Truer med å si opp støttemedlemskapet i Gideon etter at Levi Jensen blir nektet av organisasjonen å dele ut deres bibler

En har reagert på hvordan Gideons reaksjon pā mitt arbeid.
Hei! Det har blitt kjent at støttemedlem Levi Jensen har blitt påbudt å ikke dele bibler fra Gideon til skoleelever . Han er vel for tiden den mest effektive evangelist til ungdom i Norge, og deler ut 10- 100 bibler daglig. Gideon har pr. i dag ikke anledning til å dele ut bibler i norske skoler. Jeg mener at her bør tradisjon vike for effektivitet, og dere bør la evangelisten fortsette med å dele ut bibler fra Gideon, noe som er effektivt for begge parter, og norske elever får bibler, ikke minst.

Nektes å dele ut Gideon-bibler til ungdommen som i skarer samler seg rundt kjendis-predikanten

-Om dere vil fastholde utestengningen av evangelisten, sier jeg opp medlemskapet i Gideon, og bruker pengene på å støtte ham med bibler. Jeg vil også oppfordre Gideons medlemmer til å gjøre det samme, gjennom de kanaler jeg rår over, gjengir Levi Jensen selv fra utsagnet fra en anonym støttepartner av både Gideon og Levi Jensen. En av årsakene til at Gideon nå bryter samarbeidet med Levi Jensen skal være det faktum at Levi Jensen signerer de bibler han deler ut. I tillegg ble det laget litt show for å få ungdommen til å samle seg omkring utdelingene av det nye testamentet. Enkelte av disse utdelte nytestamentene som er signert av Levi Jensen blir lagt ut til salgs på Finn.no. Pr i dag ligger det tre stk slike Levi Jensen signerte bibler ute på salg. Prisen er fra 100 kroner til 420 kroner for et nytestamente signert av Levi Jensen. Levi Jensen skal ha brutt Gideons retningslinjer for utdeling av deres litteratur og blir derfor nektet å fortsette å bruke Gideon matriale. Samtidig er også Gideon utestengt fra å dele ut bibler i norske skoler.

Facebook Comments

9 tanker om “Truer med å si opp støttemedlemskapet i Gideon etter at Levi Jensen blir nektet av organisasjonen å dele ut deres bibler

 1. Jeg er ikke helt på linje med metoden og fremgangsmåte Levi Jensen bruker , men å nekte ham og dele ut bibler blir helt feil.

  Hvordan kan jeg si det ? Gideon får ikke lov å dele ut bibler til norske barn og ungdom via de kanaler de har gjort , som er igjennom skolen, da sender Gud en som er frimodig nok til å møte ungdom og dele ut Bibler til dem , men da blir han nektet dette av Gideon og resultatet er at norske barn og unge ikke får disse bibelene, jeg har vanskelig for å tro at det er Guds vilje.

  1
  2
  • Sant nok Rune. Dersom disse ungdommene begynner å lese Bibelen kan Gud tale til dem, og det er det noen som ikke ønsker.
   Gideon burde kjenne sin besøkelsestid. Jensen møter tusenvis av ungdommer, i motsetning til Gideon som nå møter flere og flere stengte dører. Dette viser nok bare at man kan esker med bibler i hyllene uten å være i stand til å kjenne tiden.
   Jeg tror at Gud kan bruke hvem som helst, Han brukte et esel for å få Bileam i tale og Han kan godt bruke Levi Jensen til å få ungdommen i tale.

   1
   2
 2. Ikke vanskelig å forstå Gideon, de har lest i skriften om ikke å kaste perler for svin.

  Det er ikke guds ord ungdommene vil ha, kun ablegøyene til Jensen, så har de noe å le av. Og ikke minst, selge biblene på Finn.no

  2
  2
  • Så du mener norske barn og ungdom, som er vokst opp i dagens liberale samfunn er svin ?

   .

   1
   2
  • Hans Henrik ser ut til å mene det ja.
   Disse ungdommene er svin for ham.
   For Levi Jensen er de fisk..
   Derfor kaller han seg også en menneskefisker.

  • Det var ordet jeg fikk etter å ha sett ungdommene i møte med Jensen. Latter og fnising for deretter å selge bibler på finn.no.

  • Forstår ikke helt hvorfor Rune skulle reagere på stygge ord her… 😀
   Han, Tore m.fl. har fremdeles ikke gjort opp sine egne stygge ord om brødre og søstre

 3. Gud velsigne Levi Jensen. Det er en skam at Gideon ikke får lov til å dele ut Nytestamenter på skolene.

  1
  1
 4. Gud bruker heldigvis hvem han vil i sin tjeneste. Stå på Levi,du gjør en fantastisk jobb. Du treffer ungdommen på deres møte steder. Oppfordrer alle frelste til å sende penger og be for hans arbeid blant ungdommen. Samfunnet har jo nektet dem å få høre evangeliet i barnehager og skoler,og Gideon har også blitt satt på porten,og de burde skamme seg som går imot at Levi gir ungdommen evangeliet om Jesus. Vi som leser Bibelen husker hva Jesus sa da disiplene ville nekte noen andre og da ble de korrigert og bedt om å ikke nekte dem. Vi husker også fariseerens bønn hvor han takker for at han ikke var som den synderen som sto ved hans side men det var han som ba om nåde som ble bønnhørt.
  Birgir Hermansen har en lang vei å gå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.