Torp anmelder saken om brevet med avføring til politiet -har informert den belgiske ambassadøren om forholdet

Torp med brev til den belgiske ambassadøren til Norge etter å ha fått tilsendt avføring i posten i en konvolutt tilsynelatende fra den belgiske ambassaden. Foto: Jan-Tore Egge (lisens)

“Jeg skriver til deg nå om en straffesak, nemlig et brev jeg fikk i går, angivelig fra Belgias ambassade i Oslo. Men når min kone Aina åpnet konvolutten var det ikke det jeg har kommet til å sette pris på fra ambassader, som er konstruktiv kommunikasjon og invitasjoner, men konvolutten inneholdt ekskrementer. Selvfølgelig visste vi umiddelbart at dette ikke er Belgia! Jeg har de siste årene mottatt tallrike åpne og anonyme trusler, hvorav den ene førte til en enstemmig dom mot en norsk mann i Oslo bydomstol. Dommen ble enstemmig bekreftet av Borgarting Lagmannsrett, Norges Høyesterett, og Den Europeiske Menneskerettsdomstolen i Strasbourg,” skriver Torp i et brev til den belgiske ambassadøren til Norge. Bakgrunnen for dagens brev er det faktum at Torp tirsdag i posten fikk en konvolutt som angivelig var fra den belgiske ambassaden som var fylt med avføring. Torp har i dag postet en oppdatering om saken på egen Facebookside

“Men brevet i går er første gang noen i Norge eller utlandet prøver å antyde det negative initiativet til en ambassade. Dette gjør meg vondt, fordi Belgia og Norge har nære bånd, og jeg er en stor beundrer av Belgia. Jeg besøker ofte Brussel, og andre byer i deres historiske nasjon. I morges skrev jeg om dette til Belgias ambassadør, hans eksellense Michel Godfrind, som svarte for noen minutter siden: ′′ (Brevet) videresendes til belgiske myndigheter i Brussel. Belgias ambassade har all nødvendig informasjon. Konvolutten som brukes er falsk og er ikke fra Belgias ambassade. Det virker hensiktsmessig at man anmelder saken til Oslo-politiet.”
Jeg er takknemlig til den belgiske ambassadøren for å ha tatt dette på alvor, og jeg vil nå rapportere saken offisielt til Oslo-politiet. Deres eksellenser, vær oppmerksom på slike alvorlige lovbrudd, og la oss kommunisere raskt og åpent når mistenkelige ting som dette skjer,” skrev Torp i brevet som han gjengir på egen facebookside. Som Søkelys omtalte tirsdag kveld fikk pastor Torp tirsdag et brev i posten hvor en forfalsket konvolutt fra den belgiske ambassaden fylt med avføring ble sendt til hans adresse. Saken vil nå bli anmeldt til politiet som forhåpentligvis vil finne ut hvem som står bak det kvalmende brevet til pastor Torp..

7 tanker om “Torp anmelder saken om brevet med avføring til politiet -har informert den belgiske ambassadøren om forholdet

  • Nå tøver du felt Jan Kåre. Du er vel dem som lettest tyr til anmeldelser.
   Du anmeldte jo Søkelys for å sitere Guds ord over et samboende par som støttet deg, Du bør klyve ned av din egen pidestall forrdi offerrollen passer deg dårlig. Saken mot deg var ingen justismord.
   Det som er fakta er at du ble dømt for de handlinger du hadde gjort, og selv ikke menneskerettighetsdomstolen ville ta i din sak.
   Vi alle syntes dommen mot deg var riktig og fortjent, Legg merke til hvordan tingene har gått med deg etter at du selv tok i bruk verdens måte å jobbe på.
   Bibelen er i mot at kristne skal anmelde andre kristne og på din merittliste er både motanmeldelser og anmeldelser.
   Hvorfor du anmeldte Søkelys aner jeg ikke, og meg bekjent var anmeldelsen av Søkelys ingen motanmeldelse da Søkelys ikke anmeldte deg. Snarerer ser det ut som om Søkelys er mer enn fair med deg og gir deg oppbakking i form av å omtale saken både med byggeetaten og dette med Unibuss.
   Du burde be Søkelys om unskyldning fordi du anmeldte ham og fikk paret i Arendal til å gjøre det samme.
   Du må åpenbart jobbe med deg selv.

 1. Hvis jeg hadde fått et slikt brev hadde jeg bare kastet det i do. Da hadde ikke avsenderen visst om det kom frem og ikke fått noen tilfredstillelse av det. Det er åpenbart for alle at brevet ikke kom fra en ambassade så det var bare dumt å trekke inn det i saken. Alle kan jo skrive ut en slik konvolutt. Og ved å slippe brevet i do så sparer man politiet for litt byråkrati. Og hvis jeg hadde trodd på Bibelen så hadde jeg “vendt det andre kinnet til” og ikke gjort noe som helst nummer ut av det. Ikke minst fordi det ikke hadde påført meg noe som helst skade.

  Men hvis jeg hadde hatt et stort behov for å eksponere meg selv, vært ute etter mest mulig oppmerksomhet, så hadde jeg selvsagt blåst saken maximalt.

  2
  1
  • Sa, du har glemt en ting.
   Jan Aage Torps hobby er anmeldelse!

  • Slike ting må anmeldes til politiet. Dette er en form for stinkende brevbomber. Dersom ikke det settes grenser for hva som er uakseptabel adferd, vil slikt bre om seg og folk begynner å sende dritt til hverandre. På sin plass å anmelde dette til politiet.
   Når det gjelder Christensen så har vel han anmeldt langt flere enn Torp. Så jeg tror ikke den reva bør fise for mye mot Torp.
   Å anklage Torp for å være hobby-anmelder når man selv har anmeldt flere enn Torp er ren og skjær hykleri.
   Heia Torp

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.