Profeti: Kim Clement: De vil forsøke med riksrett mot Donald Trump -men feile fordi Gud sier nei

“Fienden vil forsøke å putte ei heks i Det Hvite Hus”, sier Kim Clement i sin profeti med tydelig henvisning til Hillary Clinton

Den avdøde profetiske røsten Kim Clement profeterte ikke bare at Donald Trump ville vinne valget i 2016, men også at Demokratene vil sette i gang en riksrettprosess som vil feile. Gjennom valget i 2016 viste Gud at Han var misfornøyd både med det demokratiske og det republikanske partiet. I følge Kim Clement er Donald Trump den utvalgte som skal “throttle” både Israels fiender og Vestens fiender. Gud vil ydmyke mange politikere og det vil bli en rystelse i både det demokratiske og republikanske partiet i det kommende valget (2016) Hvorfor gjør Gud dette? Jo, Gud er misfornøyd med det som kommer fra begge partier. De vil rope riksrett, riksrett. Men det vil ikke skje, sier Kim Clement i sitt budskap

Fienden vil gjøre alt han kan for å putte ei heks i Det Hvite Hus, ei Jesabel -sier profet Kim Clement med tydelig adresse til Hillary Clinton. For Jesabel har jagd vekk Guds profeter og selv Elias. Men gjennom den utvalgte vil Gud se til å fjerne all korrupsjon fra Det Hvite Hus. Se hele videoen omkring Kim Clement og hans profetier om Donald Trump som er satt til side av Gud selv for å lede USA. Kim Clements profetier har så langt vist seg å være nøyaktige. Se selv

Når Gud ydmyker den sta og stolte politiske og kulturelle elite fikk verden se at Guds sanne profeter fikk rett.

Facebook Comments

5 tanker om “Profeti: Kim Clement: De vil forsøke med riksrett mot Donald Trump -men feile fordi Gud sier nei

 1. Blir helt matt av å se hvordan norske medier latterliggjør og snakker ned Trump ved enhver anledning. Han blir fremstilt som en dåre og en idiot. Og alle som støttet ham blir fremstilt på samme måten. Desverre er ikke dette et særnorsk fenomen.

  Jeg har ingen planer om å fremheve mennesket Donald Trump. Det er ingen tvil om at han har mye på samvittigheten og har en typisk maktpersons fremtoning. Han er ingen større synder enn noen av oss. Bibelen sier at ikke en er rettferdig, ikke en er uten synd. Har man brutt et bud har man brutt dem alle.

  Nå er det lett å snakke ham ned og dømme ham. Det er så lett å henge seg på hylekoret av fordømmelse. Her bør virkelig vi kristne ikke gå i fellen å begå synder som mobbing, baksnakking og steinkasting! Å være politisk korrekt er som oftest det motsatte av å være lydig mot Guds sannferdige og rettferdige ord! Jeg har lagt merke til enkelte i kommentarfeltene på Søkelys snakker om mennesket Donald Trump på en måte som ikke er forenlig med en kristen tro og livsførsel.

  Bibelen forteller oss at alle styresmakter er innsatt av Gud. Dette betyr ikke at de alle styrer etter Guds vilje. Langt derifra, men vi kristne skal underordne oss dem, vise dem respekt og be for dem. Selvsagt skal vi ikke gjøre ting som går mot Guds vilje og sivil ulydighet er rett dersom man blir påtvunget syndige handlinger.

  Som kristne bør vi takke Gud for at han har innsatt en president som verner om det ufødte liv, har anerkjent Jerusalem som Israels hovedstad, verner om ekteskapet mellom mann og kvinne. Har innsatt dommere som vil dømme på en linje som ligger nærmere Guds Ord. Det er mye for oss kristne å takke Trump for, selv om han blir fremstilt som en dåre, ja selv om han er en dåre.

  Vi må aldri glemme hva Bibelen sier, og det stemmer godt overens med Kim Clements budskap:

  «Men det som i verdens øyne er dårskap, det utvalgte Gud for å gjøre de vise til skamme, og det som i verdens øyne er svakt, det utvalgte Gud for å gjøre det sterke til skamme.»
  ‭‭1. Korinter‬ ‭1:27‬ ‭N11BM‬‬

  13
  1
  • Jeg er virkelig enig med deg Richard. Mange av dem som kritiserer Trump gjør det på helt usaklig grunnlag, og med ord og karakteristikker som er helt uverdig for en sann Jesu etterfølger. Man leter frem de styggeste betegnelser om en person og bygger sitt bilde av personen utelukkende fordi mainstream media her i Norge utelukkende har bestemt seg for å hate president Trump.
   Først sa alle at Trump aldri ville bli president…Himmelens Herre, den allmektige Gud gjorde skam på alle disse ekspertene og haterne som bygde utelukkende på meningsmålinger som viste seg å være fake.
   Den politiske ledelse i USA har lenge vandret i utakt med folket -og den 8 november 2016 sa velgerne klart fra hva de mente.
   Når så Trump omsider var tatt i ed, begynte heksejakten, hver minste sten ble løftet, og fant de ikke noe under stenen, plantet de like godt noe for å skrive dritt. Og enkelte som er “kristne i navnet” har vist seg å være de som har styggest munn -når det gjelder Donald Trump.
   Enkelte overgår jo en viss blogger når han karakteriserer pastor Torp.
   Det er dypt tragisk å se hvordan svært mange kristne blidt hopper bukk over hva Skriften formaner oss til:

   Ef 4,29-32 Ingen råtten tale gå ut av eders munn, men sådan tale som er god til nødvendig opbyggelse, så den kan være til gagn for dem som hører på; og gjør ikke Guds Hellige Ånd sorg, han som I har fått til innsegl til forløsningens dag! Allslags bitterhet og hissighet og vrede og skrik og spott være langt borte fra eder, likesom all ondskap; men vær gode mot hverandre, barmhjertige, så I tilgir hverandre, likesom Gud har tilgitt eder i Kristus!

   1 Tim 2,1-4 Jeg formaner altså fremfor alle ting at det gjøres bønner, påkallelser, forbønner, takksigelser for alle mennesker, 2 for konger og alle dem som er i høi verdighet, forat vi kan leve et rolig og stille liv i all gudsfrykt og sømmelighet. 3 For dette er godt og tekkelig for Gud, vår frelser, 4 han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.

   Vi har i vår tid kristne mennesker som omtaler medmennesker og omtaler dem man hater som psykopat, sosiopat, narsissist, drittsekk osv. Dette uten å ha møtt den de omtaler.

   Gud ser heldigvis ikke på det ytre, men på hjertet -og til alle disse som sprer skjellsord og stygge karakteristikker om andre mennesker vil jeg si dette: “Det hjertet er fylt av, det taler munnen,” Matt 15,18 “Men det som går ut av munnen, det kommer fra hjertet, og dette er det som gjør mennesket urent.”

   Jeg kan ikke si annet enn at jeg har vondt av de mennesker som er ute av stand til å resonnere om noe som helst uten enten å ty til skjellsord, dårlig tale eller sårende karakteristikker. Jeg vil si det slik til dem som bruker skjellsord og stygge karakteristikker
   Dersom det blir satire av å publisere noen artikler omkring profetiene om Donald Trump, og samtidig roser han for å ha gjort noe positivt og riktig -da får jeg tåle at det kalles satire.

   Ingen modne, åndelige og bibeltroende kristne befinner seg på slike lave nivåer som det enkelte Trump-hatere gjør.
   Det var flere som skråsikre viste til meningsmålingene i 2016 som skråsikkert gav Hillary seieren og sa at Trump var sjanseløs. Man ble nærmest latterliggjort dersom man i det hele tatt antydet at det var en reell sjanse for at Trump ville kunne vinne valget. Det samme gjorde kultur og makteliten. Skråsikre spottet de og hånet Donald Trumps slik som Goliat hånte David i Bibelen. Clinton tok enkelte delstater for gitt som hennes og gadd ikke engang føre valgkamp der. Så hovmodig og arrogant var Hillary Clinton (heksa som fienden forsøkte å putte i Det Hvite Hus)

   De sa det samme alle sammen: “Donald Trump blir ikke president” og på valgnatten gjorde de seg selv til latter
   Skal si at historiens Herre og Gud som styrer og råder -ydmyket og stilte disse frem som løgnere og falske spåmenn.
   Men enkelte -selv av de som er innom her -har intet lært av historien.
   Man har en svært liten gud -dersom man avviser at det er Gud som innsetter og avsetter dem Han vil.
   Arnt skrev at han og jeg ikke kunne ha samme guden, vel, min Gud er Herren, Jahve -Abraham, Isak og Jacobs Gud. Min Gud er Jesu Kristi far og skaper av alle ting.
   Det er herlig å kjenne Gud både gjennom Hans ord, og den kraft som er i korset.
   Hva slags gud denne Arnt har, vet jeg ikke. Jeg kjenner ikke hans gud, men jeg er glad for å kjenne den evige Treenige Gud.
   Joh 17,3 og dette er det evige liv at de kjenner dig, den eneste sanne Gud, og ham du utsendte, Jesus Kristus.
   1 Joh 2,25 Og dette er det løfte han lovte oss: det evige liv. Amen

   Tilslutt: Dersom Arnt mener at han og jeg ikke har samme guden, er det tilsynelatende riktig -da jeg selv ikke kjenner noen annen Gud enn Han vi møter i Skriftens ord som den treenige Gud, Fader, Sønn og Den Hellige Ånd.
   Takk for innspill Richard

  • Dette var veldig godt skrevet, faktisk en av de bedre kommentarene jeg har lest angående Trump, og at ingen styresmakter sitter der de sitter uten at Guds finger tillater det, som skriften også taler om.

   8
   1
 2. Jeg har akkurat lest Samuels bok og kongeboken. Det er ikke vanskelig å tenke seg paraleller til i dag. Bøkene kan også si litt om hvorfor ikke alt er svart-hvitt. Sannsynligvis finnes det mange mennesker i den vanlige befolkningen som har stor betydning for hva som skjer på toppen.

  I mange år ble folk stigmatisert som konspirasjonsteoretikere hvis de spekulerte om ting som i dag virker helt åpenbart. Ikke skjelden kom jeg over informasjon som sannsynligvis helt bevisst blandet sammen sakelig informasjon som ikke skulle frem i lyset med rent tull. Som f.eks de som tror det finnes en “hemmelig global elite” og “bruk av fluor for å forgifte folk” eller “giftige kjemiske eksosstriper fra fly” ol.

  I dag kan man lett dokumentere at den såkalte klimakrisen bare er et av flere verktøy for å etablere en ny økonomisk verdensorden. Og avviklingen av nasjonalstatene skjer åpenlyst hele tiden. Hundrevis av millioner mennesker fra Asia og Afrika ønskes velkommen til Vesten med sine egne kulturelle referanser. Og akkurat som i tiden før romerikets fall blir barn i dag nedprioritert, abortert eller sent bort, og familiestrukturen går i oppløsning. Alt dette er nærmest en granti for avvikling av den vestlige kulturens æra.

  Og det er i denne sammenhengen Trump spiller en dramatisk viktig rolle. Han kan neppe være en del av det globale overnasjonale politiske systemet. Men han ble verdens mektigste mann og truer med å undergrave hele den nye verdensorden som de har jobbet med så lenge.

  Det nordmenn burde bekymre seg om er at hvis Trump og Hillary hadde stilt til valg i Norge hadde Hillary antagelig fått nesten alle stemmene. Grunnen er medienes magiske makt over folk flest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *