Hillary støtter også krav om omtelling av stemmer i Wisconsin -kan hun komme tilbake?

donald-trump-presidentValgkampstaben til Hillary Clinton sier den slutter seg til Jill Stein og hennes mikroparti “De grønne” som fredag leverte en formell begjæring om omtelling av stemmene i Wisconsin. Den grønne kandidaten har helt siden valgresultatet ble klart krevd omtelling.  Lørdag kunngjorde Clintons stab at den slutter seg til Steins krav, melder CNN nå i kveld. Dermed øyner kanskje Hillary Clinton håp om å slå ut Donald Trump og gripe makten langt etter målstreken. Det at Hillary nå slutter seg til kravet om at stemmer skal telles på nytt indikerer at hun likevel ikke aksepterer valgresultatet.

I de kretser som støtter Hillary Clinton er det nå en svært forsiktig optimisme etter at det er satt i gang omtelling av stemmene i Wisconsin. Enkelte kilder melder at mer enn 5000 Donald Trump stemmer allerede er forkastet, og selv om sannsynligheten er svært liten øyner kanskje Hillary Clinton en mulighet likevel. Det er duket for et virkelig kaos i USA dersom det skulle vise seg at noen har manipulert og forårsaket valgfusk. Blant de mest ihuga Trump tilhengere som bruker kommentarfeltene under de forskjellige videoer til å dele sine meninger er mistroen svært stor. Etter å ha sett litt på kommentarene under ulike videoer hvor saken diskuteres er det ikke tvil om at mange Trump tilhengere er mildt sagt svært skeptisk til det som skjer og antyder allerede at “eliten” og “NWO” aldri godtok resultatet og nå har hatt mer enn to uker på å manipulere og jukse til valgresultatet.

https://www.youtube.com/watch?v=lONKCkZ3ncE

4 tanker om “Hillary støtter også krav om omtelling av stemmer i Wisconsin -kan hun komme tilbake?

    • Hvem vet, hvem vet? Dette vil uansett splitte mer enn det samler. Den profeten som spådde kaotisk valg kan få rett.
      Jeg ser på CNN at amerikanske myndigheter sier at det er ingen bevis på hacking under valget.
      Vi får gjøre som vanlig. Avvente

  1. Spekulasjoner om hakking av de elektroniske stemmemaskinene er for det meste avvist, siden maskinene ikke var koplet til Internett.

Det er stengt for kommentarer.