Ture Andersen: På tide å dra på seg uniformen igjen ?

“Dette fotoet er tatt for mange år siden – da jeg var sambandssjef for 5133 soldater . Hele den norske hæren er ikke stort større i dag . Selv om jeg har hengende feltuniform ; er det nok tvilsomt om jeg starter min militære ni seters Gelândewagen og begir meg ut i kamp – om fienden kommer til vårt land,” skriver Ture Andersen (bildet) i et innlegg på egen blogg. Ture Andersen er en kristen mann med bakgrunn som offiser i det norske forsvaret. Ture Andersen er opptatt av profeti og tiden vi lever i nå i disse siste dager. En rekke av Ture Andersens innlegg er blitt postet her i Søkelys

Og Ture fortsetter: “Denne kvelden har jeg fått en uggen følelse . Noe er på gang . Først kom det melding at tidligere statsminister Erna Solberg er på tynn is . Hennes ektemann har handlet aksjer for svimlende millionsummer mens hun var statsminister i åtte år . Således er det mulig at dette er inside-handel ; noe som er straffbart . Jeg tviler på om hun noen gang kommer tilbake som statsminister i Norge . MEN : Det som vekker oppsikt er hendingene i Sevastopol på Krim-halvøyen siste døgn . Ukraina gjennomførte et angrep mot den russiske Svartehavsflåten og senket en missil-krysser samt et landgangsfartøy . Slikt er et vendepunkt i krigen : Russland er ikke i stand til å forsvare sine egne krigsskip mens de ligger i havn . Vestlige land har nok en finger med i dette angrepet . Russland kan ikke la slikt gå upåaktet hen . Dette landet er verdens største atommakt – har like mange atomstridshoder som resten av verden til sammen . Jeg vet ikke hva som kommer til å skje – men har som sagt en uggen følelse .

3 tanker om “Ture Andersen: På tide å dra på seg uniformen igjen ?

 1. Og Ture fortsetter: “Denne kvelden har jeg fått en uggen følelse . Noe er på gang . Først kom det melding at tidligere statsminister Erna Solberg er på tynn is . Hennes ektemann har handlet aksjer for svimlende millionsummer mens hun var statsminister i åtte år .
  —————————————
  Ja, eg trur IKKJE at ho er uvitande om det.
  Ho har kun denne sjansen til å overleva – at mannen får skulda for alt.
  Media er flinke å nøsta opp i det meste, og det ville ikkje forundra meg om ho til slutt må innrømma at ho kjente til det mannen drev på med.
  —————————
  Elles er det Donald Trump som vert det store temaet framover. Han ser ut til å vinna valet november 2024. Ture har sagt at Donald Trump er Antikrist. Det trur eg og.
  https://www.youtube.com/watch?v=d0IVZMPO-Zc
  November 2024 valet er berre eitt år unna.

  1
  2
  • Erna sier selv at hun og hennes mann har felles økonomi, selvfølgelig vet hun alt om sin manns transaksjoner. Og media er ikke flink til å avsløre sannheten med dekker til og lyver om det meste om det som gagner dem, som er lønnet av staten. Kan hende Trump vil vinne valget i 2024, men det er ikke fordi han er antikrist, han er for sleivkjeftet til det, men en annen kandidat er litt mer sannsynlig og er kjent for å ha en glatt taleevne, med ord som massene liker å høre.

   1
   2
  • Fra deg Torstein er det kun vrangforestillinger og tull som vanlig. Du burde gå til en bibellærer da vil du lære at antikrist ikke er tidligere potus Trump i usa, den fremste kandidaten i dag er obama som sitter som puppet master og regjerer i sin tredje periode, men sannsynligvis vil anti christ in persona komme fra Israel. Systemet som er omtalt som dyret i åpenbaringen er who wef fn eu og dnc i usa som driver frem agenda 2030.

   1
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *