Nick Sandmanns advokat vil saksøke CNN for sin “Fake News” dekning av hendelsen i Washington i etterkant av en anti-abort demonstrasjon

CNN som er omtalt av president Trump som “very fake news” vil til uka ble saksøkt av Nick Sandmann og hans advokat-team etter at “fake-news mediet” hang ut den 16 år gamle gutten som rasist.

Nick Sandmann, student ved Covington Catholic High School ble tidligere i vinter hengt ut som rasist og mobb av en samlet blodtørstig “Fake News” presse etter sin “konfrontasjon” med den venstrevridde urbefolknings-aktivisten Nathan Phillips. Nathan Phillips som gav løgnen et ansikt ble i CNNs hat-retorikk mot tenåringen omtalt som en Vietnam veteran selv om han aldri deltok i Vietnam krigen. “CNN har gjennom sin mediadekning av saken medvirket til å sette min klient og hans families liv og helse i fare, -og har gjennom sin manglende objektivitet brakt et totalt falskt bilde av hva som skjedde i etterkant av den store anti-abort marsjen som fant sted i Washington den 21 januar.

Nathan Phillips gav Fake-News media og løgnen et ansikt og til uka vil CNN ble saksøkt av Nick Sandmanns advokater for å urettmessig ha hengt ut 16 åringen som rasist og bråkemaker.

Advokat L.Lin Wood vil i uken som kommer levere inn et søksmål mot CNN. USAs største “Fake News” medium

Som kjent gikk Sandmann og hans familie til søksmål mot Washington Post og krever 250 millioner dollar, eller svimlende 2.1 milliarder norsk kroner, av avisen, etter at avisen utpekte 16-åringen som rasist og bråkmaker. Dette fordi avisen i ettertid ikke har villet beklage og korrigere de falske nyhetene de spredde om gutten. I løpet av kommende uke vil også CNN bli saksøkt fordi den velkjente “Fake News” kanalen i langt større omfang enn Washington Post medvirket til å spre den falske og løgnaktige historien om 16 åringen som i følge CNN forsøkte å fremprovosere konfrontasjon med en gruppe aktivister fra hat-sekten “Black Hebrew Israelites” -som stod på plassen å ropte skjellsord mot de katolske skoleungdommene som stod å ventet på en buss etter å ha deltatt under en stor anti-abort markering i Washington samme dag. Nathan Phillips, kjent løgner og aktivist utnyttet situasjonen og og gikk rett mot den smilende tenåringen med som hadde MAGA-caps på hodet, stoppet og stod å dundret på sin tromme -men Nick Sandmann ikke gjorde noe annet enn å takle provokasjonen med et smil. “Nick Sandmann gjorde ikke noe galt og var i realiteten den eneste som oppførte seg som en voksen under situasjonen som oppstod. CNN som gjentatte ganger er blitt kalt “Fake News” av president Trump valgte bevist og to dager på rad, å publisere sine løgner og presenterte over 48 timer en story de verken hadde undersøkt skikkelig. Nyhetskanalen har hengt ut min klient for hele USA, ja nesten til hele verden -og erstatningsbeløpet vi vil kreve vil bli deretter, sier L. Lin Wood som er en av flere advokater som jobber med Nick Sandmanns søksmål mot blant annet Washington Post, og i løpet av de neste få dager vil CNN også motta et søksmål,” sier advokat L Lin Wood til Mark Levin i Fox News. “Mainstream media er totalt ute av stand til å erkjenne at de gjør feil når de publiserer storyer uten å ha gjort noe som helst for å sjekke hvorvidt det de publiserer er sant. Det CNN publiserte var fullstendig falskt -og vil bli holdt ansvarlig for det,” sier advokaten og legger til at søksmålet mot CNN i penger, vil bli betydelig høyere enn det som er rettet mot Washington Post. Det skal ikke lønne seg for disse media-gigantene å ukritisk publisere fake news som rammer mindreårige, “sier L Lin Wood som mener at amerikansk mainstream-media oppfører seg uansvarlig.

2 tanker om “Nick Sandmanns advokat vil saksøke CNN for sin “Fake News” dekning av hendelsen i Washington i etterkant av en anti-abort demonstrasjon

    • Kan sees nå på Kanal 10 Norge Facebook.
      Live med Elisabeth Mork. Sindre Grønvold/Christian Finne.

Det er stengt for kommentarer.