlevenner å regne. Torp har uttalt at “det er viktig hva dere gjør”, og ønske om samarbeid.”  Bakgrunnen for den siste runden mellom Torp og Fragell ligger i det faktum at biskop i den norske kirke, Atle Sommerfeldt har stilt opp på Jan-Aage Torp program på Visjon Norge, og dermed gir biskopen legitimitet til pastor Jan-Aage Torps “ekstreme virksomhet.” Slik oppfatter i hvertfall Levi Fragell og andre Visjon Norge kritkere det hele. Når en biskop i den norske kirke sitter å godsnakker med Jan-Aage Torp blir det av mange oppfattet som om biskopen fullt ut legitimerer Torp og tv-kanalen Visjon Norge.

Én tanke om “TV-Visjon Norge programleder Arne Pedersen ut mot Facebookgruppen “Vi som støtter visjon Norge”

  1. Jan Hanvold blir kritisert for å grafse til seg penger fra gamle damer…Det er våre skattepenger, inkludert gamle damer sine, som Ropstad har bevilget seg over lengre tid! I tillegg har han svært god politikerlønn. Ingen som stemmer KrF kan komme og si noe om Hanvold heretter.
    Enkelte kristenfolk er like utspekulerte som andre for å få tak i penger. Alle burde skjønne at det Ropstad har gjort er uetisk.

Det er stengt for kommentarer.