Torbens støttespillere og Last Refomation tilhengere takker Gud for at evangelisten er løslatt etter mer enn ett år i fengsel

Den danske evangelisten og Last Reformation grunnleggeren Torben Søndergaard er nå satt fri og deportert tilbake til Danmark. Søndergaard har som kjent sittet innelåst i en celle i Baker County Detention Center som er en del av Floridas fengselsvesen. Anstalten Søndergaard nå er løslatt fra har flere medier blitt anklaget for uverdige forhold og umenneskelig behandling. Nå som Søndergaard er ute av anstalten og deportert fra USA lovpriser Torbens tilhengere Jesus for mirakelet at Søndergaard er løslatt.

I kommentarfeltet på Torbens Facebookside uttrykker tilhengerne glede over at Torben nå er fri. Alex Garrett skriver: “Wow praise God for Torben Søndergaard and all he has endured for the gospel of Jesus Christ.” Jason Harrison skriver: “Read this with tears in my eyes…..praise the Lord!” Tena Roseman Campbell skriver: “Sooooo thankful for his release! 😭 He made a lasting impact for Jesus in very difficult circumstances, but I’m so thankful he’s back with his family! I’m sure many tears will be shed and much joy will fill his home! ❤❤❤.” Jeremiah Jason Carswell slår fast: “I see a mushroom-cloud sized backfire on the enemy. This attack will result in an explosion of Jesus’ fame and glory, believers walking in power to free the oppressed, and make satan’s loser status notorious.” Hundrevis av støttespillere og troende som har bedt for Torben under det mer enn ett år lange oppholdet i en celle i i Baker County Detention Center uttrykker nå stor glede og takknemlighet over at han nå er løslatt. Torben Søndergaard og Last Reformation planlegger å annonsere en pressekonferanse for å ta opp de mange spørsmålene og vitnesbyrdene relatert til det siste året. Dette vil skje etter at Søndergaard har fått hvilt ut litt og hentet seg inn. “Nå kommer en tid med sårt tiltrengt hvile og helbredelse, og takknemlighet til Gud for at hans smertefulle opplevelse av å bli arrestert nå er over. Torben har bedt om privatliv og vil foreløpig ikke være på nett eller svare på telefoner og e-post,” skriver Last Reformation på Facebook.

Har fått bønnesvar

11 tanker om “Torbens støttespillere og Last Refomation tilhengere takker Gud for at evangelisten er løslatt etter mer enn ett år i fengsel

  • Din logikk Birgir betyr at Richard Wurmbrandt også løy. Det er blitt sagt at Wurmbrandt satt 15 år i fengsel i Romania for troens skyld. Fakta er at han var i det som myndighetene formelt omtalte som “en omskoleringsleir” som kan sammenlignes med en tvungen leirskole. Han kunne forlate omskoleringsleiren når han ville, ved å fornekte det som gjorde at han ble sendt på tvungen leirskole. Det var bare å takke Jesus farvel, så ville han vært en fri mann. Jeg har svært vondt av dere religiøse. Glad jeg ikke er som dere. Det takker jeg Gud for, for mer forskrudde kverulanter og vriompeiser finnes ikke maken til.
   Ta i mot Jesus og bli fri og frelst

   5
   8
  • Han var like lite i fangsel, som de som er innkvartert i politiets utlendingsinternat på Trandum.

   4
   2
  • En FANTASTISK logikk du varter opp med.
   Wurmbrand ble torturert i mange år for sin tro på og forkynnelse om Jesus Kristus.
   Torben Søndergaard har IKKE blitt torturert for sin tro på og forkynnelse om Jesus Kristus. Han ble aldri forespurt om å fornekte troen på Jesus Kristus. Torben Søndergaard var IKKE på leirskole.
   Logikken din må da være noe lignende dette:
   Du: Er du Guds Sønn, så si at disse steiner skal bli til brød!
   Ordet sier: Det står skrevet: Mennesket lever ikke av brød alene, men av hvert ord som går ut av Guds munn.
   Du: Er du Guds Sønn, så kast deg ned! For det står skrevet: Han skal gi sine engler befaling om deg, og de skal bære deg på hendene, for at du ikke skal støte din fot på noen stein.
   Ordet sier: Det står også skrevet: Du skal ikke friste Herren din Gud.
   Du: Alt dette vil jeg gi deg, dersom du vil falle ned og tilbe meg.
   Ordet sier: Bort fra meg, satan! For det står skrevet: Herren din Gud skal du tilbe, og ham alene skal du tilbe. Altså er det den HELE SANNHETEN som skal fram. Ikke litt her og litt der.
   Og så sier du: “Glad jeg ikke er som dere.”
   Det sa den religiøse fariseeren og.
   Er du, Virkelig Fri, VIRKELIG fri? Jeg bare spør.

   3
   2
  • Nei.
   Han er IKKE fri, han der «virkelig fri».
   På ingen måte. Maken til masekjerring.

   Navnevalget overgår det meste merkelige angående kristne…

   Han er OVER Guds Ord han…🐸
   Han gjør kristne og Guds Ord til latter.

   Har han ikke en ENESTE (?) kristen venn, pastor, familiemedlem eller kone som kan jekke ham ned??

   Det er rett og slett en SKAM. Å gjøre seg til DOMMER hvem som er frelst eller ikke.

   Merkelig at vi andre aldri skriker om å «vende om!» og å «vende om!» til DEM.
   Men motsatt går skravla deres i ETT🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔

   VET han ikkke at det er GUDS ORD ROMERNE 10:9-10, og SLETTES IKKE HAM, , som beskriver HVEM som er frelst?

   Er så lei av kristne tullinger som ikke ser til sin egen nesetipp. De ødelegger vanvittig mye. Men problemet med dem er at de ALDRI kan ydmyke seg, aldri gå i seg selv, aldri si unnskyld osv osv…🙈

   Hvem ER disse særingene??
   Hvor har de vært hele livet? Hvertfall ikke blant folk flest.

   Helt bra og riktig at Gud har skapt oss til originaler og ikke kopier, men det er da måte på! 🐸

   Det eneste som teller for dem er jo å innbille seg å se onde ånder i alle andre, se ned på dem, avsky Hannah’ er m.fl., prate om dom og fortelle alle og enhver at « jeg merker en annen ånd i deg» og andre sære setninger.
   Bare vær normal? Og elsk Birgir og ALLE mennesker du, ok?

   3
   1
  • Her er teksten fra Norge i dag om Torben og fengslingen:
   Også Norge i Dag sier i mot dine løgner..

   Den danske forkynneren, Torben Søndergaard ble sluppet fri fra amerikansk fengsel torsdag. Han er nå gjenforent med sin familie i et ukjent land. – Endelig kom dagen, hvor jeg har lengtet etter dette. Takk Gud for din trofasthet og takk til dere alle der ute for bønner og kjærlighet for oss, sier en glad Søndergaard.
   Trine Overå Hansen

   Publisert: 20.08.2023 kl 03:30
   I videoer som er blitt delt på YouTube, har Torben Søndergaard jevnlig holdt sine støttespillere og andre oppdatert med jevne video-hilsener. Han har blant annet sagt at det lå an til at han skulle ut av fengselet han har sittet i det siste året.

   Oppholder seg i ukjent land
   Torsdag denne uken ble det lagt ut følgende melding på hans Facebook-profil:
   «Vi fikk akkurat bekreftelse på at Torben ble deportert fra USA i løpet av de siste 24 timene. Han ble eskortert av to amerikanske immigrasjonsvakter helt fram til Danmark, etter standard prosedyre. Vaktene behandlet ham med verdighet og respekt. Da han kom til Danmark gikk han gjennom vanlig passkontroll og fikk med det samme snu og reise til et annet land. Han er nå FRI og blir trygt gjenforent med sin familie.»

   Det opplyses ikke om hvilket land han nå har søkt tilflukt i.

   Søndergaard forlot opprinnelig Danmark etter frykt for forfølgelse i kjølvannet av en dokumentarfilm som ble laget om hans organisasjon The Last Reformation, der det blir framstilt som om aktivitetene til den kristne tjenesten utsetter barn for skremmende opplevelser. Dansk TV2, som stod bak dokumentaren, måtte senere beklage til Søndergaard etter å ha blitt dømt i den danske versjonen av Pressens faglige utvalg.

   1
   1
 1. Sannheten om denne mann og organisasjon vil komme frem. Forstår ikke hvordan folk kan la seg lure til å lytte mer enn 5 sekunder på fyren.

  HVA går det av kristne??
  Jo, «Pass på at ikke noen fører dere vill!»…..

  Folk er ført vill.

  Dagen blir første avis som finner sannheten.
  Finnes intet på YouTube lenger nå i forbindelse IMI-kirken i Rogaland og Torben. Det er fjernet… ehh…😉

 2. Kjell…Bare Jesus kan redde USA!!! Det er jo ingen ytringsfrihet der! USA er blitt en Politistat! Amerikanere må omvende seg,hvis ikke går landet oppløsning!

Det er stengt for kommentarer.