Trump fosser frem til triumf -Donald Trumr fosser frem mot USAs høyeste maktposisjon

Donald Trump vant som kjent nattens nominasjonsvalg i South Carolina og Jeb Bush har donald-trumpallerede kastet inn håndkleet og erkjent at han ikke har reell sjanse til å bli USAs neste president. Skal det bli en ny Bush æra i Det Hvite Hus slik enkelte tidligere har hevdet må det et stats og militærkupp til i USA. Verken George Walker eller Barbara Bush opptreden i valgkampen til fordel for sin bror og sønn kunne hindre at Donald Trump fosser frem fra trumf til triumf -slik  Lana Vawser i det australske “Lana Vawser Ministries” skal ha fått en profetisk drøm om og som også ble rapportert i Søkelys i oktober 2015. Mer og mer kan nå indikere at det faktisk blir Trump som ender opp som republikanernes presidentkandidat under høstens presidentvalg

Evangeliske kristne i USA er dypt splittet over hvorvidt Donald Trump virkelig er egnet til å bli USAs neste president. Charisma Magazine Dr Michael Brown har gjentatte ganger stilt falske-profeter-i-bønnkristenfolket det spørsmål om Donald Trump virkelig uttrykker de egenskapene man ønsker av en fremtidig president, og jeg deler Browns bekymring. Andre karismatiske figurer, deriblant Kenneth Copeland,  Paula White, Jan Crounch, Dr David Jeremiah og Robert Jeffress, Jentezen Franklin, Steve Munsey og Clarence McClendon samt et knippe andre figurer fra tros og velstandsteologien var i fjor høst i en bønneseanse hvor de la hendene på Donald Trump, og velsignet han og fremsa godord over den mannen de håper vil bli USAs neste president. I følge den såkalte “profetiske drømmen til Lana Vawser, vil Donald Trump lede USA til triumf.  I følge hennes profetiske drøm var hun selv tilstede i et politisk møte med Donald Trump hvor han med innlevelse snakket om sin politikk. lana-vawserPlutselig ble Vawser i sin drøm løftet opp over Amerika og hun så nasjonen som et kart. Og skrevet over USA på kartet stod det “TRUMP” med store bokstaver. Mens hun kikket på ordet ble bokstavene stokket om og “TRUMP” ble til “TRIUMPH”. Så hørte hun plutselig at Herren talte med høy røst i drømmen. “Trump skal lede De Forente Stater” frem til triumf!!!.” Da hun våknet opp av drømmen så hørte hun ordene: “Trump skal lede USA til seier!” Mens hun var i ferd med å skrive ned sin drøm så kom det ytterligere noen ord til henne som lød: Engler av triumf har blitt tildelt Trump,” gjenforteller Vawser i sin “profetiske kronikk” publisert blant annet i Charisma. Jeg tror Herren inviterer oss til å søke hans hjerte og samarbeide med ham i bønn for å bringe USA til et sted av gudfryktig seier og triumf,” skriver hun avslutningsvis. Med andre ord Triumf med Donald Trump!  Les vår omtale av dette fra oktober 2015 her

Dystre ord om valgkampen

Den amerikanske valgkampen om hvem som vil bli nominert som presidentkandidat for de sidene har i år blitt beskrevet som utrolig skitten. Både Demokratenes valgkamp og den republikanske valgkampen har begge blitt beskrevet som “nasty” og skjellsordene har haglet mellom kandidatene. Imidlertid er den hittil skitne valgkampen ingenting opp mot det vi har i vente dersom den omstridte “profeten”  Brian Carn får rett. I følge Carn vil det bli en kaotisk valgkamp, faktisk det mest forvirrende i historien, og Trump som nå fosser frem vil gradvis “fade” ut av valgkampen liksom man gradvis demper et lys i en kinosal. I følge Carn vil ikke Trump bli republikanernes presidentkandidat og han oppfordret til forbønn for Jeb Bush som nå har kastet inn håndkleet. Noe dramatisk vil kunne skje som endrer tingene i valgkampen på en dramatisk måte, og Carn antyder attentat, krig eller noe annet. Uansett hva som skjer eller ikke skjer. De siste nominasjonsvalgene syntes å antyde at det kan bli Trump mot Clinton -og da skal presidentkampen bli skikkelig skitten. Et biskt kvinnfolk som representerer eliten og de politisk korrekte, mot en slubbert som ikke går av veien for å snakke om at det renner blod fra alle åpninger i kroppen osv osv. Det vil i hvert fall være duket for en skitten valgkamp dersom det blir Trump mot Clinton. Les vår sak om den mulig falske profeten Brian Carn her

7 tanker om “Trump fosser frem til triumf -Donald Trumr fosser frem mot USAs høyeste maktposisjon

 1. Det er slett ikke utenkelig at det blir Trump som skal kjempe mot Clinton. Da vil uten tvil sistnevnte gå seirende ut. Clinton er en drivende dyktig politiker med lang erfaring, mens Trump har null erfaring. Mange moderate republikanere vil nok stemme på Clinton dersom valget står mellom henne og Trump.
  Samtidig vil nok faktisk en hel del kristne republikanere foretrekke Clinton, fremfor Trump, som er omtrent like kristen som en gråstein! Han presterte jo nylig å si at han aldri hadde hatt behov for å be noen om tilgivelse, da han aldri hadde gjort noe galt!?!?

  • Jeg tror neppe verden blir tryggere med Trump. Om han vinner i en eventuell runde med Clinton gjenstår jo å se. Trumps problem er at han er en frittalende brautebasse (unnskyld Braut) nesten som en elefant i glasshus, som slenger rundt seg med kommentarer med billige løsninger, men lite substans. Hillarys problem er at mange er lei det politisk etablerte, forbindelsene til Wall Street, penger under bordet, snusk og maktelitens manipuleringer. Vi skal selvfølgelig ikke spekulere for mye, men hvordan systemet ville reagere dersom Trump skulle se ut til å vinne dette her vet vi jo ikke.
   Det har jo vært mye snusk opp gjennom tidene i amerikansk politikk. Jeg ser forøvrig nå at det en del konspirasjonsnettsteder er antydet at den konservative dommeren Antonin Scalia ble drept -på Obamas ordre med å bruke en hjerteinfarkt pistol eller noe lignende for at han kan utnevnt sin høyesterettsdommer som kan gi et liberalt flertall i amerikansk høyesterett. Alt kan skje Ansgar

 2. Jeg nevnte dette som en konspirasjonsteori jeg har sett fått litt oppmerksomhet i de siste dagene. Jeg nevnte dette som en lite sidespor i en kommentar til og ikke i teksten.
  Tesen om denne “hjerteinfarkt pistolen” er ikke av ny dato, men er nevnt tidligere i forbindelse med politiske mord i USA
  Mark Dice sier her litt om dette: Jeg syntes som en parantes , at du gjør en parantes om til hovedsak: Her er Mark Dice:
  https://www.youtube.com/watch?v=Kz221lgosh0

 3. Ja alt kan skje i 2016 , Hvis det blir et president skifte, så tror jeg Sanders blir neste president.

 4. Trump arvet tonnevis av penger, og har omgitt seg med dyktige mennesker som har mangedoblet formuen for ham. Ham selv er rett og slett en dust!

  Av alle tåpelige forslag er å stenge ute alle muslimer fra Amerika, med begrunnelse i at de alle er terrorister.

  Sannheten er at etter 2001, er det bltt drept 31 mennesker som følge av terroraksjoner på amerikansk jord, mens det har blitt drept ufattelige 150.000 av skytevåpen. Men, den ultraliberale våpenlovgivningen vil ikke Trump eller andre republikanere gjøre noe med:-( Det er bare en ting å si;
  MOLBOER!!

  Jeg gir blaffen i om Clinten er tilhenger av abort, det er allikevel flertallet av republikanerne tross alt også. Det er intet å gjøre på dette området, løpet er kjørt! Da er det ingen hensikt med en president som har en symbolpolitikk, som ikke lar seg gjennomføre(og så vidt jeg vet er Trump også for fri abort).

  Personlig skulle jeg gjerne sett at en moderat republikaner som feks Jeb Bush vant nominasjonen og ble president, men dersom vi ender opp med Trump, så vil enhver demokrat være et langt bedre alternativ.

  • Med tanke på at USA står for 1/3 av verdens BNP og er verdens suverent sterkeste militærmakt, vil det være en katastrofe hvis denne mer eller mindre forstyrrede mannen blir president. Mitt ønske som president er Mike Huchabee, men han er desverre uaktuell.

 5. Mange stemmer på Trump, noe viser hvor dårlig folk nå har det i USA. De har mistet troen på politikere. At de stemmer på Trump tyder på desperasjon.

Det er stengt for kommentarer.