Jan Aage Torp: Skitne medier

skitne-mediaAviser, tv og radio har i Norge enorm påvirkningskraft og er på mange måter premissleverandører for hva samfunnsdebattene skal dreie seg om. Med fremveksten av internett, bloggere og ulike sosiale medier har ikke mainstream media lenger det samme monopol på sannheten og stadig flere tyr til alternative kilder for å finne andre svar enn det som blir servert gjennom de institusjoner som litt for lenge har kunnet nærmest uimotsagt fremlegge den versjonen av virkeligheten de selv mener de vil trykke ned i halsen på offentligheten. Jan Aage Torp som lenge har vært en profilert skikkelse publiserte onsdag et oppgjør med den praksis vi har sett så altfor mye av i den korrekte presse, nemlig skittens spill, brutte løfter, overkjørsel og journalister som går langt over streken. Les Jan Aage Torps oppgjør med medias skitne spill her

Én tanke om “Jan Aage Torp: Skitne medier

  1. Bilde av meg Jan Kåre Christensen

    Beklager først at jeg ikke har hatt en god nok evne og salvelse til å få frem hvor ille, manipulerte, forført, villedet, korrupt, styrt av demoner, ubibelsk, dårlig moral, menneskestyrt og bedragersk de Norske og Vestlige kristne er, beklager! Menigheten er halt, blind, stum, vanfør, ussel, ynkelig, fattig og naken.

    De er som en stor Mafia gjeng som er styrt av Satan, demoner og sitt eget kjød. Egentlig kjenner ikke de Herren selv, men lever i en åndelig tåkeheim, samtidig tror de om seg selv at de har det rett med Gud akkurat som menigheten i Laodikea innbilte seg en virkelighet som ikke var sann og reel. De er navlebeskuende og beveger seg i et åndelig landskap der en blir innadvendt, kjødelig og kommer aldri ut i Guds barn herlig frihet og den etiske og moralske standarden som Gud har satt for sine barn. Sannheten er at menigheten ved den forkynnelsen, eller manglende forkynnelse. Det liv og de holdninger som blir mer og mer rådende og vinner innpass. Så gjør en seg ikke rede til å møte Jesus i skyen, men Antikrist i sammen med alle andre forførte religioner!

    Har som jeg har skrevet om før, pålagt med selv å ha et avbrekk på bloggen til medio januar 2017 da for å prioritere andre ting!

Det er stengt for kommentarer.