Trine Skei Grande bekrefter at «ryktene» er sanne, men mener hun å si at gutten samtykket og at det derfor var greit?

Fra Resett: Vi konstaterer nå at Skei Grande gjennom en sammenstilling av indirekte ord som «dumme ting», at hun har «drukket på fester», «vokst opp i Trøndelag» osv. vel anser at hun i tilstrekkelig grad har lagt kortene på bordet og bekreftet hendelsen Resett har påpekt. I løpet av de siste dagene er det blitt klart at Resett.no har hatt rett hele tiden, og Trine Skei Grande har blitt drevet fra skanse i denne saken. Les saken fra Resett.no ……her

24 tanker om “Trine Skei Grande bekrefter at «ryktene» er sanne, men mener hun å si at gutten samtykket og at det derfor var greit?

 1. Du vet Kjell. Ikke ALT er kriminelt. Selv om gutten bare er 16 år og umyndig, er det ikke nødvendigvis kriminelt. Den sexuelle lavalder er vel 16 år? Og husk at det er gjort i fylla. Etter hva jeg forstår var begge to fulle. Det er bare idioti å fortsette denne hetsen. Du skal etter sigende være en gjenfødt kristen (det er bare fårekledningen). Men DET er dine egne ord. Men så er jo du JOURNALIST. Du tar ikke inn over deg at du er en kristen.

  • Hu var 38.
   Og saken skal og kan ikke droppes.
   Grande erklærte at nestleder Terje Solum-Larsen mistet all tillit etter en liknende sak i 2012.
   Grande skal holdes opp mot egen standard.
   Videre skal kvinner holdes opp mot den samme standard som menn.
   Grande skal ut og vekk.
   s

  • Denne saken kommer til å fortsette, og vi hører jo også at gutten har en annen versjon av saken enn Skei Grande.

  • Vel Birgir. Jeg leser dine ord, og tolker de dithen at du oppfatter Grandes oppførsel som akseptabel.
   Jeg finner det fullstendig forkastelig at vi nå har en minister som har en så slett moral.
   Hadde dette vært en mann, hadde vedkommende vært ferdig som partileder.

 2. Hykleriet er enormt. Hadde det vært en 16 år gammel jente og 38 å r gammel mann, hadde saken fått ben å gå på. Mannen hadde mistet jobben asap, og bannlyst

 3. Jeg mener det er rett av Søkelys å ta inn denne saken. Om den beskrevne hendelsen i kornåkeren er korrekt ; så er det alvorlig for en da nestleder i Venstre – nå leder. Det minner noe om den gamle saken til Terje Søviknes. Han hadde samleie med en 16 år gammel jente , og hendelsen ble etterforsket av politiet og henlagt som ” intet straffbart forhold “. Likevel fikk hendelsen enorme konsekvenser for Søviknes. Men osingene valgte han til ordfører i valg etter valg – og først nå er han tilbake på riksplan som minister. Han måtte betale en høy pris for dette feiltrinnet. Da kan man undres : Er det bare menn som må i ” gapestokken ” – kvinner slipper unna…..?

  • Litt andre omstendigheter i Søviknes-saken, da jenta han hadde samleie med var medlem av partiet. Da kommer makt inn i bildet. Ikke bra. Det samme med Giske som trenger seg på unge kvinner. Og ikke minst denne Tonning-Riise, som lokallag har måttet passe på.
   Grande og denne gutten har hatt frivillig fyllesex (ikke uvanlig visstnok på fest og liknende, og heller ikke med såpass stor aldersforskjell), og det har ikke vært en fest i regi av Venstre. Likevel er det ikke bra at Grande visstnok gir en annen forklaring på hva som skjedde, enn slik det visstnok skal ha skjedd. Teknisk sett har ikke Grande gjort noe ulovlig. Dersom hun hadde presset han, altså voldtatt vedkommende, da burde det virkelig blitt satt i gang et helvete for henne. I tillegg bør det komme kritikk til den eller de som har servert alkohol til en mindreåring. Men det er vel heller ikke uvanlig på bygdefester rundt om i Norge. Mange foreldre synes jo det er ok at de mindreårige barna deres drikker alkohol.

 4. Krf har lest regjeringserklæringen – og forteller at alle religioner blir likestilt i Norge i denne erklæring. Dette er helt nytt og har aldri vært satt på trykk før i en slik erklæring. Trolig er det partiet Venstre som har fått dette igjennom. Vår Herre har selvsagt registrert denne nye politikken. Han er allmektig og gjennomfører det som er nødvendig og rettferdig. Jeg tror at Skei Grande sine dager som kulturminister og leder i Venstre er talte – men hun blir sittende på Stortinget ut perioden slik som Giske og Leirstein. Da får vår statsminister et problem som må løses….

  • Du har rett her Ture. Vi har nå den mest liberale regjering Norge noensinne har hatt. Og den er borgerlig bare i navnet.

  • På samme måte krf. Kun er det i navnet..Et skalkeskjul mao. .. :;;;:::;;;;;::;;;::;:; ✈

  • Har de endret grunnloven? Der står det jo at Norge bygges på den kristne og humanistiske arv.
   Er dette lov? Ikke vært noen debatt om det? Hvordan kan så alle religioner likestilles?

 5. Saken er relevant fordi vi her snakker om en kvinne som sitter i maktposisjon. Videre hadde dette vært snakk om en mann så hadde pressen godt amokk. Jeg tror det er bra at det er kommet et nødvendig søkelys på personer som sitter i maktposisjon og utnytter sin posisjon for å oppnå seksuell omgang.
  Det er lite tillitsvekkende at vi har en statsråd som har opparbeidet seg et rykte for å være på barnerov.
  Denne saken har ført til et enormt engasjement, og hadde vi her snakket om en mann, hadde denne alerede vært ferdig som partileder eller fått et stormløp fra pressen mot seg.
  Nå er ikke dette en stor og viktig sak for min del, men jeg er glad for at nettstedet Resett valgte å kjøre denne saken slik de har gjort.

 6. Jeg ser Resett skriver dette i dag: Trine Skei Grande har blitt drevet fra skanse til skanse etter at Resett har frontet denne saken. Først ved å bortforklare det hele som rykter satt ut av politiske motstandere for å skade henne, så ved å snakke usant om hva som skjedde, til alle. I hennes versjon fremstår gutten som den aktive part, ifølge VG.

  For kun to dager siden sto hun frem i Aftenposten og sa at hun ikke var noen overgriper. Hun gikk langt i å antyde at «ryktene» handlet om kvinneforakt: – Jeg kan ikke la meg skremme ut av politikken. Jeg kan ikke la disse kreftene vinne, de som prøver å skremme damer ut av politikken, sa hun. Hvor mange jenter orker å stå i dette?
  Les hele resetts sak: https://resett.no/2018/01/18/gutten-kommer-med-sin-versjon-den-skiller-seg-fra-trine-skei-grandes/

 7. Det er jo bare en innrømmelse at hun nøt det hun gjorde i den åkeren..

 8. Det verste med denne saken er alle ryktene. En kjent norsk “filosof” er brutal i sin ryktespredning. Slike rykter må være fælt for denne unge mannen å få på seg. Derfor er det viktig å være forsiktig med å skrive rykter, for det kan bli fryktelig stygt. Resett hadde delvis rett, men de bommer på alder. Det er ikke snakk om et overgrep, men en frivillig handling mellom to mennesker. Alderen mellom de er stor, men sikkert ikke unormal, i alle fall ikke om vi bytter om kjønn. En mann som har seg med unge og lovlige jenter er ikke unormalt, for mange er det å regne som en erobring (dessverre).

Det er stengt for kommentarer.