Tucker Carlson og Douglas MacGregor: Ukraina taper krigen

Fornuftige stemmer som taler sannhet om krigen i Ukraina. MSM hater sannhet og Zelensky-tilhengere bærer hat til fornuftige røster i krigen.

4 tanker om “Tucker Carlson og Douglas MacGregor: Ukraina taper krigen

 1. Når jeg høre hva Colonel Douglas Macgregor sier her , faller det meg i tankene at azovmena profetien blir mer og mer relevant.

  Sannsynligvis er det ikke bare Macgregor som er klar over at denne krigen ikke kan vinnes konvensjonelt verken av den Ukrainske militære eller Nato , de vet det er en tapt sak , eneste måten å stoppe Russland på vil være å bruke taktiske atomvåpen langs helle fronten i øst Ukraina og jeg tror de er gale nok til faktisk gjøre det … for å si det sånn, situasjonen som Macgregor beskriver gjør at azovmena profitien fremstår som meget aktuell og troverdig

  1
  2
  • Den går ut på at helle forten mellom Ukraina og Russland, øst i Ukraina blir atombombet med taktiske atombomber .

   2
   1
  • Macgregor er også innpå at USA mangler ett godt luftforsvar , med tanke på innkommende raketter , og det er ikke vanskelig å tenke seg at Russland nettopp vil gjengjelde ett atomangrep på sine styrker med ett atomangrep på USA sitt fast land og at USA ikke klare å forsvare seg mot disse innkommende rakettene .
   I sådall er azovmena profetien ett varsel om Babylons nært forestående fall .

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.