Eg er ikkje lenger medlem av Partiet Dei Kristne

abort-obama“Partiet Dei Kristne og alle andre parti ynskjar å komma i regjering. Men i regjering må dei sitja som øverste ansvarlege å administrera fosterdrapslova. Under denne lova vert det drept fostre tilsvarande to skuleklassar kvar dag. Visst ein meinar at abort er drap på eit lite menneske, korleis kan ein då vera med å administrera desse drapa,” skriv Kjartan J Tysse i et innlegg postet på Verdidebatt. Dermed tar Tysse det samme standpunkt som blant annet Ludvig Nessa og Per Kørner har tatt overfor partiet de kristne, som er villig til å sitte i en regjering hvor som må administrere drap på 15000 barn hvert eneste år. (Illustrasjonsfoto)

Visst regjeringa skulle administrera drap på fødte uskyldige mennesker tilsvarande to skuleklassar kvar dag ville då parti som ber kristennamnet våre villege til å sitja i regjering ? Det er mennesker i begge tilfeller, lite menneske i magen eller større utanfor magen.

Etter krigen vart nazistar dømt skyldige i mord. Det hjalp ikkje at dei utførte det som andre hadde bestemt.

KrF vedtok på landsmøtet i Tønsberg i 1981 at dei ikkje kunne sitja i regjering å administrera abortova, dessverre endra KrF dette seinare. Men det er vedtaket frå landsmøtet i Tønsberg som er det einaste riktige så lenge Noreg har fosterdrapslova.

Sit ein med det øverste ansvaret må ein ta ansvar for det som skjer og konsekvensane som fylgjer, det gjeldt i alle ting i samfunnet, det gjaldt for nazistane, og det gjeldt for regjeringa.

Eg stemmar blankt framover, kan ikkje stemma på parti som vil administrera drap på uskyldige.

Skrevet av Kjartan J Tysse (hentet fra  http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat2/thread11645346/#post_11645346

2 tanker om “Eg er ikkje lenger medlem av Partiet Dei Kristne

  1. Vel, han kan trygt fortsette å stemme på De Kristne, for de vil aldri kunne bli noe annet enn et prinsippfast protestparti.

  2. Jeg har stemt SP de siste par valgene(kuttet KRF grunnet samarbeidet med FRP).
    SP er det mest konservative partiet i mange saker, og en fremragende distrikts og landbrukspolitikk. Verning av matjord og ta godt vare på bøndene er særs viktig i disse tider.

Det er stengt for kommentarer.