Tolv Leopard 2 stridsvogner ødelagt på sju dager av russiske styrker

De tyskproduserte Leopard 2 stridsvognene som er blitt levert til Ukraina for krigen mot Russland har skuffet stort. På bare sju dager har russerne ødelagt hele 12 slike vogner og i NATO og Tyskland er det frustrasjon over hvor lite disse har utrettet på slagmarken i Ukraina. “Legenden om de tyske leopardtankene ble slukket på slettene i Zaporizhzhya. På en uke mistet de ukrainske væpnede styrkene ytterligere 12 Leopard-tanks og Stridsvagn 122. Ifølge russerne har vekten , de store dimensjonene og den dårlige manøvreringsevnen gjort Leopard 2 fra en eksotisk tank til et felles mål for alle våpen som er til disposisjon for det russiske forsvaret. De siste dagene har russiske styrker gjort stor fremgang og er i ferd med å ta over byen Avdiivka.

Det ukrainske forsvaret i den snart tre år lange krigen er i ferd med å erkjenne at krigen har vært en katastrofe. Ukraina klarer rett og slett ikke å motstå den russiske militærmaskinen lengre og er i ferd med å kollapse. For NATO og Ukrainas del snakker vi nå om et strategisk nederlag som vil kunne avgjøre krigens videre fremgang. Både Russland og Ukraina har opplevd betydelige tap av personell i denne krigen -og det snakkes om at frontene nå fungerer best som kjøttkverner hvor de stridene må svi av mange soldater, Ukrainas viktige sommeroffensiv har kollapset for lengs og det foreligger rapporter om at Ukrainske soldater nekter å følge ordre fra Zelensky. En annen dårlig nyhet for Kiev og deres støttespillere i NATO er at russerne igjen har fylt opp sine lagre av raketter. Planen skal være at disse 1500 russiske missilene vil bli brikt i vinter til å nok en gang lamme Ukrainas elektrisitetsforsyning. Det kan bli en mørk og iskald vinter for innbyggere i Ukraina som lett kan komme til å finne deler av landet mørklagt på grunn av russerne vil slå ut den sivile infrastrukturen. Dersom Russerne iverksette slike angrep som vi så i fjor vinter, kan det bli svært vanskelig for Ukraina å fungere og overleve vinteren, skriver det greske nettstedet WarNews. Søkelys har fastholdt dette flere ganger. At dersom Ukraina skal vinne krigen er de helt avhengig av at NATO går militært inn i striden for å hjelpe Ukraina. Dersom Nato svikter Ukraina og begrenser den militære og økonomiske støtten til Zelensky og Kiev vil Moskva kunne ta de landområder av de ønsker. Skrivebordskrigerne på sosiale plattformer arbeider hektisk med å opprettholde NATOs myter men stadig færre og færre tror dem.

2 tanker om “Tolv Leopard 2 stridsvogner ødelagt på sju dager av russiske styrker

 1. Vel – godt for de som er opptatt av krigen i Israel – mot terroristene – at det tar opp nyhetsbildet – at man helst ikke vil høre om Ukraina, eller hvordan det går. Men neste stopp – om Russland overtar Ukraina – så kan hvem som helst land være neste. Vi husker jo profetiene til Lebesbymannen, Emmanuel Minos ol.

  En eller annen gang kommer Russland – og jeg har en mistanke om at dette kan skjer raskt – fordi når Støre omfavner nå Hamas, så godt som offisielt – og både kongehuset i Norge og Sverige nekter å kondolere til Israel – så vil også vreden til slutt ramme oss – vi må høste vårt eget mørke. Samtidig så er det kanskje det Gud vil bruke – en krig – for å vekke opp sovende nordmenn – så de ikke havner i fortapelsen. Mange nordmenn vil rope for frelse – når all trygghet rundt de blir borte – når sosialismen ikke lengre kan hjelpe på noen måter – som det heller ikke gjør nå.

  • «En eller annen gang kommer Russland…»

   Hjelp!!! Nå igjen?

   «Dere skal høre om kriger og rykter om kriger»
   Og «Trøst da hverandre med disse ord»
   «SOM dere også gjør» 😅Eehh…

   Jadda😃

   Sorry. Jeg frykter ikke Putin. Selv om han klør seg i hodet nå -og også nylig stirret INTENS rett på ham som kom til ham med dårlig nytt. (Jeg ville jo ikke vært i hans sko da…uff…)

   Så ja… kanskje blir Putin litt hissig nå. Kanskje finner han på noe? Mot Norge? Sikkert ikke😊

   «Frykt ikke» «Vær ikke bekymret». Det er en ORDRE. Det er ikke måte på FRYKT-spredning her inne.

   De høye Herrer er verst på FRYKTE-spredning. ( Ligner på RYKTE-spredning😃) De ser det som sitt kall selv om det går I MOT Bibelen. Hoppla!!🦄 «Dere skal høre RYKTER om krig».

   Om jeg lever eller dør då høre jeg Herren til»

Det er stengt for kommentarer.