Gestapo angrep pastor Artur Pawlowski kirke igjen lørdag -jeg samarbeider ikke med Gestapo og snakker ikke med nazister var ordene politiet ble møtt med

“Today, the Gestapo Attacked our Church Again. History is being repeated in front of our eyes! Another sad day for Freedom and democracy!” skrev pastor Artur Pawlowski som ble kjent da han i påsken jaget ut Corona-politiet fra kirken og kalte dem nazister og Gestapo. I går kom Gestapo forkledd som lovens håndhevere igjen på kirkens dør for å kreve underkastelse for Corona og Covid-19. “Jeg er ikke interessert i å høre hva du har å si, ta det opp med min advokat,” sier pastor Pawlowski som har delt hendelsen på Facebook. “Jeg samarbeider ikke med Gestapo, jeg snakker ikke med nazister, sier pastoren før Corona-snuten igjen sendes av sted.

Se opptrinnet i videoen fra Facebook og møt en tøff pastor som tør stå opp for tros og forsamlingsfriheten og ikke lar seg pille på nesen av folk som skaper frykt,

Facebook Comments

26 tanker om “Gestapo angrep pastor Artur Pawlowski kirke igjen lørdag -jeg samarbeider ikke med Gestapo og snakker ikke med nazister var ordene politiet ble møtt med

 1. Hva mener de “hellige” om dette bibelverset?

  1. Pet 3, 15: Men hold Kristus hellig som Herre i hjertet! Vær alltid beredt til å forsvar når noen krever dere til regnskap for det håp dere eier. Men gjør det ydmykt og med frykt, så dere kan ha en god samvittighet. Da vil de som snakker ondt om dere når dere lever et rett liv i Kristus bli gjort til skamme med sine beskyldninger. Det er bedre å lide når en gjør det gode, om så er Guds vilje, enn når en gjør det onde.

  3
  3
 2. Jeg tror ikke denne pastoren vet mye om gestapo. Jeg håper i hvert fall det. For hvis han gjør det begår han en stor synd. For alle de som har lest Bibelen er dette åpenbart.

  De fleste som kaller seg kristne blar sikkert litt i Bibelen men få tar konsekvensen av det som står i den. Det står faktisk ganske mye om ydmykhet, om hvordan man skal forsvare sin tro og omgås ikke-kristne.

  At en enkelt pastor skriker og kjefter og skjeller ut folk er en ting, men at så mange applauderer dette viser klart at Jesus i økende grad velges bort av mange i den kristne menigheten. Rekken av bibelsteder som viser dette kan gjøres veldig lang. Men dessverre, det som faktisk står Bibelen betyr ikke stort lenger. Jeg har sett denne utviklingen i mange år.

  2
  4
  • “Bibeltroende” hadde neppe ville vist seg i nærheten av Jesu flokk når Jesus i raseri kastet ut av templet handelsfolkene som gjorde Guds hus om til en røverbod.
   Folk som var i templet under opptrinnet hadde nok ikke ansett Jesus som spesielt “bibeltroende” eller ydmyk i møte med mennesker.
   Jeg tror nok at denne “bibeltroende” hadde rynket på nesa og kritisert Jesus når han laget seg en svepe, og veltet bordene til pengevekslerne og jaget ut flokken av kremmere. De fleste “bibeltroende” hadde forskremt forlatt Jesus straks det ballet på seg litt. Bibelens Jesus hadde neppe fått plass i boksen dere har lagd til ham.

   5
   3
  • Og Hermansen som for noen år siden var til velsignelse. Nå er det bare sorgen. En mann som forsvarer urett og ondskap og tror han er gudfryktig.
   Jesus profeterte rett om denne tidens religiøse da han sa: De skal utstøte eder av synagogene; ja, det kommer en tid da hver den som slår eder ihjel, skal tro at han viser Gud en dyrkelse. (Joh 16,2)
   Unnskyldningen de vil bruke er “jeg gjør bare jobben min.”
   Joh 16,3 Og dette skal de gjøre fordi de ikke kjenner Faderen og heller ikke mig.

   2
   3
  • Denne pastoren vet mer om tyranni og fascisme enn dere godfjotter i Norge vet. Denne pastoren måtte flykte fra kommunismen i Polen og vet så avgjort hva han snakker om.
   Dere er fullstendig blinde.

  • Det er motsatt av det du skriver.
   Her har vi i motsetning til “pastorer” her hjemme, en sann Guds mann, som er ydmyk overfor Herren og ikke bøyer seg for onde mennesker.
   Så sier Herren: Forbannet er den mann som setter sin lit til mennesker og holder kjød for sin arm, og hvis hjerte viker fra Herren.
   I det siste året har vi sett hvordan en samlet kristenhet her i Norge setter sin lit til mennesker og holder kjød for sin arm.
   Det vil si, støtter seg til menneskelige ordninger fremfor Gud.
   Denne pastoren minner meg om Bibelens Daniel.

   9
   2
  • Er det YDMYKHET å kalle lovens håndhevere de for Gestapo? De gjør jo bare jobben sin. Den pastoren viser alt annet enn ydmykhet. Sanne kristne bør vise et annet sinn overfor øvrigheten, og de forordninger Gud har gitt øvrigheten i oppdrag å utføre.

  • Dette viser hvor blind og forført du er av denne verdens ånd Birgir.
   De gjør bare jobben sin sier du. Det samme sier helsepersonell som myrder barna i mors liv. Det samme sa Norsk politi når de pågrep norske jøder og sendte dem til konsentrasjonsleirer, og det samme sa SS vaktene i tyske konsentrasjonsleirer.
   Du er helt på ville veier.
   På dommens dag vil de ikke komme langt med å skylde på jobben. Både SS nazister, jødemorder, norske politifolk og norske abortleger vil Gud sende fluksens i evig pine -og det hjelper ikke å skjule seg bak: Jeg gjorde bare jobben min.

   4
   2
  • Ja Birgir. Det brenner mange sjeler i helvete som “bare gjorde jobben sin”. De som korsfestet Peter opp ned gjorde jo bare jobben sin.
   De som drepte 6 millioner jøder i Holocaust gjorde bare jobben sin.
   De som henrettet og sperret kristne i fengsel i Sovjet gjorde jo bare jobben sin. De utførte jo bare forordninger Gud har satt dem til å gjøre. Det samme gjør jo også indisk og pakistansk politi når de pågriper kristne fordi de holder møter og bønn.

   Det hjalp lite i Nurnberg prosessen og skjule seg bak termen “jeg gjorde bare jobben, jeg fulgte bare ordre”.
   Du er under virkelig sterke forførende ånders påvirkning.
   Jeg vet ikke når du gikk vill og rotet deg bort fra Guds vei, men nå er det på tide å vende tilbake til Herren.

   5
   1
  • Det brenner mange sjeler i helvete fordi De, lik du og Bjørn, ikke hadde sans for det som hører Gud til, men bare for det som hører menneskene til.

  • :

   Og Hermansen som for noen år siden var til velsignelse. Nå er det bare sorgen. En mann som forsvarer urett og ondskap og tror han er gudfryktig.
   Jesus profeterte rett om denne tidens religiøse da han sa: De skal utstøte eder av synagogene; ja, det kommer en tid da hver den som slår eder ihjel, skal tro at han viser Gud en dyrkelse. (Joh 16,2)
   Unnskyldningen de vil bruke er “jeg gjør bare jobben min.”
   Joh 16,3 Og dette skal de gjøre fordi de ikke kjenner Faderen og heller ikke mig.

   3
   1
  • Birgir Hermansen, Roperid og Birger Nilsen er av den samme ånd. Birgir Hermansen var riktignok en gang en kristen, men er nå en fullforherdet spotter og synder som Roperid og Birger Nilsen og de andre navn som systemet sender for å trykke ned det frie ord og nettsider som ikke er MSM.
   Vi må bare forvente flere slike spottere.
   Med Birgir Hermansen er det bare trist. Det alvorlige er at Skriften advarer og sier: Hebr 6,4-5 For det er umulig at de som engang er blitt oplyst og har smakt den himmelske gave og fått del i den Hellige Ånd 5 og har smakt Guds gode ord og den kommende verdens krefter, og så faller fra, atter kan fornyes til omvendelse,
   Det er bare nidtrist å lese hvordan Birgir Hermansen og de to andre navn holder på.

   2
   1
 3. Forøvrig så tror jeg at neste gang politiet møter opp hos denne pastoren, vil han bli arrestert. De legger nok planer for å få has på ham. Dette er ikke over.

  7
  1
  • Gestapo gir seg aldri. Denne pastoren og andre som lyder Guds ord, vil bli forfulgt fordi tyranniet godtar ikke annet enn full underkastelse.
   I Norge har tyranniet allerede seiret. Her er det knapt en pastor igjen som ikke har bøyd kne for Baal og denne verdens Gud. Guds folk er ikke kalt til å ydmyke seg under Satan. Guds folk er kalt til hellig krig for Jesu Kristi evangelium. Å underkaste seg tyranni er ikke ydmykhet. Vi skal ydmyke oss under Guds hånd. Ikke under tyranni og djevelens makt. Denne broderen burde inviteres til Norge.
   Pastorene som leder kristen-Norge vil lede oss inn under dyrets merke dersom vi ikke står opp og trosser Gestapo og tyranni.

   9
   2
  • Før eller siden vil Gestapo komme for hver og en av oss. De kristne som er tydelige i sin tale, som urokkelig holder fast på apostlenes lære og hele Bibelen, vil provosere på seg to grupper. 1. Religiøse fariseere som er for feige til å stå opp for sannheten og som blir flaue fordi noen av oss kristne står opp mot dikaturet og den andre gruppen som hisser seg opp mot folk som er ubøyelige, er håndlangerne for fascisme forkledd som lovens håndhevere.

 4. Det er jo samme totalitære fascisme som råder i Norge. Viss det hadde vært en pastor som stod opp mot maktovergrepet her i Norge på samme måte, ville politiet her også komme på døren til kirken eller pastoren. På akkurat samme måte. Men her i Norge er det bare lydige sauer innen kristenheten som følger flokken og følger strømmen frem til dyrets merke. Mange kristne kommer til å ta dyrets merke. På en måte vil denne “tvangsvaksineringen” vi ser nå være en god øvelse å ikke ta, for det som kommer senere.

  7
  1
  • Mange kristne vil ta dyrets merke fordi de allerede har “dyret” i hjertet. De er opptatt av denne tids trivialiteter, går på kompromiss, håper at Gud er en snill julenisse som henter dem til himmelen før Antikrist og dyrets merke kommer.
   De tar sørgelig feil.
   Kristenheten burde ha lært av historien, men gjør det ikke.
   Vi har i det siste året sett hvor sterk mediamakten er. Hvor lett folk lar seg påvirke av VG, TV2 og MSM. Alle har skrevet og snakket om hvor farlig viruset er, og kirkene og pastorene har i tur og orden bøyd knær og lukket kirkedørene.
   De har blitt testet og sviktet.
   De er under en sterk forførelse og aner det ikke selv engang.
   Selv under okkupasjonen holdt forsamlinger møter og gudstjenester, men under et virus som knapt dreper mennesker, stenger de alt ned.
   Denne blinde lydigheten mot myndighetene skremmer meg.
   Det er ingen som ser ut til å forstå at våre demokratiske rettigheter er satt til side av myndighetene -og at de kan holde på slik i årevis.

   6
   1
 5. Han er tøff. Og jeg koooser meg 🙂

  Må le litt når de drar 🙂 Men de har sine ordrer og det kan ikke være lett for dem. De har jobb ennå, og har sikkert familie å ta vare på. Noen av politiet der er kanskje fortvilet over drittjobben de blir satt til å gjøre, og holder kanskje med pastoren. Og tenker “dette ER sykt!” for seg selv. Noen av dem vil måtte ta et valg. Og slutte.

  Sjefen ønsker nok å sende dem dit atter en gang.

  Tanken slo meg for mange år siden at i endetiden mister ikke politiet jobben. De vil trengs overalt. Det er masse arbeid fremover nå.

  8
  2
  • Liker også dette.
   Han har egentlig 100 prosent rett. Litt etter litt tar de rettighetene og frihetene i fra oss, og de gjør det med en tilsynelatende god sak. Nemlig beskyttelse fra en fæl sykdom og smittevern.
   Også den dødelige Coronavaksinen er tilsynelatende noe godt for oss, selv om den dreper mange og påfører folk store bivirkninger.
   Myndighetene har tatt det som kalles en kalkulert risiko. De vet at folk vil dø av vaksinen, og den er frivillig selv om den egentlig er knyttet opp mot tvang i form av sosialt press, og belønningen er et tegn (vaksinesertifikat) som gir deg rett til å utnytte visse rettigheter vi alle hadde frem til 2020.
   De skapte først problemet, og løsningen er underveis.
   Resultatet er mer kontroll og mindre frihet.
   Kristne pastorer og ledere som ikke kjenner igjen dette, bør ta seg noen friår fra tjenesten og lese seg opp på Guds ord og virkeligheten. For nå er de blinde veiledere som veileder forvirrede og forskremte sauer som ikke aner ut eller inn.
   Vi trenger bibelske pastorer i Norge. Vi har enten politisk korrekte religiøse ledere eller NAR pastorer som drømmer om å gjenoppta “jet-set livet” og reise rundt i verden på kollektpenger.
   Du verden hvor jeg savner hyrderøsten i Norge. Jeg savner hyrder som modig står opp mot myndighetene og fisk som svømmer mot strømmen.
   Død fisk følger strømmen og død fisk vil også følge strømmen og ta dyrets merke når det introduseres. Dyrets merke vil bli introdusert som noe godt, et gode for menneskene -og lysets engel vil forføre mange. Pastorer som denne polske canadieren er en frisk røst. En ild og et lys i en mørk tid.
   Måtte Herren reise opp slike i Norge.

   8
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *