Jesus kvinnene skal delta i 8 mars toget -de takker ja til å stå sammen med blodtørstige barnemordere

Ludvig Nessa: GODHETENS TANKETOMME ONDSKAP Noen kvinner falt engang for Jesus. Derfor kalte de seg Jesus-kvinner. Men nå er hvetebrøds-dagene over. De har falt for en annen: Han som kun er kommet for å stjele, myrde og ødelegge! Abortloven ble først vedtatt den 13. juni 1975. I flere ti-år har noen av oss gått i et stille sørgetog fra Stortinget til det ukjente barns grav på Vår frelsers gravlund. Det har vi gjort i protest og sorg over alle de uskyldige barn som hjerteløst blir myrdet i mors liv med norsk u-lov i hånd. Til dette toget sier Jesus-kvinnene: Uff, og nei takk,” skriver Ludvig Nessa i et innlegg på Facebook. Det er ikke vanskelig å være enig i Ludvig Nessas kritikk av Jesuskvinnenes valg, noe som også Dagen redaktør Vebjørn Selbekk på lederplass gjør uttrykk for.

Ikke lek med begrepene, dette gjelder Livet! Toget som går i Oslo den 8. mars, er et abort-tog. Og det er ledet og styrt av blodtørstige kvinner som aldri får nok. Det er ikke nok for dem å fritt kunne avlive egne barn de første 12 ukene av livet. Nei, nå vil de ha mer. Mer blod! Flere døde barn! Eldre barn! I hvert fall ingen med downs syndrom. …Dette er galskap. Ja, verre enn det: Det er renspikket ondskap! …Ingen – absolutt ingen – må delta i slik!

“Men så takker de av alle ting ja til å gå i et tog der tusenvis av blodtørstige kvinner skriker etter mer blod, og forlanger uhemmet rett til å myrde sine egne ufødte barn. Det er så visst ikke lenger bare “de vantros sinn denne verdens gud har forblindet.” For nå ser ikke engang Jesus-kvinnene lyset fra evangeliet! Da er det virkelig blitt mørkt i landet vårt! Elie Wiesel: “Det var ikke hatet som drepte mitt folk, men likegyldigheten!” Jesus Kristus: “Det dere gjorde mot en av mine minste, gjorde dere mot meg!” DETTE ER DET STORE SVIKET!  FOR HER ER DØRENE STENGT FOR JESUS KRISTUS.” skriver den velkjente abortmotstanderen og tidligere statskirkepresten i sitt innlegg på Facebook. På Facebook får Nessa støtte av flere av dem som deler prestens uro over disse “Jesus-kvinnene”. “Dette er i sannhet en STOR forferdelse og en STOR tragedie!!!!!  Navnet Jesuskvinner har bare blitt et tomt navn, uten Jesus, så dette burde de virkelig slutte å kalle seg med en gang,” skriver Svein Kristian Asgrimplass. “Jesus Kvinner, skjønner at dere vil prøve dere på noe utradisjonelt – men å henge seg på et abort tog, blir helt feil, etter mitt syn,” skriver Sybin Solvang. “Bra at du forteller sannheten . Godt at det er noen som sier imot kvinnene som dreper barn,” skriver Anja Irene Dahle Persen som her deler synspunkt med Ludvig Nessa.

Dårskapens Jesus-kvinner” -reagerer på at Jesuskvinnene deltar i feiringen av retten til å drepe barn i mors liv

“Blinde Jesuskvinner vil gå i et tog der tusenvis av blodtørstige kvinner skriker etter mer blod, og forlanger uhemmet rett til å myrde sine egne ufødte barn. Det er så visst ikke lenger bare “de vantros sinn denne verdens gud har forblindet.” For nå ser ikke engang Jesus-kvinnene lyset fra evangeliet!” skriver Ludvig Nessa på Facebook. (Foto fra et arrangement i regi av Jesuskvinnene)

-Dårskapen til disse “Jesuskvinnene” overgår alt vi har sett av religiøse sleivspark og demonstrerer med tydelighet hvordan det går når åndelig blinde mennesker forsøker å blande seg med verden. “Dette er i sannhet en STOR forferdelse og en STOR tragedie!!!!! Navnet Jesuskvinner har bare blitt et tomt navn, uten Jesus, så dette burde de virkelig slutte å kalle seg med en gang,” slår en annen deltaker i debatten fast. “Jeg blir kvalm av å tenke på at Hillary og Gro og Tussvik og hele denne fordervede bøttebaletten skal få gå i Oslos gater uten den minste motstand….og i følge med Jesuskvinner.?” skriver Marianne Roth -som ikke vil stille seg sammen med disse “Jesuskkvinnene” som åpenbart er ute av stand til å forstå at deres deltakelse i “kvinnetoget” som i år vil være preget av kamprop for forsatte fosterdrap -vil bli tolket som en støtte til vår norske fosterdrapstragedie. Disse Jesuskvinnene bør gå i seg selv og finne andre arenaer for å vise sitt syn -eller tørre gå under et banner hvor det står “kvinner mot fosterdrap” eller “kvinner mot abort!”

9 tanker om “Jesus kvinnene skal delta i 8 mars toget -de takker ja til å stå sammen med blodtørstige barnemordere

 1. Er enig med Ludvig Nessa her. Disse “Jesuskvinnene” har neppe tenkt gjennom hva de bidrar til ved å delta i 8 mars toget sammen med en bunsj mordere.
  Slik blir det når kvinner tar posisjoner i kirke og menighetsliv de ut fra Guds ord ikke har rett til å ha. En kvinne kan ikke være leder i Guds menighet. Skriften er tydelig på at kvinner ikke skal ha ledende stillinger eller posisjoner i Guds menighet.
  Anne Christensen som er den leder disse “Jesus kvinnene” kan umulig ha forstått hva slags signal disse sender ut med å delta i en markering som er tvers i gjennom antikristelig. Heller ikke Åpne dører som deltar -ser ut til å forstå hva de bidrar til å legitimere. Hvorfor skal alltid “kristne organisasjoner” gjøre det samme som verden? Vi har nå et KrF som deltar i homoparaden, den frafalne kirken gjør det samme. Nå ser vi at disse karismatiske “Jesuskvinnene” samt “Åpne dører” deltar i kvinnemarsjen sammen med en skokk blodtørstige kvinner som skriker om egen kropp og om at de vil ha rett til å myrde sine egne barn.

  Dersom Åpne Dører og Jesus Kvinnene ønsket å markere seg kunne de enten lage sitt eget tog, eller funnet en egen dato for å marsjere rundt i gatene.
  Det er vanskelig å tolke dette som noe annet enn at Åpne Dører og Jesus Kvinnene med dette signaliserer enhet og enighet med forkjemperne for retten til å drepe barn i mors liv.
  Har aldri støttet “Jesuskvinnene” økonomisk, men etter dette må jeg vurdere om jeg kan støtte Åpne dører.
  Guds folk var et anerledes folk. Nå er Guds menighet i ferd med å bli mer verdslige enn det verden er.
  Skriften sier: “Og la dere ikke lenger prege av den nåværende verden, men la dere forvandle ved at sinnet fornyes, så dere kan dømme om hva som er Guds vilje: det gode, det som er til hans behag, det fullkomne.”
  I den gamle oversettelsen som er mest tro mot grunnteksten blir det oversatt slik:
  “og skikk eder ikke like med denne verden, men bli forvandlet ved fornyelsen av eders sinn, så I kan prøve hvad som er Guds vilje: det gode og velbehagelige og fullkomne!” (Romerbrevet 12,2)
  Det vi ser med disse Jesuskvinnene og også med Åpne Dører er bevegelser og strømninger som er lik verdens barn.

  Norge trenger en vekkelse, men før det kommer vekkelse, må Guds folk våkne opp og vende seg bort fra verdens måter og metoder.

  Nå er jeg velsignet med en gudfryktig kvinne som ikke har noe ønske om delta i slikt verdslighet og takk Gud for det.
  Men det er trist at disse Jesuskvinnene kan bli forledet slik.
  Det trengs et åndelig lederskap i Norge som kan rope stopp.
  Ludvig Nessa er en Guds tjener. Kristne burde lytte til ham

  12
  • Sitat. Dersom Åpne Dører og Jesus Kvinnene ønsket å markere seg kunne de enten lage sitt eget tog, eller funnet en egen dato for å marsjere rundt i gatene.
   Jeg er enig med deg at det kan vaere en bedre markering aa stille i et eget tog. Jeg er ogsaa enig med Selbekk, Dagen, at de som stiller i 8. marstoget vil bli tatt til inntekt for hovedbudskapet. De som tror at de kan hjelpe fattige og undertrykte kvinner, maa tenke paa nytt og revurdere beslutningen om aa delta i toget. For ovrig kan de stille i markering 13. juni for de drepte babier.

 2. Jeg har aldri vært noen fan av Jesuskvinnene. Jeg har bare ikke skjønt hvorfor. Noe av det jeg har sett, er den måten disse lederne behandler andre Jesus kvinner på. Det er noe som heter å mele sin egen kake…
  Nå så disse såkalte lederne også skal gå i toget 8. mai, skjønner jeg hva Ånden har fortalt meg…Som dere vet, så er det fornuftig å følge sin indre stemme…
  At de heller ikke vil gå i samme tog som Ludvig Nessa taler sitt tydelige språk…

 3. Jeg synes Nessa sa det så godt her:

  Kvinner
  som ikke ser forskjell
  på egen kropp og eget barn,
  bør ikke ha domsmyndighet!

  Abort er når et barn får dødsstraff for noe andre har gjort.

  LIKESTILLING
  Likhet for loven for alle – også for barna i mors liv!
  Ingen har rett til å bestemme over andres liv og død!
  Barnet i mors liv er ingen blindtarm, men et barn!
  Med egen hjerne, hjerte og DNA.

  11
  • Godt sagt.
   Abort er når et barn får dødsstraff for noe andre har gjort…

   Og når Tusvik ble nevnt, så jeg tenker jeg på om hun har tatt seg bryet med å sjekke hva skjer egentlig under en abort? Hun er oppegående, kjapp i replikken og vet hvordan man leser seg opp på ting. Eller??

   Denne videoen viser en kvinne som har blitt fortalt løgner om abort:
   https://youtu.be/fWEryQ_v-34

  • Trist.
   Er så mektige leie av disse falske lederne som får så mye omtale.

   Lentz skulle vært et forbilde for våre unge, det er han dessverre ikke. Jeg håper Bieber velger Guds sannheter og setter Lentz på plass en dag.

   Jeg la også merke til at en norsk pinseleder (hva er nå det for noe, nå til dags?) som kom til orde i kristen avis og forsvarte at en yogadame kom å talte på LED19. Hva er det som skjer? Han kan lese om seg selv og showet som foregår nå, i sin Bibel.

   Kanskje jeg dømmer nå, jeg vil kanskje angre. Men er det INGEN av de andre lederne/pastorene der som skal si noe?

   Dette ble jo litt utenfor saken, og når jeg leser her om Ludvig Nessa blir jeg så takknemlig for hvilket forbilde han er for oss.

Det er stengt for kommentarer.