Se pastoren som sprayer de syke med insektspray for å helbrede dem

pastor-sprayerDen sørafrikanske pastoren Lethebo Rabalago som også hevder seg å være en profet har kanskje et tips og servere til norske trosforkynnere som ikke helt får dette med øyeblikkelige mirakler til å klaffe. I følge en post på pastorens egen Facebook side skal det å spraye insektmiddelet “Doom” som er produsert av Tiger Brands være måten man skal helbrede folk på. I stedet for å be eller legge hendene på den syke, sprayer pastoren folk i ansiktet i Jesu navn. Lethebo Rabalago som leder  Mount Zion General Assembly (MZGA) som ligger i Limpopo har så langt ikke tatt hensyn til at produsenten av insektmiddelet sier at sprayen inneholder stoffer som kan være skadelig både for øyne og huden.

spray-profetenPå pastorens facebookside ble det lagt ut noen vitnesbyrd fra mennesker som hevder de ble helbredet da pastoren sprayet insektmiddelet i ansiktet på den. “Jeg kom her med smerter i ryggen og magen. Nå, etter at profeten sprayet med med “Doom” er jeg helbredet.” “Min neste var tett siden forrige uke, men etter at profeten sprayet med med Doom, føler jeg at det løsnet i nesa. Jeg takker Gud for at han har helbredet meg,” skriver en annen. Selv om vi i Bibelen ved et tilfelle ser at Jesus lager en deig av spytt og jord og smører på øynene til en blind mann med beskjeden: “Gå og vask deg i Siloa dammen,” så er dette langt fra sammenlignbart -da profeten sprayer ansiktene til de syke med et middel som kan være skadelig både for øyne og huden. Men kan hende desperate norske mirakel-selgere her kan hente tips fra den sør-afrikanske pastoren. Og de pastorer som er bransjen med å få folk til å falle bakover, kan kanskje oppnå den samme effekt med denne sprayen: Se selv for det er slett ikke rart verden ler og spotter

Den afrikanske karismatiske bevegelsen kan fremstå som virkelige idioter som eter gress, drikker bensin og lar seg sparke i magen av griske predikanter som kjemper om berømmelse, makt og penger. Kanhende norske velstands og mirakelpredikanter har noe å lære? Mange karismatiske personligheter gikk en stund 100 prosent inn for Todd Bentley og hans “Lakeland bevegelse” hvor gamle damer ble sparket i ansiktet og kreftsyke som søkte forbønn kunne risikere å få en knytteneve i magen i Jesu navn. Det var først da skandalene rundt Todd Bentley  begynte å poppe opp, at karismatikerne her hjemme ble reservert mot hans vekkelse. Når man ser klipp fra de afrikanske tros og mirakelpredikantene, ser vi raskt at de har skjønt hva det hele egentlig dreier seg om. Nemlig show, makt og sist men ikke minst: Penger

6 tanker om “Se pastoren som sprayer de syke med insektspray for å helbrede dem

 1. Vi i Smyrna Stormen (SS) som er involvert i Trailsersjåfør Misjonen skal selv bruke kjemisk beskyttelse og utryddelse av bakterier når vi skal vitne og misjonere for en trailersjåfør.

  Som kjent er det ingen trailersjåfør på våre veier som har sett såpe og hygieniske artikler på ei uke eller mer. Hvert møte med dem begynner derfor med en 20 minutters lang kjemisk rensing av deres kropp og munn.

  Da Jesus ga oss misjons befalingen, gjorde han det klart at det ikke var noen hensikt i å bli spist opp av ville dyr og kannibaler. Eller det som mye verre er; drive misjon blandt drepende skitne trailersjåfører. Derfor er bruk av kjemikalier endel av misjons befalingen.

  Dere vil påtreffe oss fra Smyrna Stormen (SS) på de aller fleste hvileplasser for trailere. Der skal vi drive misjon og kjemisk sterilisering.

  Mer om dette på Smyrna Bloggen og hos Smyrna Menighet i Oslo der dere vil finne en presentasjon av Trailersjåfør Misjonen.

  Henrik Hiller for Smyrna Stormen (SS)

 2. Hei du med denne ” smyrnabloggen “, hvem er dere? Har dere ikke lagt av det barnslige enda og blitt voksen? God bedring!

Det er stengt for kommentarer.