Torben Søndergaard og The Last Reformation “rømmer” Danmark etter omfattende avsløringer på dansk tv

Blir beskyldt for å bløffe om helbredelse og utsette barn for demonutdrivelser og sutrer i avisen Dagen  Den kontroversielle religiøse sekten “The Last Reformation” som ledes av Torben Søndergaard er nå i ferd med å rømme Danmark. Bakgrunnen for at Søndergaard og hans kult-lignende gruppe nå gir opp virksomheten i Danmark, er en rekke negative mediaoppslag på dansk tv hvor Søndergaard blir beskyldt for å begå religiøse overgrep ved å drive ut demoner av barn. Søndergaard skal også ha lagt ut You Tube videoer hvor det reklameres med mirakler og helbredelser som i ettertid viser seg å ha vært oppdiktede. Enkelte danske sykehus har også reagert sterkt på at aggressive medlemmer av bevegelsen har møtt opp på sykehus angivelig for å helbrede pasienter som er innlagt. Den tidligere AaB-spiller Peter Rasmussen som var med på å stifte bevegelsen, har nå trukket seg ut og mener at bevegelsen er blitt ekstrem og alarmklokkene ringer. Den religiøse tv-kanalen, Kanal 10 har fremdeles Torben Søndergaard og “The Last Reformation” på sitt sendeskjema

Bente Boserup fra Børns Vilkår mener at demonutdrivelser på barn og mindreårige er et åndelig overgrep som kan sammenlignes med voldtekt

Gutt tisset i buksene av angst for ekstreme demonutdrivelser

Den kontroversielle bevegelsen “The Last Reformation” er nå under sterkt press etter at bevegelsen har blitt grundig avslørt og avkledd gjennom dokumentarfilmen “Guds beste børn” som ble sendt på Dansk TV2. I etterkant av dokumentaren blir det nå rettet sterk kritikk mot virksomheten til den omstridte sekten som blant annet driver ut demoner på vettskremte barn. I følge avisen har sekten blitt tvunget til å nedlegge  “Lukas 10 skolen” som er en slags bibelskole hvor medlemmene indoktrineres med det ekstreme tankegodset til “The Last Reformation” . Et tankegods som også har blitt presentert blant annet av avisen Norge i Dag og Tv Visjon Norge. “Det berører meg voldsomt å se den lille dreng (gutt) stå der og blir tvunget til å måtte overvære noe så han tydelig ikke ønsker,” sier Bente Boserup fra “Børns Vilkår” som omtaler virksomheten til Last Reformation som en form for psykisk vold. Danske frikirker tar nå avstand fra Torben Søndergaard sier Tonny Jacobsen i dansk FrikirkeNet til dansk tv2. En dansk minister reagerer kraftig på det faktum at barn blir dradd inn i dette. Torben Søndergaards praksis med å drive ut demoner av barn som er rammet av autisme er fullstendig forkastelig og norske kirker og forsamlinger som promoterer Søndergaards falske reformasjon og gudsdyrkelse har et voldsomt ansvar overfor mennesker som blir skadeskutt av denne type religiøsitet. Torben Søndergaard er blant dem som mener at all sykdom skyldes demonbesettelse og selv kristne kan i følge Søndergaard bli besatt av onde ånder. Aktuelle videoer er blitt fjernet fra You Tube etter krav fra dansk tv, men i videoen under ser vi små klipp fra hva dansk tv sendte.

 

4 tanker om “Torben Søndergaard og The Last Reformation “rømmer” Danmark etter omfattende avsløringer på dansk tv

 1. Takk til Søkelys som tar opp dette igjen. Det gjør vondt å se barna.
  Danske frikirker tar nå avstand fra Søndergaard. Hva med norske tro…
  I slutten av mars kommer Dionny Baez til Visjon Norge.

  • En rekke norske frikirker og ikke minst Visjon Norge har vært med på å fremme Torben Søndergaard og hans siste reformasjon. Trist når det rammer barn slik.

  • Ja, mange har fått møtene med seg, når han har vært i Norge. Jeg skjønner jo at det sikkert ikke er det morsomste for en menighet eller pastor -å ta avstand fra det, etter at Søndergaard har vært der. Jeg husker jeg selv fikk et godt førsteinntrykk av dette men det varte ikke lenge. Det er lov å si at man tok feil.

   Det er ikke uten grunn at det står om forførelse i Bibelen. Man må være på vakt. Når vi er forført så vet vi ikke at vi er forført.

   Får ikke lest artikkelen i Dagen. Det er bra Selbekk tar det opp. Da bør kristne TV-kanaler også snart ta det opp, (hvis de allerede ikke har gjort det da?)

   Jeg husker jeg feilaktig beskyldte Imi-kirken for å arrangert møter med Søndergaard, og noen var raske med å kommentere til meg. Jeg sa unnskyld og hørte ikke mer. (Når personen ikke skriver noe tilbake, så er det en av to grunner; han synes ikke det er så viktig å si “det er greit” eller han har ikke lest min unnskyldning. Jeg håper grunnen er det første. Da har han lest min unnskyldning) Men jeg husker jeg tenkte; var det så farlig å si hvem som inviterte ham da?

 2. Kanal 10 Norge sendte IGJEN i går, lør. 16.mars, The Last Reformation-filmen med Torben Søndergaard. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor Kanal 10 sender den. Det er vranglære! Noen TROR på dette! Hvor er ansvaret? Hva med kvernsteinen?
  Ville de fortsatt med å sende den etter å ha sett dette, tro…

  https://youtu.be/z6R8TMwOtJY

Det er stengt for kommentarer.