Pastor John Hagee tilbake i tjenesten etter å ha vært Covid-19 syk

Pastor John Hagee, en velkjent Israel-venn, Trump supporter og seniorpastor ved Cornerstone Church in San Antonio, Texas er tilbake i tjenesten etter å ha vært Covid-19 syk. Den 80 år gamle pastoren returnerte til tjenesten tidligere i november, etter å ha kommet til hektene etter Coronaviruset. Hagee sier i en uttalelse at “Jesus er kuren og vaksinen som fikk han gjennom. Pastor Hagee fikk Coronaviruset i oktober og hadde dobbeltsidig lungebetennelse. Den populære endetidspredikanten var på sykehus i 15 dager og beskrev sine erfaringer under en gudstjeneste som ble streamet fra Cornerstone kirke.

“Jeg tilbrakte 15 dager på sykehuset med dobbeltsidig lungebetennelse og jeg skulle vistnok nå ha sittet hjemme og gispet etter luft,” sa Hagee til menigheten. “Jeg sitter her i dag for å vitne om Jesu helbredende kraft,” sa 80 åringen som la til at “vi har vaksinen”, og navnet er Jesus Kristus, den levende Guds sønn. Under streamen ba pastor Hagee for andre som er syke av Covid-19 og ba om at Gud skulle røre ved dem. Pastor Hagee er et av flere eksempler som viser at selv folk i høy alder som blir smittet og syke, kan komme seg igjen og dette gir håp til dem som er rammet av Covid-19 som har gått som en farsott over verden.

Facebook Comments

11 tanker om “Pastor John Hagee tilbake i tjenesten etter å ha vært Covid-19 syk

  • Kan ikke du snart tale om dine egne synder og slutte å snakke om alle andres, hva slags kristenliv er det egentlig du lever?
   H og H skal stå fremfor Gud, men det skal sannelig meg du også.
   Vi er mange som har tålt lenge disse sakene dine i Søkelys, bare overskriftene kjeder vettet av meg, jeg kan ikke si annet. Kjell er jo bare fantastisk med deg…jeg har ikke ord.

   Skulle ønske

   2
   3
  • Hannah jeg spør da ikke deg hva jeg skriver og taler om, jeg formidler kun hva Gud legger på mitt hjerte og sinn, og skriften sier at en kvinne ikke skal være lærer. Du opptrer som lærer og en besserwisser, ikke bra i det hele tatt!

   4
   3
  • Hei Hanna.

   Svaret på spørsmålet ditt, kjenner du i ditt eget hjerte.

   Noe av det vanskeligste er å se sitt eget hjerte, det er mye enklere å se andres hjerte. Men Gud vet, Han som gransker alles hjerte, nyrer, motivasjoner, holdninger, fordommer, og skjulte agendaer.

   Og alt kommer fram den dagen vi står foran domstolen.

   Takk og lov for det.

   Mvh RJ

   2
   1
  • Sint mann. Og kristen…
   ja jeg vet veldig godt at du spør vel ikke meg, en kvinne 🙂
   trenger ikke fortelle meg det en gang B-)

   I himmelen kan du ikke bruke utropstegn til meg. Du må øve deg på nå å skrive høflig og vennlig.

   1
   3
  • Forrige kommentaren min var til JKC.

   RJ, så sant. Alt kommer for en dag. Vi har mer enn nok med å se til vårt eget grums og gjøre opp.

   Jeg så ikke kommentaren din før nå. Jeg sitter selv i et glasshus og har skrevet ting om andre. Jeg trodde ofte at det var innafor, men det var det ikke. Gud synes ikke om det.

   Og unnskyld at jeg gikk på deg JKC når jeg gjør det samme selv.

   Snart drar vi herfra og jeg håper alle inne på Søkelys er med.
   God helg JKC og RJ. Og JV. Han glemmer jeg aldri.

   1
   2
  • Jesus akter Gudfryktige kvinner høyt, mye høyere en stolte og selvhøytidelige menn. Ydmyke og Gudfryktige menn derimot, akter han like høyt som ydmyke og Gudfryktige kvinner.

   Her er det ingen forskjell mellom mennesker inn for Jesus vår Messias. Hannah har den store gaven å uttrykke glede og frihet i Jesus. Og det er hennes store styrke,

   Ingen klarer å trykke Hannah ned med nedverdigende og simple ord, for hun fryder og gleder seg i Herren.

   Mvh RJ

   1
   1
  • Tusen takk for fine ord RJ.
   Måtte det alltid bli slik.
   Jeg har ikke alltid hatt de rette folk rundt meg. Men Jesus har lært meg og hjulpet meg til å tilgi og elske. Ellers får man aldri fred inni seg. Du skulle vært rundt meg du, RJ… Det kommer ofte kloke gode ord fra deg.
   Men vi møtes jo 🙂

   Ingen er som Ham.

   1
   1
  • Takk Hannah, tilgivelse er umåtelig viktig for meg også, ellers så har jeg ikke holdt ut, mange ting ble knust tidlig i barneårene. Så det å tilgi mennesker, både de som er døde og de som lever, skaper ro og fred, og vasker vekk irritasjon og sinne over ting som har vært.

   Kan ikke si at jeg opplever meg som verken klok eller god, men Jesus arbeider konstant med saken. Av og til opplever jeg gjennombrudd i de ting Han arbeider med, og det kommer etter at jeg har handlet på noe, Han legger på mitt hjerte.

   Alle vi som er blitt merket med Hans segl, DHÅ møtes en dag. Det å få lov til å bøye kne for Jesus og bekjenne at Jesus er Herre til ære for Faderen. Det gleder jeg meg til, stor og herlig blir den dagen. Det ser jeg virkelig fram til, med stor forventning og glede.

   Mvh RJ

   1
   1
  • Takk RJ. Og Amen 🙂
   Ja det skaper fred og ro, som du skriver. Og har Han tilgitt oss, så må vi også tilgi.
   Sant det du sier om at når vi tør å handle så kommer det gjerne et gjennombrudd.
   Og som deg ser jeg også utrolig frem til den dagen vi møter Jesus og hverandre. Må Gud velsigne deg.
   Har dårlig samvittighet fordi jeg ikke har kommentert selve saken Kjell la ut her, vi er litt av en gjeng her inne 🙂 Takk til Kjell som holder oss ut. Gleder meg over at Hagee er frisk, fantastisk at han kom seg gjennom det. Vi kan bare tenke oss dem rundt oss på samme alder hvor bekymret vi kunne vært for dem. Men Jesus passer på. Mener jeg. Alle er ikke enige, for hva med den eller den da, som døde… Det kan ikke jeg svare på. Bare at Gud svikter aldri. Han er med, uansett. Han er min Far. Herren, min lege.

   1
   1
  • Blir du aldri lei av å kritisere andre for deres synder?
   Hva med dine egne lovbrudd? Du er jo selv en dømt forbryter og oppfører deg som en ondskapsfull bølle når du hetser ansatte i PBE. Du er jo selv en mann som ikke går av veien for å bryte norsk lov når det passer deg, og straks du blir tatt med buksa nede, roper du om diskriminering og forfølgelse.
   Det at plan og bygningsetaten er etter deg, er et resultat av dine egne lovbrudd. PBE gjør jobben sin, og følger opp norske lover med tvangsvedtak og tvangsmulkter. Du er en voksen mann og burde selvfølgelig vite at det å bryte lovene har en konsekvens.
   Så spar deg din evindelige fordømmelse av alle andre.
   Rydd opp i ditt eget liv først, fjern bjelken fra ditt egen øye før du snakker om flisa i andres øyne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *