Torben Søndergaard: “DISSE ANGREPENE ER GALE – OVER 11 MÅNEDER I FENGSEL

Den danske predikanten og lederen for Last Reformation har nå sittet snart ett år i fengsel. Den tredje juni, på dagen 11 måneder etter å ha blitt pågrepet og deretter buret inne skriver Torben dette: “Håper dere alle har det bra der ute, og ville bare sende en hilsen her fra fengselet. Nå har jeg vært innelåst her i over 11 måneder, noe som er sprøtt å tenke på. Hvordan kan det i det hele tatt være mulig, at jeg fortsatt er her uten noen av anklagene for de gale beskyldningene mot meg? Det har vært en vanskelig tid. Men jeg er takknemlig for de siste videoene vi har kommet ut med. Hvor flere løgner ble avslørt og hvem som sto bak all bakvaskelsen og angrepene mot meg.

Jeg vet at videoen “AVSLØRING Del 3” har påvirket mange av dere. Dette er bare begynnelsen. Jeg tror virkelig at Gud vil bringe alt frem i lyset og at jeg snart blir fri. Håper virkelig at det skjer raskt.
Mange føler at det er lang tid å være borte fra familien min, venner, virksomheten og alt, og jeg føler det krever mye fra meg og familien min akkurat nå.
Advokatene mine jobber med forskjellige ting, men alle som jobber med oss kommer under svært alvorlige angrep. Vår nyeste advokat som vi har ansatt, som skulle levere inn noe papirarbeid forrige uke, opplevde plutselig noe som ser ut til å være et åndelig angrep på hans fysiske helse og lå sengeliggende i nesten en uke. Derfor kunne de ikke sende inn papirene forrige uke eller denne uken. Vi håper han kan sende inn papirarbeidet neste uke i stedet. Det er bare sprøtt hvordan alt bare blir forsinket og forsinket. Jeg har så mange sprø historier som dette.

DETTE VISER AT VI ER I EN ÅNDELIG KRIG

Takk for deres fortsatte bønner for meg, familien min, mitt juridiske team og papirene mine akkurat nå. Jeg håper og ber om at jeg snart er fri og at denne sesongen i livet mitt er over. Jeg håper å kunne se dere alle ansikt til ansikt igjen snart og dele hva Gud har åpenbart for meg her inne. Det har virkelig vært fantastisk for meg på så mange måter, og det har vært utrolig vanskelig på så mange måter.
Hvis du ikke har sett de siste videoene vi har delt, oppfordrer jeg deg til å gå inn og se dem, da det gir deg mer informasjon om hvor vanvittig alt dette er.
God helg, og forhåpentligvis kommer jeg med nyheter om hva som skjer i saken vår neste uke.
Velsignelser,
Torben Søndergaard

6 tanker om “Torben Søndergaard: “DISSE ANGREPENE ER GALE – OVER 11 MÅNEDER I FENGSEL

 1. Han sitter IKKE i fengsel. Han er ikke tiltalt for noe og han er ikke beskyldt for noe annet enn å bryte vilkårene for visum.

  Han sitter på noe som kan sammenlignes med transittmottaket på Trandum i Oslo hvor du er internert frem til hjemreise.

  Han har fått avslag på visum og asyl og har fåttavvist anken på avvisningen.

  Han behandles HELT LIKT som andre illegale migranter i samme situasjon og kan vende hjem til Danmark når han vil. Det har han hele tiden kunnet.

  Eneste grunn til at han ikke har blitt tvangsreturnert til Danmark er at han nå benytter seg av sine siste anke og klagemuligheter.

  Han har heller aldri vært mistenkt for eller etterforsket for våpensmugling selv om han påstår dette. (Alle disse papirene er åpent tilgjengelige.)

  7
  1
  • Hva mangler du egentlig i toppen Roperid?
   Det ser ut som et fengsel, det er låste celler, fangevoktere, fanger i håndhjern. Dette fengselet er ikke en leirskole, men et fengsel med låste dører, frihetsberøvelse.
   Det har intet til felles med Trandum.
   Blir oppgitt av slik dårskap.
   Skulle tro du har mistet alt vett.

   https://www.youtube.com/watch?v=lg03F-3o_-M

   2
   6
  • Hva har set ikke til felles med Trandum?

   Du beskriver jo Trandum nå.

   https://no.wikipedia.org/wiki/Politiets_utlendingsinternat

   Kanskje en ide å sette seg inn i hva du uttaler deg om før du går løs på folk med skjellsord.

   Poenget her er at Torben gjennomgående har løyet grovt om sin situasjon fra starten av og holdt tilbake informasjon han hat hatt tilgjengelig siden den forteller en helt annen historie.

   7
   1
 2. han har flere advokater som jobber med saken hans, enten har han udugelige advokater eller så har han en dårlig sak. Jeg tror nok det siste er riktig.

 3. Interessant det han sier om de åndelige angrepene mot hans advokat. Jeg kjenner til dette – da jeg selv holdt på å dø fra sykdom – det var 3 sykdomsånder, og senere 1 til – som måtte drives ut. Du vet – den åndelige verden er virkelig – men vi er så opptatt av det fysiske – at vi ikke ser der alt blir styrt – i det usynlige. Vi som er troende – burde mer enn noen andre – forstå den åndelige striden.

  • Helt riktig Tore, det virker som mange ikke kobler sammen noen ting. Jeg er mye enig med deg om mange saker du deler.

Det er stengt for kommentarer.