Trygve Hegnar tar til orde for å myrde president Putin

Den kontroversielle norske finansmannen, spekulanten, utbytteren og eier av Kapital og Finansavisen tar til orde for at president Putin må myrdes. Årsaken til at denne woke finansmannen ønsker Putin drept er krigen i Ukraina. En av dem som har kommentert Tryge Hegnars utsagn er Haakon E Riksfjord som også har delt hva Hegnar mener på Facebook: “Denne ONDE og Sprute Gale Kriminelle Fyren. Må Anmeldes! 👿🖤👿 Han er Hjernedød Kynisk! 👿💩👿 Dette er en Ren Oppfordring til Drap? 👿🖤👿 Trygve Hegnar er, etter Min Mening, en Stor-Kriminell og Livs-Farlig og Samfunns-Farlig Banditt! 👿☠️👿,” skriver Riksfjord

“Jeg må si dette er temmelig drøyt å lese på en forside til en norsk avis fra en fremtredende og profilert person i det norske samfunnet. Hva slags holdninger er det
som masseres inn i folks bevissthet? Vil det være noen fremtredende modige personer som vil utfordre et slikt synspunkt? Jeg venter i spenning….”… De holdninger Trygve Hegnar tar til orde for er holdninger som preger et primitivt samfunn som ikke er villig til å forhandle frem fred og kompromiss. Men Hegnar sier nok også det mange primitive nordmenn mener. Man tror at problemet blir løst med å drepe et lands leder uten at de aner hvem som vil ta over. En mindre rasjonell leder som er villig til å trykke på de store røde knappene og sende Europa inn i et kjernefysisk inferno hvor millioner av mennesker gjøres om til aske. Samtidig som Hegnar tar til orde for å drepe president Putin meldes det om russisk fremgang på slagmarken i Ukraina. Et større antall ukrainske styrker, deriblant den ukrainske nazisten Dmitro Sidorko (avbildet med nazihjelm) er drept i kamper med russiske styrker i Artemovsk. Dette melder nyhetssiden Topwar som bringer jevnlige oppdateringer om krigen i Ukraina. I følge de siste meldinger skal Russland ha hatt fremgang på fronten og slått tilbake en rekke ukrainske fremstøt. I Kharkiv ble 200 polske soldater drept i russiske angrep og fra fronten i Donbass, meldes det at russerne i samarbeid med styrkene fra folkerepublikken Donetsk gjør stadige fremskritt. De russiske styrkene rykker frem mot
Avdeevka, Maryinsky og Ugledar og jager ukrainske styrker og vestlige leiesoldater ut av området. Ukrainerne opplever store tap både av personell og av militært materiell og i Europa er det nå økende mangel på våpen og ammunisjon. Faktisk har Europa svidd av så mye våpen at det kan føre til redusert forsvarsevne i Europa. Store mengder europeisk og amerikansk materiell er ødelagt av russerne, og stadig flere tror at Ukraina forholdsvis snart vil oppleve våpentørke og at våpenstrømmen fra NATO og USA vil avta. Det å føre en slik meningsløs krig er ikke bærekraftig rent økonomisk og det forsinker og vanskeliggjør det grønne skiftet den globale elite stadig presser på oss.

9 tanker om “Trygve Hegnar tar til orde for å myrde president Putin

 1. “I Kharkiv ble 200 polske soldater drept i russiske angrep”…..
  Eg må seia at Søkelys no viser seg frå den mest primitive sida.
  Skal me gleda oss over at 200 polakkar døydde.
  Hadde det ikkje vore for Putins angrepskrig kunne desse polakkane framleis vore i live og vore heime hos familien og levd ein noralt liv.
  Det er det ukrainarane lengtar etter.
  Då Normandie-dagen kom var det nødvendig for å stoppa ein sinnsjuk mann.
  Putin er ein slik person, noko Hegnar har forstått.
  Hitler skulle hatt sin død eit par år før 1945. Tenk kor mange liv som kunne vore spart.

  10
  • Polakkene kunne ha holdt seg hjemme hos sine familier. Ingen tvang dem til å bli leiesoldater for Ukraina.
   Disse er ikke tvangsutkalte soldater, men menn som slåss mot betaling.
   De tok til sverd og falt for sverd. Det var ingen som tvang dem til å føre krig.
   Hegnar er helt på tur. Representerer det primitive. Han skulle vært siktet og bannlyst fra alle plattformer fordi han oppfordrer til vold og drap. Det er ingen vilje til fredsløsninger blant politisk korrekte.
   Men Torstein. Flere og flere våkner opp og sier nei til vestlig støtte til denne krigen.

   3
   8
  • Det er nettsiden warnews247 som har nyheten 200 døde fra Polen.
   Søkelys formidler både gode og triste nyheter og gleder seg ikke over de som døde

   1
   3
  • Kjell Zverre Anderzen SØRGER over ruzzernazisoldater som mister livet i Ukraina. Han FRYDER SEG over Ukrainske soldater som blir drept av ruzzernaziene.

   1
   2
 2. Virker selvfølgelig vilt og farlig når det sies så direkte.

  Men det er en kjegjerning at Putin har skyld i denne meningsløse krigen. De ektremistiske oligarkfyrsten har personlig og direkte forårsaket hundretusenvis av drepte, millioner skadde og på flukt, en verdensomspennende energi-, vare- og matmangel, et fullstendig rasert land og en ødelagt fremtid for titalls millioner.

  Dessuten har Putins ultranasjonalistiske, fascistiske, antiliberale, demokratifiendtlige og kristenkonservative blodhunder vært ute etter å drepe Ukrainas statsminister fra første dag av Putins sadistiske krig.

  Forstår at kristne hegner om ikkevold, livet og retten til gode liv for alle medmennesker. Men dobbeltmoralen spruter som blod ut av øyekrokene når dommedagsprofetene og deres blinde saueflokk samtidig hyller terrorgudens mange folkemord, totalutslettelse av jorda og evige smertestraff for milliarder av mennesker i mafiagudens syke, selvdyrkende monsterplan. Det samme gjelder de evangelikale endetidssvermerne som forakter og hetser alle annerledes tenkende som kjemper for fornuft, likeverd, kjærlighet og frihet.

  I god norsk, sekulær tradisjon bør Putin arresteres og stilles for folkeretten. Slik alle fornuftige og empatiske mennesker ville ha gjort med Hitler, Putins sinnsforvirrede og voldselskende tvillingsjel.

  11
  2
 3. Flere og flere våkner opp og sier nei til vestlig støtte til denne krigen.
  ——————–
  Det er ikkje grunnlag for å seia det.
  Dei som vaknar opp er dei som ser korleis Putin med sin egoistiske angrepskrig har øydelagt for alle og forstår at han må bekjempast.
  Dei fleste nordmenn er ansvarlege og godhjarta folk som forstår at dei må hjelpa ukrainarane. Korleis ville me hatt det om Putin innvaderte Norge?

  Me kan håpa at russarane sjølve likviderer Putin. Diverre greidde ikkje dei i kretsen rundt Hitler det, sjølv om dei prøvde.

  5
  2
 4. Kom i dag over et tysk tidsskrift fra 1944 der Hitlers propagandamaskineri viste foto av franske stridsvogner i en sønderskutt fransk landsby. Bildet var en illustrasjon på hvor forferdelig og forskrekkelig den pågående krigen var for hele Europa. En krig som nazistene skrev England, dette jødekapitalistiske bandittdemokrati, alene hadde startet og var skyld i. Altså andre verdenskrig,

  Hitler-regimets falske virkelighetsbeskrivelse er identisk med Putins begrunnelser for sin egen meningsløse terrorinvasjon mot fred og frihet, samarbeid og vareutbytte. Putins sadistiske voldtekt av brødre og søstre i Ukraina og milliarder av andre berørte.

  Nøyaktig på samme vis som Hitler, mener Putin han har en historisk rett til å myrde og plyndre og forflytte fredelige naboer for å sikre sin egen nasjons herrerase. Putin har gjennom årtier forfalsket fortellingene i eget rike for å konstruere fiendebilder og dyrke frem en aggressiv militarisme blant gamle og unge.

  KGB-fascisten Putin ofrer til og med sine egne og sender dem lukt i døden. Uten hensyn til annet enn sine mafiamilliarder og diktatormakt, presser Putin håpefulle og livsglade russiske unggutter ned i kjøttkverna.

  Samtidig skylder Putin på Vestens provokasjoner og dekadanse, og Ukrainas korrupte nazisatanistnarkomane, for å ha startet krigen og selv være skyld i terrorbombingen av liv og land og folkemordet på flere generasjoner.

  Nøyaktig som Hitler, mener Putin han selv er en korsridder i kamp mot fredelig folkestyre, utlandets vederstyggelige modernitet og liberalismens degenerasjon av fortidens slavedrivermoral.

  Hitler skyldte på alle andre. Så gjør også Putin.

  Verden og vesten og økonomien og østen var ikke perfekt. Men ting blir IKKE bedre av krigen. Selv om Søkelys og Rune Lye og Pål Steigan og koko-kristne og faktafornektere og konspirasjonsteoretikere hevder det.

  All, ja.

  Kanskje til og med Hitler snur seg i sin grav over Putins galskap?

 5. Putin, «Guds redskap i kampen mot Vestens fred, frihet, velferd og likeverd», tømmer også Russland og Ukraina for ressurser, både materielle og menneskelige. De beste og unge dør eller rømmer.

  Men slike tap spiller ingen rolle for den sadistiske hykleren Putin. Selv beholder diktatoren sine elskerinner og mafialuksus de 10-15 årene han har igjen å leve. Tror han.

Det er stengt for kommentarer.