Handelskrigen trappes opp -Børsras i USA -Donald Trump reagerer kraftig på kinesisk opptrapping

Det amerikanske aksjemarkedet er fredag dypt i rødt etter at Kina nå trapper opp konflikten med USA. Donald Trump er rasende på den nye tollen og langer ut i en serie meldinger på Twitter:  «Våre gode amerikanske selskaper er herved beordret til å umiddelbart se etter alternativer til Kina, inkludert å bringe deres selskaper hjem og lage deres produkter i USA», skriver presidenten på Twitter.  «Jeg vil svare på Kinas toll i ettermiddag», fortsetter Trump. Etter å ha steget i pluss tidligere i handelsdagen raste de amerikanske børsene umiddelbart etter tiraden. Alle de toneangivende indeksene på Wall Street er ned over 1,5  prosent ved 18.15-tiden.

Den kinesiske opptrappingen kommer samtidig som salget av boliger stupte i juli måned. Stadig flere data peker i retning av en alvorlig økonomisk nedtur. Følg det amerikanske aksjemarkedet som fredag er tydelig i rødt

 

2 tanker om “Handelskrigen trappes opp -Børsras i USA -Donald Trump reagerer kraftig på kinesisk opptrapping

  1. Alt dette viser oss at vi rusher mot denne onde verdens snarlige ende. En skal ikke ha lest mange av Jesu profetier før en rimelig vettug person raskt skjønner at dette bærer mot religionenes fall etterfulgt av selveste Harmageddon.

    Jeg anmoder innstendig alle dere som tror det finnes en himmelsk Far til alt liv vi ser rundt oss om å bearbeide eget trosgrunnlag på bakgrunn av det vi finner i Bibelen.Enhver må selv søke Gud og Hans sønn. Er man oppriktig vil vår Skaper garantert la englene – høstfolkene – finne en innfallsvinkel til den rette tro for akkurat DEG.

    Gud gir de ydmyke nåde, men de stolte står Han imot. Ingen av oss har noe å skryte av i så måte – ufullkomne som vi alle er. Bibelen sier: “det som regnes som intet har Han utvalgt for å gjøre til skamme de som tror de er noe”.

    Ja, ett sted kaller Han sine menneskebarn for “udugelige tjenere”. Så gi IKKE opp. Det du sår skal du også høste. Lykke til!

  2. Fantastisk at det endelig kom en leder som står opp mot Kinas fascisme, kommunisme og diktatur og setter skapet på plass. Vesten og USA har blitt utarmet og de er selv skyld i dette ved svake ledere, der de har latt Kina ta over og oversvømt verden med sitt kopi søppel. De evner ikke å skape noe selv men kopierer USA og vesten. Trump er villig til å la verden gå inn i resesjon en periode for å temme Kina, og det er bra på lang sikt. Men det vil koste blod og tårer en stund. Trump er den eneste på kloden som vil ta denne kampen som må gjøres. Ellers blir fremtiden svært mørk.

Det er stengt for kommentarer.