Trinity Broadcasting Networks Jan Crouch rammet av kraftig slag

paul-and-jan-crouchJan Crouch som sammen med sin avdøde mann Paul Crouch grunnla den kontroversielle tv-kanelen Trinity Broadasting Network (TBN) er rammet av et kraftig slag. TBN staben anmoder nå sine givere om å stå sammen med dem og kreve mirakuløs helbredelse på vegne av den 78 år gamle media pioneren. Den kontroversielle religiøse tv-kanalen som ble startet av Paul og Jan Crouch, har sekularisert det kristne budskapet og gjort store penger på å bade amerikanske kristne med falsk lære og framgangsteologi. En rekke av vår tids glupske ulver og religiøse sjarlataner har fått bygd opp sine egne religiøse pengebutikker med hlep av Trinity Broadcasting Network som plattform.

Den religiøse tv kanalen som har eksistert siden 1973 ble mest kjent for kombinasjonen av framgangsteologi, penger og skandaler. Både Paul og Jan Crouch har offentlig rast mot forkynnere som har vært kritiske til de mildt sagt oppsiktsvekkende utsagnene som er kommet fra grunnleggerne av den religiøse pengebutikken. Her ble ideen om at mennesker er guder introdusert og hundrevis av falske lærere i Kristi kropp fikk gjennom TBN en plattform hvor de kunne forføre mennesker med vranglære og løgnteologi.

https://www.youtube.com/watch?v=u6NIx8ToJ88

Den nå hjerneslagrammede Jan Crouch skal tilsynelatende ha vært ved god helse og tidligere i denne måneden ble hun sett sittende bakpå en motorsykkel med pastor Phil Aquilar under Kenneth Copelands motorsykkel mønstring. Den religiøse tv-kanalen som har vært den viktigste formidleren av “Word Of Faith” forførelsen når store skarer av mennesker gjennom sine samarbeidspartnere verden over. Tilstanden til enken etter Paul Crouch skal være livstruende og derfor kreves også et mirakel i Jesu navn. Som kjent er helbredelse “en rettighet” i følge tros-teologien -og små Guder har vi være rettigheter samtidig som vi ønsker å “skyte kjetter-jegere som er kritiske til tv kanalen.

2 tanker om “Trinity Broadcasting Networks Jan Crouch rammet av kraftig slag

  1. Kjell; det finnes snart ikke menigheter, pastorer, forkynnere, kristne aviser/tv-stasjoner igjen i verden, som du ikke betrakter som kontroversielle?:-)

  2. Godtfred: Det er på enden av endetid. Forførelser av ymse slag er forutsagt og advart mot i Bibelen. Men de står skrevet en del om ” en liten rest” som blir igjen av de som elsker Sannheten.. Ref : bl.a. Gideons menn ..
    Det står også mye om horekirken, dvs frafallskirken som vil følge antikrist,dyret og den falske profeten. Åp. Kap.17. Den sataniske treenigheten . Den karismatiske “teddybjørnen” vi nå ser som pave passer godt inn i Bibelens bilde av dette.
    Søkelys har DESSVERRE rett og det er også rett å advare imot det man ser og hører er foførelse i lys av Ordet og Ånden.

Det er stengt for kommentarer.