Den tyske befolkning massehjernevaskes til å godta islamiseringen

Tyskland ser ut til å ha glemt sin kristne kulturarv, og tyske politikere har nær sagt fullstendig kapitulert overfor islam. Mange reagerer, en av dem som våger å si i fra er  Paul Joseph Watson som ikke er redd for å si tingene som de er.

3 tanker om “Den tyske befolkning massehjernevaskes til å godta islamiseringen

 1. Aversjon mot islam har selvsagt intet med hudfargen til utøverne å gjøre. Om tapeten er brun, gul eller hvit er ikke interessant. Saken er at det er usigelig trist at over en milliard mennesker opplever slikt som:

  – Kjønnslemlestelse
  – Æresdrap
  – Håndsavhugging
  – Tvangsekteskap
  – Syrekasting
  – Langsom henging
  – Pisking
  – Halshugging
  – Barneekteskap
  – Steining
  – Gjengvoldtekter
  – Kasting fra hustak
  – Brenning i jernbur
  – Selvmordsbombing

  Europa hadde den falske kristenhetens heksebrenning, inkvisisjonen og strekktorturbenkene i kjelleren i Vatikanet hos Ignatius og vi må vel derfor si at vi ble ferdig med alt slikt etter den franske revolusjonen.

  Det er knapt fred i noen av de 55 muslimske landene i Nord-Afrika og Midt-Østen. Kristne slaktes ned i hopetall og innbyggerne selv rømmer sine land ved den minste mulighet.

  Så kan man si at kolonialistiske europeere var temmelig grusomme under sine erobringstokt i Afrika. Kong Leopold hogg armer og ben av afrikanerne ved den minste murring. Dette er jo flere hundre år siden, men det er ikke galt å forsøke å hjelpe i dag. Problemet er at hjelpen må foregå i deres hjemland. Og der sitter det gjerne brutale diktatorer som forsyner seg av hjelpesendingene og kjøper flere våpen.

  Ofte sitter mennene i landsbyen og spiller terninger mens kvinnene er ute i åkeren med ungene på ryggen. Familiene får opptil ti barn, hvorav 8 dør og de to overlevende utgjør sikkerheten for hjelp i alderdommen. Hele scenariet er fullstendig tragisk. Ingen utdannelse, lite legehjelp, manglende sosiale velferdsnettverk og intense klankulturer gjør utgangspunktet svært dårlig. Når så islam tres ned over hodene på stakkarene blir fremtidsutsiktene enda mer konfliktfylt.

  Irans flotte, vakre mennesker opplevde nok diktatur under sjahen. Men nå er det enda verre. Hundrevis av millioner nærmer seg nå Nord-Afrikas kyster for å flykte fra elendigheten. Problemet er at de er helt ikke-kompatible på et europeisk kontinent der høyteknologi og tiltagende automasjon dominerer arbeidslivet.

  Tyskerne er nå enige om å begrense velferdsmigrantene til 200 000 pr. år. Problemet er at de straks de er på plass tærer på europeernes siste rest av oppsparte midler. Det kultur-suicidale Europa går derfor hurtig mot stupet, der borgerkrig venter.

  Det er derfor lett å tenke seg at globalkapitalistene ønsker migrasjonen til Europa for nettopp å utnytte de siste smulene av europeernes verdier på et kontinent i den demografiske og økonomiske solnedgangen. Når så krybben snart er tom, vil som kjent hestene bites. Da kommer borgerkrigen med rasesmak. Globalkapitalistene kan da forsyne partene med våpen og tjene penger på andres ulykke hele veien frem til banken. For når de europeiske ruinene skal gjenoppbygges blir dette som en pekuniær julaften for denne gjengen. Akkurat som da de kunne gjenoppbygge Europa for 73 år siden.

  For den kyniske pengeindustrien er altså det meste som skjer vinn-vinn, og som bonus får de desimert befolkningene ned til et adekvat, bærekraftig nivå. Gjett hvem som egentlig står bak dette? Navnet begynner på S.. og slutter på ..n.

 2. Skremmende skremmende. Det er ikke politisk korrekt å mene at man ikke kan ta i mot alle som banker på døren. Å erstatte kristendommen med islam er en katastrofe. Hvorfor er det omtrent tabu å mene dette og hva har islam og tilføre Norge? Det er skremmende hvor fort fremveksten av islam er kommet, og enda verre å lese alt som skjer i kjølvannet av den ukontrollerte innvandringen.

  Tenker da på den grove blinde volden, grove overgrep med massevoldtekter/bilbrenning og skyteepisoder. I Norge er det ikke kommet så lang som i Sverige, men taes det ikke grep nå frykter jeg for at det blir tilsvarende tilstander i større skala her også.

 3. Ja det er slike verktøy islam er for verdens maktelite som driver å skal bygge en new world order.. Splitt og hersk metoden innvandring betyr er en snedig metode for at eliten bakom bilderberger skal nå sine mål om agenda 21 og silent war mot det nye elektroniske verdens rike der alle blir microchippet…

Det er stengt for kommentarer.