Alert! Leading Economic Indicators Point To A MELTDOWN OF THE ECONOMY AND STOCK MARKET

FED sjefen forsøker å bortforklare virkeligheten

Rentene på 10 års amerikanske obligasjoner har steget jevnt og trutt de siste ukene og risiko-indikatoren har skutt til himmels. Samtidig har statistikken over ledende økonomiske indikatorer falt hver eneste måned de siste 16 månedene. USAs økonomi er dermed fortsatt i fritt fall -selv om propgandagen forsøker å overbevise om det motsatte. Vår venn, Gregory Mannarino som har utviklet den anerkjente MMRI indiksen tror at amerikansk økonomi er på vei mot nedsmeltning selv om propaganda-maskineriet til msm forsøker å fortelle det motsatte.

USAs økonomi går bare en vei. Nedover og mot nedsmeltning….

17 tanker om “Alert! Leading Economic Indicators Point To A MELTDOWN OF THE ECONOMY AND STOCK MARKET

 1. Dette er hovedgrunnen til alt vi opplever av krisemaksimering i dagens Vesten. Petrodollarens snarlige kollaps er bakgrunnen for at oligarkene Rotschild, Rockefeller, Clintons, Biden, Bill Gates og hele hurven i Bilderberger- og Davos-mafiaen har generert “klimakrise” og et utall andre avledningsmanøvrer for at folket skal blindes for den pekuniære kollapsen som truer det syvende og siste verdensriket – Anglo-Amerika. Frem til de makter å etablere en ny verdensorden der ny digital valuta skal nulle ut Vestens gigagjeld via et reformert FN, “dyrets bilde” i Bibelen.

  Kina, India, Russland, Brasil, Saudi-Arabia m.fl. skjønner selvsagt dette og er allerede i full sving med å etablere en alternativ grunnvaluta til petrodollaren – BRICS… Men trolig kommer Harmageddon før de makter det kunststykket. Men nå mot slutten sier Skriften det skal bli harde tider: “En liter hvete for en daglønn”.

  Påkall derfor Skaperen Jehovahs store og hellige Navn i dine bønner som du avslutter med å vise til Jesu Kristi navn. Lykke til!

  6
  19
 2. Ler høyt av den nasjonalkonservative antiliberalismen og kyniske ekstremismen i JVs skrål om «krisemaksimering».

  Er det noen som virkelig maser om kriser og katastrofer, fordømmer og forpester, er det endetidsfanatikerne. De har forlest seg på bibelske dommedagsprofetier og elsker kun seg selv og sitt eget.

  🤪

  At JV gleder seg til å tråkke på knoklene av medmennesker, og fryder seg som et barn over nød og elendighet, forteller om den brutale galskapen og militante elitismen i hans skremmende overtro. Trist at noen ikke bare tilber, men elsker sin Jehova som en supersadistisk krigsgud, en allmektig skaper som terroriserer milliarder av levende liv før han utsletter skaperverket i sin guddommelige og ufravikelige historieplan.

  😈

  Godt JV ikke sitter i styre og stell. Eller? Det er jo dessverre eksempler på religiøse fanatikere med makt i utenlandsk politikk. De tror ikke på fremtiden, men voldtar verden før de selv snart skal belønnes i sitt teokratiske lykkerike. Heldigvis er vi stort sett spart for disse i Norge.

  😘

  PS. Erotiske fantasier er velkjent i kristenhetens historie, men finnes det foreninger for kristen sadisme som seksuell fetisj? Kanskje JV og hans like kunne «slå» seg opp som svovelpredikanter for fysisk refselse mens de venter på sitt ragnarok?

  16
  8
 3. Har du snakket med fastlegen om din dødsangst? Det er vanlig at folk med dine problemer oppsøker det de frykter for å oppnå kontroll over sin angst.

  Det er også symptomatisk for din risikogruppe å skrike høyt og argumentløst for å skape avstand til truende scenarier, under fortvilte forsøk på å bevare sinnsroen. For oss voksne minner dine eksesser om smårollingenes utrop om “tissen, bærsjen, prompen” når de ikke vil legge seg.

  Men fortvil ikke. Det finnes sikkert medikamenter for dine behov. Håper du får sove godt i natt i alle fall.

  2
  9
  • Det er ingen hjelp i å ironisere over kobbelet av forfølgere og motstandere som i følge Bibelen SKAL trakassere sanne kristne. Vi bør være umåtelig glade for at profetiene går i oppfyllelse også hva dette angår. Uten disses medvirkning hadde vi ikke hatt sannheten.

   At deres innholdsløse tomme tanker er styrt av Satan Djevelen skjønner disse stakkarene ikke. Jehovah Gud benytter dem til å sile vekk religiøse som ikke holder mål.

   Satan selv ble jo forledet av Gud til å animere jødenes ledere til å drepe Jesus. Når det så gikk opp for ham at han hadde bidratt til å gjenløse menneskeheten må han til slutt ha innsett hvilken idiot han hadde vært. Han burde jo i stedet ha vernet og hegnet om Jesus for å hindre Jehovah i å fullføre sin hensikt.

   Slik er det også med Aril. Han skjønner ikke at hans innsats mot kristne i virkeligheten er å gjøre den delen av jobben FOR Gud. Det er selvsagt trist med slike stakkarer, men alle mennesker har en rolle i sjakkspillet mellom Jehovah Gud og Satan Djevelen. Det er spennende og interresante tider folkens. Tilhører DU Satans svarte brikker – eller Jehovahs hvite..?

   4
   12
  • Usikker på om «Hjelpelinjen» mener at jeg eller «JV» har dødsangst.

   Kristne apologeter «argumenterer» med sitater fra en mytologisk tekstsamling og egne trosforestillinger, som per definisjon ikke kan bevises eller belegges. Mange henviser også til fantasifulle konspirasjonsteorier som først og fremst uttrykker politiske holdninger, protest og ønsketenkning.

   Selv påpeker jeg galskapen i JVs overtro og ekstremistiske hat mot medmennesker og samfunn. Jeg gjentar hans teologi og mennesyn, men bruker andre ord.

   Den som i fullt alvor lurer seg selv med religiøs indoktrinering eller misforståelser for å ødelegge gode samfunnn og politiske forsøk for å forbedre verden, bør få høre det.

   Jeg mener virkelig at JVs og andres totale forakt og dommedagssvermerier med fordel kunne kanaliseres i en eller annen ufarlig retning for folk og samfunn. Kristne kropper er ikke annerledes enn andres. Vi trenger aktivitet, mening og trøst. Blant annet.

   I trygge, sekulære, opplyste og frihetselskende samfunn som det norske, har vi heldigvis kastet av oss den verste religiøse overtroen og hatideologien.

   Det bør vi være takknemlige for.

   😘

   PS. Alle vet at ingen kan bevise eller belegge Guds eksistens. Det er uendelig med gjetninger å tro på. Å avvise bibelens overnaturlige forklaringer er ikke verre enn når kristne avviser alle andre religioner. Kristne er ateister i sitt forhold til åsatru, islam, gresk gudelære og så videre og så videre. Det er som sagt mer korrekt å innrømme uvitenhet enn å tviholde på overtro. Istedenfor å tolke bibelske myter og feilaktige forklaringsmodeller bokstavelig, og være hellig overbevist uten dokumentasjon i virkeligheten, har grundigere undersøkelser lært oss at mange av de fantastiske påstander er uriktige. Nei, det er ikke Tor med hammeren som skaper torden eller Satans demoner som gjemmer bort bilnøklene, forherder Putins hjerte eller opprettholder JVs galskap.

   😘

   9
   1
  • …Må også gjenta hva mange psykologiske studier og virkelige hendelser har påvist:

   Mange troende i religiøse dommedagssekter og kultbevegelser blir ofte enda sikrere i sin sak når gamle tolkninger og gjetninger feiler. Man skulle tro det var motsatt. At man innser at man har tatt feil. Men den kreative hjernen omgrupperer isteden fantasiene. De ivrigste konstruerer straks deilige bortforklaringer for å døyve den «kognitive dissonansen» som oppstår når egne meninger og kunnskap er i konflikt med hverandre.

   På samme vis er det et organisatorisk mestertrekk for å opprettholde en toppstyrt overtro å forhåndsdefinere all motstand som tegn på at man selv har rett. Som et grunnleggende premiss og en hellig sannhet er dogmet om at all tvil, motargumenter og kritikk bekrefter at overtroen er korrekt. Det er smart.

   Derfor hater alle guddommer, teokrater og eldsteråd nytenkning og opposisjon. Du skal ikke ha andre guder enn meg. Ellers må du dø. Diktatorer, yppersteprester og sektledere forbyr folk å tenke fritt og annerledes, forbyr granskning og uavhengige undersøkelser. Slik JV forsvarer sin meningsløse overtro kun med babbel om oppfylte profetier. Andre tanker er farlige. De kan vekke fornuften og styrte de gamle lederne. Derfor har religionen forbudt alternative tanker uansett om de er korrekte. Derfor har religionen definert dem som bekreftelse på at den selv er korrekt. Enkelt og greit.

   Hører at ekstreme kristne i USA fremmer usunn barneoppdragelse på samme måte: «Sanne kristne» foreldre krever, som sin Jehova, blind lydighet. Deres barn skal lystre og motta fysisk straff med taus takknemlighet og smil. Bare slik vil Jehova ha sin flokk. Risekvisten må ikke spares.

   Motargumenter og kritikk er satans verk. Det er del av JVs overtro. Men en slik holdning uttrykker den troendes virkelighetsbrist og en grunnleggende mangel på selvinnsikt.

   😘

   11
   1
 4. Et spørsmål JV (som jeg antar står for Jehovas Vitne):
  Du bruker betegnelsen “sanne kristne”.
  Hva definerer du som en sann kristen? Hva må til for at en bikker over til å bli en usann kristen (som jo logisk nok må være motstykket til en sann kristen)?
  For å avklare: jeg er en gjenfødt kristen som tror helt og fullt på Jesus og hans forsoningsverk på korset. Min teologiske plattform er den klassiske pinsteologien. Er jeg en sann nok kristen? Jeg trodde et menneske enten er frelst eller ikke, altså tror i sitt hjerte og med munnen bekjenner, jf Romerne 10.10. Å være frelst eller ikke er en mye bedre definisjon enn sann eller usann kristen. Det er noe sekterisk over det uttrykket.

  6
  1
  • Bibelen er klar på hva sann kristendom er. Derfor heter det om dens lære: “en liten surdeig syrer (ødelegger) hele deigen” og “troløs i litt, er troløs i stort”. Det betyr eksempelvis at vi må be våre bønner til Jehovah Faderen, akkurat som Jesus gjorde.

   Det står flere steder at “hver den som påkaller JHVH’s Navn skal bli frelst”. Dette sa Jesus også om sine bønner til Faderen Jehovah. Navnet står rundt 7000 ganger i Bibelen, hvorav 237 ganger i de kristne, greske skrifter.

   Det er også et utall andre momenter der Bibelen divergerer fra kristenheten.Som at kvinner skal tie når menighetene samles. De skal alltid underordne seg sine menn i alt som ikke kolliderer med Guds prinsipper. Mennesker skal ikke tilføre sin egen kropp blodbestandeler. Heller ikke andres legemsdeler, hvilket jo er å regne som kannibalisme, for sanne kristne spiser ikke folk.

   Sanne kristne tror ikke på helvete – dødsgudinnen Hels viti (straff) fra norrøn åsatro. Vi tror heller ikke “sjelen” er udødelig. Sjel – nephesh – betyr “en puster”, og udødelig er
   kun ånden som ikke er lik kroppen som puster her på jorden. I himlene puster man ikke, og det er kun 144 000 kvinner og menn som dør fra sitt jordiske legeme og gjenfødes dit som åndeskapninger.

   Sanne kristne tror heller ikke på et treenisk vesen, men på Faderen Jehovah Gud over alt og alle, og Kristus som Hans første skapte vesen i himlene. Sistnevnte ble transformert til et jordisk menneske for ved sin fullkomne død å gjenvinne det den fullkomne Adam tapte ved sitt opprør.

   Det er også mange andre momenter som må læres for å oppnå frelse. Derfor vil mange som mener seg kristne bli fjernet i Harmageddon. “Vik fra meg dere som gjorde urett”, sa Jesus profetisk.

   13
  • Den teologiske kranglingen om rett og falsk lære styrker ikke akkurat beviskraften i overtroen … JV har selvsagt rett i at bibeltekstene ikke støtter forestillinger om sjeler og udødelighet, om helvete og treenighet. Men JV blir så selvforelsket skråsikker i dette enkle faktum, og i sitt eget intellekt, at han blindt godtar andre påstander som beviselig ikke stemmer med virkeligheten.

   Jehova er i sannhet en elendig kommunikator som ikke taler i klart språk med ugjendrivelige bevis. Hvis det er dødsviktig å frelse mennesker til blind underkastelse, bør ikke budskapet skjules i uklare metaforer, selvmotsigelser og så videre, uttalelser som må tolkes og vris og bortforklares. Jehova er i sannhet også uklarhetens og de dårlige unnskyldningenes guddom.

   JV og Bibelen har selvfølgelig rett i mange ting. Slik alle bøker og menesker har. Det kan for eksempel være navn på geografiske steder og enkelte gode livsråd. Det betyr likevel ikke at de mest fantastiske spådommene og de magiske forklaringene på livets gåter nødvendigvis er korrekte. Selvsagt gjør det ikke det. Påstandene må bevises og belegges uavhengig av seg selv. Og hittil har ingen kunnet fastslå med sikkerhet at Jehova i det hele tatt finnes. Det meste tyder tvert om på at så ikke er tilfelle.

   😘

   7
   2
  • Det er ikke sanne kristnes evner til språklig kommunikasjon som får medmennesker til omvendelse. Jehovah gransker hjertene til dem som får høre slik eller slik. Ser Han at enkeltpersoner har et visst potensiale for åndelige kvaliteter, så trekker Han dem til seg for å se videre om det kan finnes noe i dem å bygge videre på. Men for vår generasjons del sier Bibelen at”det blir bare få mennesker tilbake” etter Harmageddon. men har man fått muligheten er dødsdommen rettferdig. DET er et av poengene med forkynnelsen.

 5. Loven om massens og energiens bevarelse er klar på at energi ikke kan ødelegges. Energi og masse er i virkeligheten to sider av samme sak – fri og bunden energi.

  Dersom energi ikke kan bli til ingenting, kan det heller ikke ha blitt til av ingenting. Og all økende kompleksitet krever en konstruktør. Det er bare tobeinte dyr her nede i mudden som ikke annammer slik logikk. Nøff, nøff..

  • Kjære JV! Morsomt at du henviser til vitenskapelige naturlover for å begrunne overnaturlig religion…

   …ikke noe kan oppstå av seg selv? Men Jehova kan? Hvorfor da ikke andre guddommer? Fordi Bibelen sier det? Eller har Jehova blitt skapt av Super-Jehova? Eller av naturlig årsaker vi ennå ikke forstår? Og ikke minst: hva er «ingenting»? Nei, ennå har ingen mottatt Nobelprisen for å ha bevist at spøkelser, guder og ånder eksisterer slik du fremstiller dem… Dine argumenter er de samme som støvete og selvbedragerske apologeter har servert i århundrer. Men hypotesen lar seg ikke falsifisere. Dette er hokus pokus som dine enda mer sprenglærde trosfeller sier. Lett å snublei i sitt eget intellekt. 😜🥰😇

  • Jehovah har alltid vært der. Han har ingen begynnelse. “Gud er lys”, står det, og i lysets hastighet opphører tiden. Lys er altså fri energi, og uavhengig av tid. Masse – bunden energi – omfattes imidlertid av tid, fordi massen går saktere enn lyshastigheten. Skulle bunden energi nærme seg rundt åtti prosent av lyshastigheten, begynner massen å gå i oppløsning og konvertere til ren energi.

   Det naturvitenskaplige fenomenet oppstod under “big bang” da min pappa Jehovah lot litt av sin rene energi eksplodere. Som ved en hydrogenbombe-eksplosjon kreeres mindre mengder masse.

   Mesteparten av den frie energien for videre gjennom rommet i lysets hastighet. Det ser vi restene av i dag med Hubble-teleskopet som såkalt “rødforskyvning”. Massen vi er en del av sammen med himmellegemene går imidlertid meget saktere.

   Vi kan derfor postulere at “tid er lik ulik hastighet”. Kvintessensen av dette gjør altså at Gud ikke er rommet av tidsfengselet vi befinner oss i. Hans tidløse tilstand er grunnen til at Bibelen sier “Gud er ikke langt borte fra en eneste av oss”.

   Stephen Hawking defineren altet til å inneha 11 dimensjoner. Jeg mener det må finnes tolv. Masse omfattes kun av de fire første – høyde, bredde, lengde og tid. Mens himmelens åndeskapninger kan entre våre fire dimensjoner, kan ikke vi oppsøke de syv andre dimensjonene uten først å dø og gjenskapes.

   Den tolvte dimensjonen er forbeholdt Jehovah Gud alene. Dette kunne jeg si mye mer om, men jordiske, dyrliknende skapningerr tror bare det de ser av det svært begrensede lyset de er gitt via netthinnen. Enten de sier nøff, nøff, eller står på to og ser bittelittegranne mer. Skal du derfor skjønne noe av dette må du utvikle evnen til å koble flere nevroner sammen samtidig.

   1
   8
 6. Kjære JV!

  Jeg må smile når du overprøver den ypperste ekspertisen, blander fakta og fantasier som en sørpe full hverdagsfilosof, og like godt slenger på din egen kvasivitenskapelige gudedimensjon – slik grublende tåkefyrster har gjort til alle tider og i alle kulturer. Det bekrefter mistanken om at du mangler en ring i kransekaken eller mangler en skuff i kommoden eller hvordan man uttrykker det metaforisk.

  Påstandene om eksistensen av en gud lar seg verken bekrefte eller avkrefte. Vi må foreløpig bare gjette. Selv du.

  Men vi merker alle at du er hellig overbevist av dine egne religiøse konspirasjonsteorier og ditt selvopplevde suverene intellekt. Din bibelske kabal og religiøse mystikk går opp med matematisk presisjon og fri overtro.

  For selv intelligente mennesker kan ta skrekkelig feil. Ja, det er fristende å si at vi kjenner lusa på gangen når vi ser en hatefull ekstremist med antagelig høy IQ. Dine udokumenterte påstander og dine tolkninger av naturvitenskapen forteller absolutt ingenting om en eventuell guddoms natur eller egenskaper. Dette er fri diktning som noen, ikke minst du selv, har innbilt deg.

  Det er dessverre et faktum at du i dine kommentarer uttrykker en ekstrem menneskeforakt vi bare kjenner fra de verste politiske tyranner. Personer med sadistisk likegyldighet overfor andres ve og vel og en monoman opptatthet av gudommelig terror og «rettferdig» død er ødeleggende for samfunn og enkeltindivid, for naturen, fellesskapet og arbeidet med å skape en bedre verden. Vi har møtt tilsvarende fanatikere og kultledere før. Taleføre folk som narrer både seg selv og andre og gleder seg til deres fantasifulle variant av en supergud skal knuse alt for tilfredsstille dem selv. Helt uten god grunn.

  Jeg antar at du avskyr politikk, slik du avskyr alt annet og alle andre, og at du ikke direkte engasjerer deg i politiske aktiviteter slik det vel er vanlig i din teologiske leir? Med så farlige holdninger som din overtro representerer, får vi alle være glad for det!

  😘

  • Fortsatt ingen reelle motforestillinger mot mi bruk av naturlovene. Dine argumentløse angstskrik blir ikke bedre av at du benytter avatarer. Faktum er at begge de thermodynamiske naturlovene, entropiloven, inertsialoven og loven om massens og energiens bevarelse og loven kalt biogenesis står seg godt som viktige indikatorer for en universell,intelligent førsteårsak.

   Men i ditt hjernevaskede sinn eksisterer ikke mulighetene for at du har tatt feil. Derfor e dineangstbiterske utfall mot de som setter deg på plass et tungtveiende bevis for at du rett og slett er et innholdsløst fjols. Nøff, nøff…

 7. Kjære, vakre, vene JV!

  Naturlovene sier virkelig null og niks om «Harmageddon», «Jehovas» 144 000 followers eller om den sadistiske mafia-guden har gult eller grønt skjegg 😜

  Selv ikke forleste bibelgranskere kan dokumentere Guds eksistens eller belegge hans vesen med bevis fra virkeligheten utenfor sine mytologiske tekster.

  Dommedagsprofeter, fundamentalistiske muslimer og andre som klamrer seg til «intelligent design», tror de forklarer et mysterium med forhåndsbestemte svar. Ved å henvise til en tidløs guddom feier de bare problemet under teppet. De «løser» et mysterium ved å foreslå et enda mye større mysterium.

  Jeg ler meg skakk!

  Når vi ikke har svar, er ikke virkelighetsfjern magi den beste forklaringen, vel? Men ikke for dét: Kvasivitenskapelige kortslutninger, teologiske gjetninger og kreative tolkninger kan sikkert både stille JVs eksistensiell uro og styrke hans selvforelskelse 😇

  Menneskedyret vil så gjerne forstå omgivelsene og finne mening i tilværelsen at det dikter opp svar også når det ikke finner noen. Vi andre godtar ubesvarte gåter, leter kanskje videre etter riktigere svar, men takker nei til overtroiske bortforklaringer, lettvintheter og tomme løfter om himmelsk potetgull og andre deiligheter .

  Jeg må igjen minne om at selvrettferdige hatgrupper og endetidssekter ikke bare begrunner alle slags ugjerninger med sin hellige overtro. De lar seg også direkte inspirere av galskapen, til skadefryd over tapte menneskeliv og til hellig krig. JV tror i fullt alvor han som «sann kristen» skal sveve med likesinnede halvguder i en tallmystifistisk elite mens uvillige slitere skal slaktes fordi de velger straffen selv og får som fortjent. JV har regnet ut alt, men innser ikke at han selv har gått i fellen med sin manglende emosjonelle intelligens. Han godtar den patriarkalske ørkenmoralen og tortur av milliarder fordi han selv skal få gudommelig belønning.

  Godt de fleste takker nei til hat og selvmordsbelter for å tjene seg selv og blidgjøre sin «Jehova» i himmelen.

  🤣😂🤪

  3
  2
  • PS. Selvsagt kan vi alle ta feil om overtroen på åndevesener og annet det ikke er belegg og bevis for, men ennå har ikke en gang JV lagt frem overbevisende grunner til å svelge hans veltrimmede kameler for å si det sånn…

   Hva om avgudsdyrkerne i de tusenvis av uenige kristne samfunn og sekter har tatt feil av hverandre? Eller av fremmede religioner de ikke engang kjenner til? Hjelpe seg! Her må vi frem med skylapper og forstørrelsesglass, kuleramme og tryllestav, ellers går vi glipp av den teokratiske 144000-klubben og blir avfall i JVs himmelske lykkerike 😂

   Flott at JV brenner av seg noe av hatpratet på nett og i pamfletter, så det ikke rammer uskyldig tredjepart! 😇

Det er stengt for kommentarer.