Tenåringsjente drept i palestinsk terrorangrep i Judea og Samaria -bror og far alvorlig skadd

En israelsk tenåringsjente ble drept og hennes far og bror ligger alvorlig skadd som en følge av at palestinske terrorister detonerte en bombe utenfor den israelske bosettingen Dolev som ligger i Judea og Samaria -omtalt som Vestbredden i massemedia. Rina Shnerb rakk bare å bli 17 år før nok en meningsløs palestinsk terrorhandling forårsaket en tidlig død for den unge jenta. Samtidig som Israel nå sørger over den unge jentas død, kjemper legene en desperat kamp for å redde livene til hennes bror Dvir, på 19 år, og jentas far som er rabbi Eitan Shnerb. De to skadde ble flydd til sykehus i et militært helikopter. Det israelske forsvaret sier at de anser dette som et terrorangrep, og man tror videre at bomben ble plassert der tidligere i år, og at den ble detonert da terrorister så at familien kom nær.

Søkelys står sammen med Israel Foto: Wikipedia

Den avdøde jenta ble begravd fredag ettermiddag og hundrevis av mennesker møtte frem til begravelsen. Israels statsminister Benyamin Netanyahu har allerede sendt sine kondolanser og sier at Israelske myndigheter vil gjøre alt som  er i deres makt for å spore opp og stille den eller dem som stod bak til ansvar. Rina Shnerb er bare en av stadig flere israelske barn og unge som er blitt drept i palestinsk terror de senere årene. Samtidig som Israel forsøker å avverge terror mot egne innbyggere, sender norske myndigheter hundrevis av millioner av kroner i støtte til de palestinske myndighetene som kontinuerlig fyrer opp under jødehat blant innbyggerne på Vestbredden og i Gaza. USA har som kjent fryst all støtte til palestinerne da disse viser null vilje til å finne en fredelig løsning på konflikten. Norge på sin side svarte med å øke støtten til palestinerne da Israel-vennen Donald Trump sa stopp. Denne fredagen går våre tanker og bønner til den avdøde tenåringens familie samtidig som vi ber for hennes bror Dvir på 19 år som ligger livstruende skadd og i respirator. I følge de siste meldingene fra Israel jentas far være alvorlig skadd.

 

 

Facebook Comments

2 tanker om “Tenåringsjente drept i palestinsk terrorangrep i Judea og Samaria -bror og far alvorlig skadd

 1. Israel må til stadighet kjempe mot terrorister Gud velsigne det Jødiske folk. I henhold til Genesis 12:3

  Hilsen
  Odd Gunnar

 2. Mennesker dreper hverandre og terroriserer og ødelegger freden på jorden. Tiden er snart inne for Jehovah Gud til å fjerne all vold fra planeten og gi de få som underkaster seg Hans lover frivillig den virkelige friheten – friheten fra Satan, demonene og deres jordiske tjenere.

  “Det blir ikke mange mennesker tilbake”, sier Bibelen. Og Jesus la til: “Mon jeg finner troen når jeg kommer tilbake”. Desverre er det bare få som virkelig vil la seg lede av Guds lover. Harmageddon blir derfor et grusomt event for flertallet. Derfor er det vesentlig at sanne kristne forkynner de to valgene menneskene har. “Enten er de for meg eller så er de mot meg”, sier Bibelens Gud.

  Sanne kristne avstår fra ALL vold mot medmennesker. Det er fra himmelen utfrielsen vil komme. Og den kommer snart. Når dette er over vil freden atter senke seg over alt som lever og puster, og “ingen skal skade eller ødelegge noe på hele mitt hellige berg, sier Jehovah, hærskarened Gud”.

  Gå derfor ikke glipp av den eneste mulige sjansen menneskeheten er gitt ved Jesu dødsoffer. Bli en sann kristen til gavn og glede for dine medmennesker i all evighet.

  6
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *