Toronto-politiet slår til mot kristent friluftsmøte -pastor David Lynn bøtelagt etter gudstjeneste i parken

Canada er blant de land i den vestlige verden som slår sterkest ned på kristne gudstjenster og religiøse ansamlinger under dekke av smittevern. Nye spesielle lover som forbyr religiøse ansamlinger på mer enn ti personer er på plass, og politiet som ofte må si nei til å rykke ut for å etterforske innbrudd og annen kriminalitet, har rikelig med ressurser som kan settes inn mot kristne kirker og gudstjenester. Stadig flere kristne er nå begynt å trosse myndighetene åpent, fordi de har sett gjennom løgnene som brukes for å skyve til side grunnlovsfestede rettigheter som forsamlingsfrihet og retten til å komme sammen. Den såkalte “pandemien” er for myndigheter verden over blitt et redskap for å skremme Guds folk fra å komme sammen til Ordets forkynnelse, det hellige samfund og brødsbrytelsen.

Etter et år med omfattende hjernevask fra aviser og media, har Coronafrykt erstattet Gudsfrykt

Det var under lørdagens samling i friluft hvor troende fra flere forsamlinger var samlet i en park. Midt under gudstjenesten dukket politiet opp, tilkalt av angivere -og viste til en spesialsydd lov som forbyr religiøse samlinger på mer enn ti personer. Pastor Lynn ba så de fremmøtte dele seg opp i grupper på maks ti under sin respektive menighet. Dette gjorde så de fremmøtte, og politiet overvar gudstjenesten helt til slutten, og forlot området etter å ha gitt pastor Lynn en bot. “Blås i demokratiske rettigheter, blås i forsamlings og trosfriheten, Corona-navnet står over absolutt alle lover og navn i vår tid. Coronaen er blitt vår tids religion med sine lydige tilhengere, og et politi som opererer som en forlenget arm på tyranniet som har senket seg. Mange kristne frykter Corona langt mer enn de frykter Gud og ser ut til å ha oppgitt frykten for Ham som både kan slå i hjel og deretter kaste i helvede. ” men jeg vil vise eder hvem I skal frykte for: Frykt for ham som har makt både til å slå ihjel og til derefter å kaste i helvede! Ja, sier jeg eder, for ham skal I frykte. Selges ikke fem spurver for to øre? Og ikke én av dem er glemt hos Gud. Men endog hårene på eders hode er tellet alle sammen; frykt ikke! I er mere enn mange spurver. ” (Luk 12,5-7)

https://www.youtube.com/watch?v=9U1mYDTK6O0

2 tanker om “Toronto-politiet slår til mot kristent friluftsmøte -pastor David Lynn bøtelagt etter gudstjeneste i parken

 1. Bare lurer.. er det demokratisk sett verre at religiøs aktivitet forbys, kontra feks idrett/kultur -arrangementer etc sett fra et profant ståsted med tanke på brudd på menneskerettigheter? Synd kirkene gir opp så lett, men burde vi ikke alle reise oss på flere områder?

  • Kristne møter er essensielt for kristne, gudtjenster, bønn, nattverd og forkynnelse av Guds ord er en svært viktig del av den troendes liv.
   Dette har vært ansett som svært viktig for kirken opp gjennom historien. Men er enig, det gjelder mange ting.
   Reglene griper inn i folks liv på en uansvarlig måte.
   Forsamlingsfriheten gjelder like mye for folk som er opptatt av kultur/idrett og myndighetene setter vesentlige demokratiske og grunnlovsfestede rettigheter til side.
   Canada er kanskje det verste landet i den vestlige verden.
   Selv i Russland er det ikke slike inngripende tiltak mot kristne.

Det er stengt for kommentarer.