John MacArthur i trøbbel med YouTube -sensurert for hatefulle ytringer

En gudstjeneste-tale med pastor John MacArthur er blitt sensurert og fjernet av YouTube fordi den i følge den sosiale plattformen inneholdt hatefulle ytringer. Den velkjente bibellæren og pastoren er dermed stemplet som en person som kommer med hatefulle ytringer. Det er hans tale om temaet bibelsk seksualitet som er blitt stemplet som “hatefull” av YouTube og hans tale er derfor ikke å finne på Grace To You`s YouTube kanal. I tillegg har kanalen fått en anmerkning, og tre anmerkninger betyr som kjent varig bannlysning.

Det er Todd Starnes som rapporterer nyheten om at John MacArthurs søndagspreken er blitt bannlyst fra YouTube som hatefull da den legger frem det som er Skriftens syn på seksualitet. Og som kjent er LGBTQ livsstilen i følge denne verdens barn og progressive kristne nærmest en opphøyd vei som alle må godta, akseptere og applaudere. Pastor John MacArthur var søndag en av mange pastorer og predikanter som tok del i en nasjonal aksjon hvor det bibelske synet på seksualitet og konverterings-teologi ble løftet frem i solidaritet med canadiske kristne som nå må etterleve en svært streng lov som forbyr alle former for konverteringsterapi overfor ubibelske seksuelle legninger og levemåter. I følge tidsånden er LGBTQ livsstilen nærmest en opphøyd vei og det å tilby bønn/sjelesorg eller terapi for å få endret legning og lyster -er å anse som en kriminell handling. Også i Norge går vi mot et forbud mot konverteringsterapi og vi må regne med at det også vil bli straffbart i Norge for kristne å oppfordre, tilby forbønn/sjelesorg eller terapi for mennesker som har avvikende og ubibelske seksuelle legninger. Nylig advarte forkynner Paul Washer i et profetisk budskap at de kommer etter deg og dine barn, og vi ser allerede nå at de er kommet etter barna for å gjøre dem til sodomitter gjennom å begynne hjernevasken i barnehager og skolen. Kristne som motstår og står fast på hva Guds Ord lærer må regne med at forfølgelsen vil komme til dem og deres barn. Spencer Smith rapporterer under om hvorfor John MacArthurs preken ble sensurert og bannlyst av YouTube.

5 tanker om “John MacArthur i trøbbel med YouTube -sensurert for hatefulle ytringer

 1. Facebook har vel rett i å fjerne det som de ikke liker??

  Kjell andersen låner neppe ut prekestolen på bedehuset til Jens Bruun Pedersen eller Levi Fragell……………………..

 2. Det er slik det begynner. Først kommer de for dem som forkynner hva bibelen sier om seksualitet. Sodomisme er noe de vil tvinge kristenheten til å godta, og de kommer for deg og dine barn.
  Deretter kommer de for dem som forkynner Guds ord klart og tydelig. Som preker omvendelse fra synd, himmel og helvete. De kommer ikke etter deg som forkynner et kraftløst evangelium, som har gått på kompromiss for du vil være i fred.
  Det er dem som forkynner sannheten de kommer for.
  Forfølgelsen kommer kjære venner, dere som tilhører Guds rest som ennå ikke har bøyd kne for Baal.
  Dere som ennå setter Guds Ords sannheter høyere enn religiøst vrøvl og svermeri fra en frafallen kristenhet.
  Dere som elsker Jehova deres Gud høyere enn løgnen. Det er dere de kommer for! Hold ut! Hold fast på din krone.
  Satan forsøker med alle midler å ta fra deg seiren i disse trengselstider.
  Selv om djevelen vil kaste noen av dere i fengsel, selv om noen av dere vil bli halshugd, torturert og plaget under trengselstiden -så hold ut.
  Utfrielsen ligger i lidelsen og døden.
  Da skal dette forgjengelige bli ikledd uforgjengelighet.
  Ikke glem hva apostlene, kirkefedrene og martyrene måtte betale for å holde fast på sannheten. Trengselstiden er begynt og mange forstår det ikke ennå. Men de som elsker sannheten og holder den høyt vil ikke gå på kompromiss. Gjør deg rede for trengsel og forfølgelse for Jesu navns skyld. Ikke bli forledet av ideer om bortrykkelse før trengselstiden. Vil ikke skje.
  Det er falsk trøst til bruden, Nærmest som åndelig morfin. Får deg sløv og bekvem i disse trengselstider for Guds folk.

  3
  3
  • Han leser og taler utifra Bibelen, den er full av profetier.

   Eksempel på profetier han har lagt til Vidar?

Det er stengt for kommentarer.