Oppfordrer til global protest for Bodnariu familien den 16 april 2016

Lørdag 16 april 2016 vil kunne bli en viktig dag, for nettopp denne datoen er satt av til en global protest-dag til støtte for Ruth og Marius Bodnariu og deres fem barn som er bortført av barnevernet og omplassert på tre forskjellige adresser. I en video som lørdag kveld ble postet på You Tube og ulike Facebooksider oppfordres mennesker over hele verden til å stille seg sammen i solidaritet med pinsevennfamilien og i protest mot barnevernet den 16 april 2016.

Én tanke om “Oppfordrer til global protest for Bodnariu familien den 16 april 2016

  1. Uten å ha hørt barnevernets versjon finner jeg det umulig å gi uforbeholden støtte til foreldrene i denne saken. Slik jeg forstår det har foreldrene slått barna, noe som aldri kan forsvares. I min og mange andres verden brukes verken “klaps på baken” eller “ørefiker” (farlig for hørselen) for å “tukte” barn. Ikke tror jeg at Jesus mener forsvarsløse barn skal slås av foreldrene og finner det derfor absurd å bruke GT for å legitimisere vold.
    Hånden som trøster barnet når det er lei seg, tørker tårer, som stryker det kjærlig over håret, holder rundt barnet – den hånden slår ikke! Dersom foreldrene mener at slik “tukting” må inngå i en kristen oppdragelse, er det noe alvorlig galt her.

Det er stengt for kommentarer.