Trump teamet holder sjokk-pressekonferanse om de juridiske forhold og bevis knyttet opp mot demokratenes stemmejuks under årets valg

Det juriske teamet til Donald Trump avholdt torsdag en pressekonferanse som vi må regne med at de fleste Fake News medier kommer til å le av. Imidlertid er det ikke media som vil få det avgjørende ordet om hvorvidt Trumps advokaters juriske argumenter og bevis holder mål. Både Rudy Giuliani og Sydney Powell holdt begge kraftfulle innlegg i noe som ser ut til å være et forsøk på å ta saken til det amerikanske folk. Mer enn fire millioner amerikanere fulgte pressekonferansen live på en rekke kanaøer som streamet pressekonferansen. 250 000 fulgte sendingen fra Right Side Broadcasting Network. Under pressekonferansen hevdet atdvokatene at det er tunge bevis på valgjuks og korrupsjon under årets valg. Også fake news avisen VG har omtalt saken og vendte fokus på at advokat Rudy Giuliani svettet litt under pressekonferansen

Pressekonferansen med Donald Trumps advokat-team ble fulgt av minst fire millioner seere online. Pressekonferansen ble presentert i sin helhet på en rekke kanaler og dermed får amerikanske velgere en mulighet til å høre og se hele eventen uten Fake news medias “filter” eller sensur. President Trump skrev i forkant av pressekonferansen dette på Twitter: “Lawyers now on  @newsmax, @OANN & maybe  @FoxNews. An open and shut case of voter fraud. Massive numbers!” I en tidligere tweet skrev presidenten dette: ““Evidence of voter fraud continues to grow, including 20,000 dead people on the Pennsylvania voters roll and many thousands all over the Country. Now, there has been an artificial number of votes in favor of Joe Biden.”  @OANN” . I følge advokatenes påstander skal operatører fra Dominion Voting Systems ha gått inn midt på natten da tellingen ble stanset i flere delstater og endret stemmesedler fra Donald Trump til Joe Biden og slik stjele valget fra amerikanske velgere. Dette er uten tvil en sak som vil ende i USAs høyesterett og potensielt vil snu opp ned på alt.

Se et opptak av hele pressekonferansen under 

(Pressekonferansen begynner etter 58 minutter av videoen)

Facebook Comments

10 tanker om “Trump teamet holder sjokk-pressekonferanse om de juridiske forhold og bevis knyttet opp mot demokratenes stemmejuks under årets valg

 1. Tomt prat, ingen bevis. Faktum er at det er det slkreste valget, ever.
  I retten faller sak etter sak. Rudys sak ble avvist forleden dag, da han ikke turde å lyve under ed. En ting er å lyve til media, men i retten, når det medfører å miste lisensen og bli straffedømt.
  Trump & co fremstår mer og mer som klovner?

  1
  1
 2. 19/11/2020, kl. 22:14 sa Bernt:

  Skulle ikke du være sovende i hiet ditt nå et sted oppe i Vassfaret, Bjørn ?

  Når snøen har smeltet igjen og du har kommet ut av din bevistløshet, vil du finne at Joe Biden er president i amerika. Men det vil ikke du legge merke til i din jakt på fettholdig næring.

  —————

  Er det ikke dette typisk?

  Når kulturmarxister ikke kan argumentere blir de bare pøblete. De vi ha oss til å tro at de kan frelse verden men det er aldri vanskelig å se hva de virkelig står for. Vi har sett det før. I Kina, Nord Korea, Sovjett og i mange mange andre sosialistiske diktaturer.

  4
  1
  • Beklager, men jeg forholder meg til fakta og sannhet. Ikke dine løgner og jeg kan derfor ikke debattere på dine løgn premisser.

   Jeg noterer meg også at dine ord og ideer er de samme som barnemorderens ideer og ord.

   Jeg noterer meg også ditt hat mot nordmenn og Norge.

   5
   2
  • Jo, det er svært typisk, når kulturmarxister ala Bernt går tom for argument tyr han til pøbelskap og løgn. Har en ideologi som støtter barnemorderen og er på linje med individ som bedriver business på barnemord. Han mener at alle som har et annet synspunkt og idelogi enn det han selv har lyver.
   Det er vanskelig å forholde oss til individ som støtter barnemord

   3
   2
 3. Om dette stemmer, noe jeg er nokså sikker på at det gjør , så er Trump president i 4 nye år og veldig , veldig mange bør bli dømt for land forræderi.

  5
  2
 4. Svært interessant å lytte gjennom hva advokatene sier. Her er mye sprengstoff til å få buret inne disse kriminelle demokratene for livstid.
  Alle skjønner jo at demokratene har jukset med stemmene.
  Fake News VG bruker selvfølgelig svetten som en måte å avlede oppmerksomheten slik at de kan fortsette å lyve om at Biden har vunnet valget.
  Bare tallene viser at dette valget var rigget og full av juksing..
  Biden samlet knapt et menneske til sine valgmøter, og likevel er han tilsynelatende langt mer populær enn det Barack Obama var når han vant valget i 2008.
  Ingen tror på disse resultatene. Valgresultatene i Hviterussland og Kongo er langt mer troverdige enn dette som media har presentert.
  Ser frem til folks overraskelse når Trump stikker av med ytterligere fire år.
  He he

  5
  6
  • Skulle ikke du være sovende i hiet ditt nå et sted oppe i Vassfaret, Bjørn ?

   Når snøen har smeltet igjen og du har kommet ut av din bevistløshet, vil du finne at Joe Biden er president i amerika. Men det vil ikke du legge merke til i din jakt på fettholdig næring.

   2
   4
  • Det som kjennetegner mennesker med lav intelligens som lever i sin egen fantasiverden, er mangel på selvironi og humor.

   Denne saken om valget er for lenge siden blitt overført til fantasi verdenen og da er det bare å le av de som virkelig tror på det tullet om at Trump vant valget.

 5. Fake Media har også avvist ideen om at det finnes en julenisse. Slutter du aldri å tro på julenissen, Kjell Andersen ?

  5
  7

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *