Tucker Carlson: “Slaget om hvem som skal utfordre Trump står mellom Bernie Sanders og Elizabeth Warren

Stadig flere av de mer moderate kandidatene i det demokratiske partiet som forsøker å utfordre Donald Trump i 2020, hopper nå av karusellen. “Det er ingen plass til moderate kandidater i det demokratiske partiet” sier Tucker Carlson som viser til at den ledende kandidaten, Joe Biden stadig gjør feil og snakker over seg. Samtidig er Joe Biden sjanseløs fordi han ikke er radikal nok for de venstrevridde sosialistene som nå er den førende kraft i det demokratiske partiet.

Kampen om hvem som vil utfordre Donald Trump i 2020 vil stå mellom Bernie Sanders og Elizabeth Warren, uttaler Fox news populære tv ansikt Tucker Carlson.. Mye tyder på at han har rett.  Se klippet fra fredagens sending

Én tanke om “Tucker Carlson: “Slaget om hvem som skal utfordre Trump står mellom Bernie Sanders og Elizabeth Warren

  1. Anglo-Amerika utgjør den syvende og siste verdensmakt i Daniels profeti om føttene i billedstøtten. Disse føttene bestod dels av jern og dels av leire. Altså to helt uforenlige elementer.

    Og det er akkurat det vi i disse dager er vitne til i kampen mellom Demokratene og Replubikanerne. Anglo-Amerika vil for Guds hånd snart “gå levende ned i dødsriket” etter først å ha ledet an i kampen mot Babylon den store – den falske religions verdensrike med kristenheten i spissen.

    Ordskiftet og den politiske kampen i USA mellom ateistiske sosialister og nasjonalkonservative republikanere er som en blåkopi av Bibelens profetier.

    Det kan neppe være særlig lenge igjen til Jehovahs, Kristi og sanne kristnes store dag i Harmageddon. Vend om mens det ennå er tid!

Det er stengt for kommentarer.