Tucker Carlson: “Ballongen er sprukket, ingen Russland sammensvergelse -det hele er en hoax eller bløff

“Ingen sammensvergelse med Russland, det hele var en hoax og demokratene som hele tiden har snakket om Russland-sammensvergelsen må føle seg litt dumme,” sier Tucker Carlson i Fox news

Michael Cohens vitnesbyrd under tirsdagens høring i kongressen ble en dårlig dag for de som så for seg at Cohens vitnesbyrd ville ende med Riksrett for president Trump. Faktisk kom Trump styrket gjennom det hele da Cohen avviste konspirasjons-teorien om at han hadde vært i Praha. Ei heller besitter Russland noen videomateriale som kan være ødeleggende for Trump. Tucker Carlson i Fox News summerer det hele slik: “Ballongen har akkurat sprukket, snakk om nedtur, ingen møter i Praha, ingen utpressing, ingen sammensvergelse, ingen Russland konspirasjon i det hele tatt. Det hele var bare en hoax -en bløff. Dem som har trodd at det var en Russland sammensvergelse må føle seg litt dumme nå, sier Tucker Carlson i sin oppsummering av det Michael Cohen sa under høringen

Fredrik Græsvik i TV2 må hate Donald Trump høyt skriver Resett fredag. Det finnes vel knapt en eneste seriøs journalist som deler Fredrik Græsvik synspunkter. Her er Tucker Carlsons svært grundige gjennomgang av høringen med Michael Cohen

7 tanker om “Tucker Carlson: “Ballongen er sprukket, ingen Russland sammensvergelse -det hele er en hoax eller bløff

 1. Kjell; jeg vet ikke om dette nettstedet er hacket og omgjort til en satire-side, eller om du har blitt truffet hardt og brutalt av en høyreekstrem vind, og utviklet deg fra et fornuftig, tenkende og reflektert menneske, til en høyrepopulistisk robot? Uansett; jeg takker for følget. Kommer tilbake og titter innom på søkelys, når Trump er avsatt og stilt for riksrett, og ser om det har gått et lys opp for deg….

  1
  7
  • Dette er den nest sist saken omkring Donald Trump og det fremtidige valget. Jeg så i dag gjennom en video hvor temaet var Kim Clements profetiske ord omkring Donald Trump og konklusjonen er at demokratene vil skrike “riksrett, riksrett, men Gud sier nei”
   Videre sier Clement at “fienden forsøkte å putte ei heks i Det Hvite Hus, men feilet. ” Heksa var åpenbart Hillary Clinton.
   Etter

  • Dette er den nest sist saken omkring Donald Trump og det fremtidige valget. Jeg så i dag gjennom en video hvor temaet var Kim Clements profetiske ord omkring Donald Trump og konklusjonen er at demokratene vil skrike “riksrett, riksrett, men Gud sier nei”
   Videre sier Clement at “fienden forsøkte å putte ei heks i Det Hvite Hus, men feilet. ” Heksa var åpenbart Hillary Clinton.

  • At det fortsatt finnes en del fake kristne ala Arnt som ennp forfekter venstreliberale konspirasjonsteorier mot Donald Trump og de sanne kristne som støtter ham -er ingen stor overraskelse. Fake kristne befinner seg på den venstreliberale siden også i norsk politikk og jubler over politikere som fremmer fri abort og homoagenda.
   Blir bare latterlig når Arnt skriver slik han gjør

  • Arnt tar feil som vanlig. Han er forblindet av hat mot Donald Trump.
   Han skriver: Kommer tilbake og titter innom på søkelys, når Trump er avsatt og stilt for riksrett, og ser om det har gått et lys opp for deg…
   Han overgår blogger Jan Kåre Christensen både i skjellsord og villfarelse. Mon tro om ikke Arnt trenger å bli løst og frelst.
   Det må være noe som forblinder ham så han ikke ser sannheten.
   Arnt er et godt eksempel på hvordan det er å være forført av norsk presse som har brukt mer enn to år på å hjernevaske sine lesere til å tro løgnen. Derfor har Gud sendt dem en villfarelse så de tror løgnen fremfor sannheten.
   Stakkars mann, denne Arnt

 2. Jeg synes Andersen i Søkelys har funnet tilbake til sitt gamle jeg…En fin oppsummering angående siste ukes politikk i USA. Massemedia er blitt spake i det siste, ingen synlig reaksjon på showet. Det betyr i sin enkelhet at Trump atter en gang har sitt på det tørre. Selvfølgelig har han det….
  Men det er tydelig at det er noen i staben hans som ikke har hatt det, skattejuks o.l. Men det kan jo ikke Trump noe for?
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Jeg har fra dag en forsøkt å skrive objektivt om president Trump Anders. Han var ikke min favorittkandidat, men han har utrettet mye jeg har satt pris på, senest med sine uttalelser om fosterdrap.
   At kristne her i Norge ikke gir presidenten kred for å ha gjort og sagt mye som helt klart er på linje med Guds vilje og ønsker, er utrolig. I Donald Trump har vi en president som er tydeligere om abort enn det vårt norske religiøse lederskap er.
   Donald Trump har blitt mer og mer tydelig på at abort er fundamentalt galt, mens norske kirkeledere, er beruset av en politisk korrekt ånd, at de faktisk er villig til å be om unnskyldning for det lille de har sagt om abort. Vi har nå et religiøst lederskap i dette landet som vanker rundt i mørke, livredde for å si eller mene noe kontroversielt. Stakkars troende i dette landet som lar seg villede av Frikirken og Normisjon. Det er kanskje på tide at frikirken går tilbake til homsekirken og Normisjon endrer navn til Normosjon, for et svakere og mer blindt religiøst lederskap skal du lete lenge etter: https://www.vl.no/nyhet/normisjon-og-frikirken-ber-om-tilgivelse-1.1285509?paywall=true
   Selv USAs president er tydeligere når det gjelder selve livet og barna i mors liv!

Det er stengt for kommentarer.