Holder myndigheter og politikere ansvarlige for den ondskap de har påført folk med vaksinene

Biskop Mar Mari Emanuel som er assyriske metropolitan biskop i Sydney har markert seg som en tydelig motstander av vaksinen og det tyranni myndighetene både i Australia og en stort antall land har tredd ned over befolkningen. “Først maskepåbud som ikke hindrer smitten, deretter lockdowns som har svekket folks immunitetsforsvar og skapt stor fattigdom, tårer, psykiske problemer og elendighet blant befolkningen. Deretter påtvinges en vaksine som ikke hindrer smitte eller sykdom og som i tillegg gjør folk syke av bivirkninger eller tar deres liv. Biskopen holder myndighetene ansvarlig overfor Gud for den ondskap de påfører kvinner, menn, barn, unge som eldre.

Over store deler av den vestlige verden påføres nå ikkevaksinerte ett vanvittig press for å ta vaksinen. “De som ikke tar vaksinen er ikke med på dugnaden” er det enkelte som får høre. Andre blir mobbet av vaksinerte og opplever at vaksinerte oppfører seg som kultmedlemmer i en eller annen forskrudd sekt. Mange frykter for arbeidsplasser og inntekt dersom de ikke lar seg presse til å ta vaksinen. I flere land snakkes det om å gjøre vaksinen påbudt eller obligatorisk. Prisen for å ikke ta denne livsfarlige vaksinen som noen tror er dyrets merke, kan bli svært høy. Uten jobb står man uten mulighet til å forsørge familien, -og blir således satt på utsiden av samfunnet. Guds menighet skulle ha stått samlet mot dette, men i stedet er deler av kristenheten blitt vaksinepushere som fremmer den antikristelige agenda. Vaksinene splitter nå den kristne kirke i to deler hvor vi har en majoritet som står mot en minoritet. Derfor er vi glade for enhver røst som i Guds navn går i mot vaksineagendaen og lovpriser Gud for at det finnes biskoper som Mar Mari Emanuel eller evangelister som Svein Magne Pedersen. Her er et klipp fra biskop Mar Mari Emanuels siste preken hvor han klart og tydelig fremmer sitt budskap til myndighetene og den som påfører oss dette onde.

 

4 tanker om “Holder myndigheter og politikere ansvarlige for den ondskap de har påført folk med vaksinene

  1. Jeg er ikke vaksinert, men opplever et stadig større press fra arbeidsgiver og kollegaer om å gjøre det. Det begynner å bli riktig ubehagelig, men jeg vil i det lengste unngå å bli vaksinert. Noen som kan gi meg et godt råd?

    • Hei Spiff , hva skal jeg si , dessverre kommer dette presset bare til å øke , jeg er heldig , for jeg er min egen arbeidsgiver og en så lenge har jeg sluppet relativt billig unna dette presset dvs. jeg hadde en diskusjon med en som mente at jeg burde ta vaksinen , han er også egen arbeidsgiver og har folk som arbeider for seg og dersom du har en arbeidsgiver med samme innstilling som han , noe jeg er redd mange har , så risikerer du å miste jobben . For å si det sånn jeg blir neppe invitert til årlig tradisjonelt julebord som denne overnevnte har for venner , ikke det at jeg kommer til å savne det .
      Mitt råd er å gå i bønn for Gud vil utfri sine , husk når Israels folk sto ved kanten av røde havet og egypter hæren kom stormende mot dem !
      Gud vil aldri oppgi sine stol på han !

Det er stengt for kommentarer.