Barneverns-kritiker Rune Fardal i familiekanalen føler seg truet på livet av mennene bak Facebooksiden “Arbeid for rettferdighet”

Barneverns-aktivisten Rune Fardal føler seg truet på livet av to navngitte personer som driver et konkurrerende arbeid til Rune Fardal og familiekanalen. (Foto: Søkelys)

Mer enn 30 000 har sett videoen Barneverns-kritiker Rune Fardal i Familie-kanalen har lenge vært omstridt på grunn av sitt arbeid mot norsk barnevern. Fardal som skal ha hjulpet en rekke familier som har blitt truet av barnevernet la i dag ut en video på Facebook hvor han forteller at han føler seg truet på livet av to navngitte personer som står bak en nettside som kaller seg “arbeid for rettferdighet.” Rune Fardal er en norsk aktivist som er kjent for sin motstand mot barnevernet. Han har tidligere studert psykologi ved Universitetet i Bergen, men har ikke avlagt eksamen i faget. Personene bak nettsiden “arbeid for rettferdighet” står også bak en gruppe på Facebook som kaller seg “Barnevernet må bort og noe annet på plass” som konkurrerer både med Rune Fardals “Familiekanalen” og “barnefjern” samt Facebook-gruppen “barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet”  “Det er krig, og nå skilles klinten fra hveten, sier Oddvar Espegard som er svært aktiv i arbeidet mot norsk barnevern

Personene bak  Facebook-gruppen “Barnevernet må bort og noe annet på plass” avviser at de har fremsatt trusler mot Rune Fardal

Det pågår nå en intens ordkrig mellom Rune Fardal og personene som står bak nettsiden “Arbeid for rettferdighet” og Facebook-gruppen “Barnevernet må bort og noe annet på plass”. I følge personene som står bak Facebook-gruppen og nettsiden Fardal refererer til.   Den ene av de to som angivelig skal ha truet Fardal på livet ble i 2003  dømt til to års fengsel for utpressing i Danmark. Etter at dommen var sonet ble han kastet ut av landet og nektes innreise de neste 10 årene,” skrev VG i 2003. I de siste dagene har konflikten som utspiller tilspisset seg voldsomt og det kom nesten til håndgemeng mellom Fardal og en utsendt fra “Arbeid for rettferdighet” under en barnevernsdemonstrasjon i Porsgrunn lørdag. På Facebook pågår det nå en kraftig ordkrig mellom motstandere og støttespillere av Rune Fardal. I følge sine motstandere i det konkurrerende anti-barnvern miljøet skal Fardal være en svindler som angivelig er dømt til fengsel i 120 dager for skatteunndragelse. 75 av dagene ble gjort betinget med en prøvetid på to år, heter det i papirene som er blitt publisert av Fardals fiender som blir navngitt i Fardals video.

Konflikten er ute av kontroll

Skjermfoto av Facebook-siden som er opprettet for å sverte Rune Fardal og hans støttespillere.

Den stadig eskalerende konflikten har til nå hatt karakter av å være ordkrig men med lørdagens nesten-konfrontasjon og Fardals video om at føler seg truet på livet, gjør at enkelte oppfordrer partene til å besinne seg, mens andre oppfordrer Fardal til å politi-anmelde dem som står bak truslene mot ham. Fardal selv sier at han oppfatter dette som den reneste terror og han sier videre at det er kommuneadvokater som forer Fardals fiender med opplysninger for å undergrave hans arbeid mot barnevernet. Blant dem som følger den åpne konflikten er det nå flere som oppfordrer partene til å sette seg ned å søke løsninger, mens andre oppfordrer til ytterligere opptrapping. Så langt har Fardal mottatt over 440 støttekommentarer fra støttespillere og sympatisører på Facebook. Her forteller barneverns-aktivist Rune Fardal om truslene han skal ha mottatt fra to navngitte personer som selv skal være aktive anti-barnevernaktivister. “Jeg lar meg ikke true av dere to,” sier Fardal i videoen publisert på Facebook. Så langt har over 30 000 mennesker sett videoen hvor Fardal snakker om de mottatte drapstruslene. I følge Fardal er målet til mennene som står bak truslene å få ham til å legge ned familiekanalen og gi opp kampen mot norsk barnevern. (saken fortsetter under videoen)

Motatt alvorlige trusler

Slået op af Rune Fardal i Tirsdag den 5. marts 2019

 

Mange aktører fra forskjellige miljø involvert i konflikten

Oppfordrer Rune Fardal til å politianmelde truslene.

En rekke personligheter i de forskjellige anti-barnevernsgruppene som figurerer på Facebook er nå involvert i den stadig mer eskalerende konflikten. Flere tar til ordet for at politiet må bli involvert og Rune Fardal blir av mange av sine støttespillere oppfordret til å politianmelde forholdet. Ken Joar Olsen og Preben Borge som begge blir navngitt av Rune Fardal avviser at de har kommet med drapstrusler mot ham. Imidlertid er både Ken Joar Olsen og Preben Borge begge svært aktive på de ulike nettsidene og Facebook-gruppene som er opprettet for å sverte Rune Fardal og hans støttespillere. Nedenfor er en oversikt over gruppene som ser ut til å være involvert i den ytterst betente konflikten.

Kaller Rune Fardal en helt

Rune Fardal utsettes for drapstrusler av organiserte nettroll og tidligere voldskriminelle rusmisbrukere. Preben Borge og Ken Joar Olsen truer Fardal med torpedo slik at han frykter for sitt og sin families liv. Det er et koordinert massivt angrep mot Familiekanalen og Fardal fra mange hold, bla sidene “Arbeid for rettferdighet”, “Forulempingstilsynet” og “Frognerfruer”. Som er rene sjikanesider støttet av bla. advokat Jon Wessel-Aas og kommuneadvokat Dag-Heine Bjørndal. Advokater og sakkyndig psykologer driver nå målbevisste angrep på kritikere av barnevernet og deres leverandører som opplever seg krenket eller truet når sannheten skrives om dem. Rune Fardal er i likhet med Irene Hov saksøkt av en sakkyndig psykolog for barnevernet som utredet Hovs familie i 2008. Hov mente den gangen at psykologen var inhabil fordi Hov er fadder til psykologens niese, og niesens mor er fadder til Hovs yngste sønn. Til tross for dette mente psykologen seg habil ift utredningen i 2008 hvor hun ga Hov en uriktig psykiatrisk diagnose. Den kvinnelige psykologen er selv barnløs men har uvanlig mange nevøer og nieser gjennom hennes bror som har 25 barn med 22 mødre. Hov har fortalt sin historie om hva hun opplevde med denne psykologen på blogg, og er nå saksøkt for det. I 2010 var psykologen sakkyndig i overgrepssaken i Alvdal, hvor hun ble fradømt hele salæret av Nord Østerdal tingrett. Sorenskriver Tor Urdahl var seg sitt samfunnsansvar bevisst og forsøkte den gangen å stoppe det han mente var en svært useriøs sakkyndig psykolog. Lagmannsretten ga psykologen halve salæret tilbake i 2011.

Psykologen vil ha tilbake troverdigheten og begynne å jobbe som sakkyndig psykolog i barnesaker igjen etter lang tids sykeleie. Fardal har i flere å varslet og advart mot å bruke denne psykologen, og er saksøkt for det.

Søksmålene psykologen nå retter mot sine kritikere er ført i pennen av advokat Carl Bore, og kommer samtidig med alvorlig straffbar cyberstalking mot Fardal. Det er fremmet skyhøye krav om erstatning for ærekrenkelser. Advokat Carl Bore var advokaten til barnevernleder Ellen Fisher i Tønsberg tingrett der Per Einar Guthus ble dømt i straffesak for å varsle om pedofili og samrøre i Tønsberg og Vestfold. Bv-leder Fisher i Tønsberg har også brukt Bore til å “få politiet til å forstå” at hun trenger beskyttelse.

“I Tønsberg har barnevernet leid inn den kjente advokaten Carl Bore for å få politiet til å forstå alvoret.”
https://www.dagbladet.no/…/livredde-barnevernansat…/67379692

Carl Bore er kjent for sitt høye salærkrav på over 4000,- kroner pr time, og har en rekke disiplinærklager for høyt advokatsalær. Noe som han tar til Forliksrådet for å unngå klagebehandling.

“Vi anser klager på timepris som et ikke-tema, sier Bore til Nettavisen NA24.

– Timesatsen for partnere i Dalan advokatfirma spenner opp til 4.375 kroner, hvilket er svært konkurransedyktig for advokattjenester av topp kvalitet. Selv har jeg toppkarakter, bakgrunn fra institusjoner med toppjurister og er i dag partner.”

https://www.nettavisen.no/…/–jeg-matte-betale…/3630247.html

Politiet og Politiets nettpatrulje – Kripos har i en årrekke tillatt de organiserte nettrollene å drive straffbar forfølgelse. Facebook stopper heller ikke hets og sjikane. Siden “Arbeid for rettferdighet” er rapportert av mer enn 50 personer uten at Facebook suspenderer siden. Kriminelle personer får herje fritt uten hinder av loven kun fordi noen advokater gir dem legitimitet.»

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155854945531150&id=716856149

 

Barnevernet må bort og noe annet på plass

Arbeid for rettferdighet 

Proffe hetsere på Facebook

FamilieKanalen

Rune Fardal

Barnefjern

Barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet

 

11 tanker om “Barneverns-kritiker Rune Fardal i familiekanalen føler seg truet på livet av mennene bak Facebooksiden “Arbeid for rettferdighet”

 1. Syk han der Preben og Ken Joar Olsen. Håper de får smake sin egen medesin. Dette går bare ikke Ann. Rune Fardal vi er mange som støtter deg. Du gjør en fantastisk jobb ?❤️

  • Jeg tror nok at Fardal har betydelig mer støtte enn disse to han navngir i videoen.

 2. Ken Joar Olsen bør stoppes for deltagelse på barnevernskonferansen. Han er ikke egnet som talerør for barn, eller som far. Samme gjelder Preben Borge som har 7 barn, og som har en rekke med bekymringsmeldinger mot seg ifølge han selv. Småbarnsforeldre som ikke tenker på barna, eller sine egne barn oppi dette bør virkelig være forsiktig. Dette kan ikke gå upåaktet hen, og må få konsekvenser.

 3. Dette kan jo ikke bli verre, Runar Fardal, det må taes full avstand fra slike ting som du opplever, slikt kan ikke forsvares, nei ikke i det hele tatt – !!!!

  1
  2
 4. Som vi har sett mange ganger. Disse aktivistene som hater barnevernet er tydelig konspirasjonstenkere og sikkert Donald Trump tilhengere også. Hvordan kan dere samarbeide om noe som helst. Det måtte bli dette nivået enkelte befinner seg på. Sosiopater og psykopater hele gjengen.
  Rart Søkelys gir spalteplass til slikt

  • Slik er typisk. Omsider begynner det norske anti-barnevernsarbeidet å få styrke og internasjonal oppmerksomhet, og så kommer Satan å ødelegger gjennom å skape splid og konflikt.
   Arnt Arne er et godt eksempel på hvordan Satan arbeider.
   Sprer mistro og løgn om dem som er engasjert.
   Bra at Søkelys omtaler denne saken og må Gud velsigne Rune Fardal, Jan Åge Torp og alle som jobber mot dette svineriet som barnevernet er. Det er viktig å stå i mot slike som Arnt Arne og hans likesinnede i Jesu Kristi navn.

 5. Er det noe link til Rune Fardals facebook side?
  Kunne hatt lyst til å følge denne konflikten og kanskje omtale dette.

  1
  1
 6. Hvorfor er der ikke en eneste som ber Fardal fremlegge disse truslene han har mottatt på meldinger? Hvorfor er det sånn at han kritiserer en etat for påstander uten å bevise dette, og henger ut alle med navn og blide samt all de kan tas på? Men ikke noe dokumentasjon på dette?
  Hvorfor anmelder han det ikke om det rent faktisk går på hans familie, det er da en uansvarlig far.
  Og her burde jo barnevernet trå til når ikke han selv beskytter barnet sitt.

 7. Barnevernets overgrep, en trenger ikke kjenne historiene bak, for det meste denne etaten gjør er rene galskapen. Dette er terror og tortur, dette er handel med barn. BV er en industri, det er så forkastelig, tjene penger på barns lidelse. Traumatiserte barn blir kunder i systemet, enten som kriminelle eller som psykisk syke. Vårt system er et banksystem, toppene i samfunnet suger statskassen og skylder på deg.
  Kommuneadvokater er noen av de største kriminelle vi har her i landet. Dette er alvor! De prøver å bruke makt mot små, hjelpeløse familier, og støtter seg på kommunen sin. For en råttenskap. – Krig, det har det vært lenge.

 8. Man kan lese fakta om Rune Fardal på flere nettsider, som har dokumentert påstandene.

  Det siste er at han påstår at hans fiender har ødelagt ekteskapet hans:
  14.02.2020 – en lørdag – sitter han i bilen og venter på sin kone, som skal komme inn til byen.

  18.02.2020 sitter han i den samme bilen, på tirsdagen etter, og påstår han har fått et brev fra thailandske myndigheter, som innkaller ham til mekling om barn i forbindelse med den plutselige skilsmissen. I Bergen!

  Postvesenet må være særlig effektivt i Thailand og Bergen, og kona må ha ombestemt seg svært fort. Kommentarfeltet fremstår som en kundeundersøkelse for Rune Fardal, hvor noen sluker sprøytet hans helt rått, mens andre ber ham roe seg og ta vare på ekteskapet sitt.

  Rune Fardal innrømmer i videoen at han setter “dere der ute” (les: de som betaler ham for hans angivelig frivillige tjenester gjennom Familiekanalen) foran ekteskapet.

  20.02.2020 er familielykken gjenopprettet, og Rune Fardal legger ut konas foto av ham i parets kjøkken, med blomster han har fått for sine “tjenester”, fra noen av de troende.

  Ikke alle skilsmisser er like lykkelige …
  https://www.youtube.com/watch?v=r1MiHGFljmM

Det er stengt for kommentarer.